artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

tavaszbanner2020

viktoriatours

20ulius

gazdatavasz

egeszsegesvaros

helyijárat

aurabannermedium2

LizArt Design hajas

BoPi nyito banner uj

zoldvaros

2021. április 13. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Magyaros borsóleves

Baconnal töltött csirkemell rántva, krumplipürével

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (500 Ft):

Vaníliakrémmel töltött palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Paradicsomleves

Rántott hal tört burgonyával

Heti "B" menü:

Hamis gulyásleves

Csirkemell csíkok rizzsel

HETI MENÜ


termalligetbanner

Telefon: +36 30 963 3740

Napi menü:

Zöldborsóleves

Savanyú burgonyafőzelék sertésvagdalttal

HETI MENÜ

veradas

ZöldVáros Szerelempark

coaching2

koboreb

prophibanner

 ilonatavasz2020

A csomagküldő szolgálatok nevében megküldött SMS-adathalász kampányt követően ezúttal a Magyar Posta nevében küldenek adathalász e-maileket.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai két nap alatt három külföldi sofőrrel szemben intézkedtek, mert azok túlsúlyos járműszerelvényekkel közlekedtek. A járőrök Berettyóújfalu térségében 2021. március 30-án és 31-én három, az országhatár felé haladó román honosságú autószállítók vezetőivel szemben intézkedtek, mert a vontatón szállított rakományok túlsúlyt eredményeztek. Az egyenruhások a járművezetőkkel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság munkatársai két tavaly év végén történt baleset körülményeit vizsgálták. Mind a két sofőr alkoholt fogyasztott mielőtt a vezetést választotta.

Mint arról korábban beszámoltunk, kiberbűnözők így próbálnak személyes adatokat megszerezni, akár a netbank-applikációban tárolt adatokhoz hozzáférni.

A 71 éves férfi érintőlegesen ütközött össze egy vele szemben közlekedő személyautóval. Csak a szerencsén múlt, hogy senki nem sérült meg a balesetben.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. A fiatal fiúnak jármű önkényes elvétele miatt kell felelnie.

A gyanú szerint a 26 éves férfi egy berettyóújfalui sportcsarnokból lopott el egy kerékpárt. Nem jutott vele messzire.

A berettyóújfalui nyomozók még aznap hiánytalanul megtalálták és lefoglalták a táskát, majd visszaadták a sértettnek.

A férfi a megalapozott gyanú szerint egy kerékpárt akart ellopni Berettyóújfaluban. Pechére a bicikli fennakadt a kerítésen, így üres kézzel menekült a helyszínről. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök egy román sofőrrel szemben intézkedtek túlsúlyos járművel való közlekedés miatt.

A biharkeresztesi rendőrök közigazgatási bírságot szabtak ki két férfivel szemben.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint erős széllökések, csapadék, ónos eső és hó is várható. Ez által az utak csúszóssá válnak, a látási viszonyok romlanak, a szél pedig csökkentheti a járművek menetstabilitását, ezért mindenkit fokozott óvatosságra és a szokásosnál körültekintőbb közlekedésre intünk.

A rendőrök előállították és szabálysértési őrizetbe vették a sofőrt.

A  Berettyóújfalui  Rendőrkapitányság egyenruhásai 2021. február 4-én és 5-én, Berettyóújfalu és Derecske területén a passzív biztonsági eszközök használatát ellenőrizték.

Vörös vércsét ütött el egy személygépkocsi az M35-ös autópályán. A sérült állatot a Hortobágyi Madárkórházba szállították az egyenruhások.

Frisítés: Az egyenruhások a baleset szemléjét és a műszaki mentést 18 óra 15 perckor befejezték. Jelenleg az úttest tisztítását végzik a szakemberek, így még félpályás útlezárás van érvényben az érintett útszakaszon.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre 2021. január 30-án 7 óra 14 perckor. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint a 42-es számú főúton Földes és Báránd között két tehergépkocsi ütközött. Az egyik gépkocsi sofőrje megsérült, őt a mentők kórházba vitték. A baleset szemléje és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, a forgalmat mindkét irányból Kaba felé terelik. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a közlekedőket, hogy az adott útszakaszon körültekintően és kellő türelemmel közlekedjenek!

A rendőrök 2021. január 15-én 8 óra körül Berettyóújfaluban intézkedtek hét külföldivel szemben. A három férfi, három nő, valamint egy fiatal fiú szír állampolgároknak vallották magukat, azonban magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a rendőrök előállították a határsértőket a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltségre, idegenrendészeti meghallgatásukat követően pedig átadják őket a román hatóságnak.

Kérjük, hogy fogadják meg a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság tanácsait!

A berettyóújfalui rendőrök közlekedési ellenőrzést tartottak.

A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy közlekedésük során vegyék figyelembe a téli időjárási körülményeket.