precizbanner

epervasa15

2019tavaszbanner

millenniumkicsi2

gazdatavasz

aurabannermedium2

tavasz18.01

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2019. május 22. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Sárgaborsóleves

Bakonyi csirke tésztával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Pirított grízkockaleves

Lecsós szelet tarhonyával

"B" menü:

Köménymagleves

Toroskáposzta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

ilonatavasz2019  

ablakállásmuszakiboltallas

 

2019. május 22-én ünnepélyes keretek között került sor a Büntetés-végrehajtási Egészségügyi Központ alapkőletételére Berettyóújfaluban, a Gróf Tisza István Kórház melletti területen. KÉPGALÉRIA

Berettyóújfalu Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és családját, barátait a város napja alkalmából 2019. május 22-26. között megrendezésre kerülő programokra.

30 éves osztálytalálkozóját ünnepelte Váncsodon az 1988/1989-es tanévben végzett 8. osztály.

2019-ben ismét a tehetségeké a lehetőség az X-Faktor-ban az RTL Klub képernyőjén. Az elmúlt évek legnépszerűbb hazai énekes tehetségkutatójára már javában keresik a versenyzőket. A műsor szerkesztői május 18-án, szombat délután Berettyóújfaluban várják a vállalkozó szellemű énekeseket.

A jó idő beköszöntével egyre többen veszik elő kerékpárjukat akár a munkába vagy bevásárolni igyekvők, a sportolni szándékozók vagy csak a friss levegőn kikapcsolódni szándékozók egyaránt. Szerencsések vagyunk, hiszen Berettyóújfalu számos pontja elérhető már biztonságos kerékpárúton, de örömteli hír, hogy idén újabb szakaszok épülnek, illetve egyes részek megújulnak városunkban.

A Berettyóújfalui Református Egyházközség szeretettel várja gyülekezetének minden tagját családjaikkal, a hittanosokat, konfirmandusokat, az ifiseket, az intézmények diákjait, dolgozóit családjaikkal együtt és minden érdeklődő testvérünket 2019. június 2-án, vasárnap 15 órától a Szász-tanyán tartandó gyülekezeti napra.

Szeretnénk arra invitálni minden Berettyóújfaluból elszármazottat, hogy az idei városnapunk előestéjét töltsük itthon, együtt. Május 24-én, pénteken, délután hazavárunk minden elszármazott polgárt. Szeretnénk megmutatni a mai Berettyóújfalut, ízelítőt adni a mindennapokból, eredményeinkből és a jövőnk terveiből, hisz Berettyóújfalu mindannyiunk városa!

A Bihari Polgári Esték vendége 2019. május 29-én, szerdán 17 órától Dr. Papp Lajos Széchenyi-díjas szívsebész lesz.

Összefogott az ittas vezetés visszaszorításáért az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság, a Heineken Hungária és az Intim Torna Illegál zenekar.

Ha szeretsz énekelni, és jól érzed magad a színpadon, akkor gyere el egyéniben vagy duóban a Nadányi Zoltán Művelődési Házba!

Nagy érdeklődés kísérte a 2019. Május 10-én 18:00 órától kezdődő, a Fidesz-KDNP Berettyóújfalui szervezete által a Nadányi Zoltán Művelődési Központban megrendezett fórumot, melynek témája a két hét múlva esedékes Európai Parlamenti választások voltak. A rendezvény házigazdája dr. Vitányi István országgyűlési képviselő, meghívott vendége pedig Kiszelly Zoltán politológus, a Kodolányi János főiskola és a Századvég Politikai iskola tanára volt, aki a sajtótájékoztató után mintegy másfél órában a közelgő EP-választás tétjéről, Magyarországra gyakorolt következményeiről tartott előadást. KÉPGALÉRIA

Berettyóújfalu Város Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves családját 2019. május 25-én 10 órára a József Attila lakótelepi játszótérre, ahol a 2018. május 23. és 2019. május 9. között született gyermekek számára közösen egy facsemetét ültetünk.

Berettyóújfalu Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és családját, barátait a város napja alkalmából, 2019. május 25-én, szombaton a Szent István téren megrendezésre kerülő programokra, valamint az ezzel egy napon megrendezésre kerülő Városi Gyermeknapra.

Bizonyára sokaknak feltűnt, hogy Berettyóújfalu számos pontján frissen ültetett virágkompozíciók, nemrég kihelyezett virágládák színesítik a köztereket, illetve a főutat kísérő lámpaoszlopok is "kivirágoztak". Jogosan merül fel bennünk a kérdés, vajon ki fogja ezeket a növényeket gondozni? KÉPGALÉRIA

Több olvasónk is érdeklődött szerkesztőségünknél az elmúlt napokban afelől, hogy mikor kerülnek elszállításra a városképet rondító,  lomtalanítás után megmaradt szemétkupacok. 

A MÁV-START Zrt. értesíti tisztelt utasait, hogy 2019. május 04-től 2019. május 26-ig Kaba – Hajdúszoboszló és Budapest-Keleti - Hatvan állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 101 Püspökladány - Biharkeresztes vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. 2019. május 13-tól 2019. május 26-ig az EC143, EC144 sz. vonatok nem érintik Budapest-Keleti állomást. Az IC407, IC406, IC367, IC366 sz. vonatok Budapest-Keleti helyett Kőbánya-Kispest állomásig, illetve innen indulva közlekednek.

A mai napon adta át Muraközi István polgármester Berettyóújfalu Város Önkormányzatának ajándékát valamennyi helyben tanuló középiskolás diáknak.

Hajdú-Bihar megye megfigyelés alatt álló területén három elhullott vaddisznóból mutatta ki április 29-én az afrikai sertéspestis (ASP) vírusát a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma. Az állategészségügyi szakemberek – az országos főállatorvos utasítására – haladéktalanul megkezdték a szükséges intézkedések végrehajtását. A betegség valószínűleg a vaddisznók természetes vándorlása során, Romániából jutott a térségbe.

Berettyóújfalu Város Önkormányzata lakossági fórumot tartott a TOP-1.1.1-15-HB1-2016-00012 azonosítószámú „Ipari Park és iparterület fejlesztése Berettyóújfaluban” című projekt indulása előtt a tervezett fejlesztésekről 2019. április 29-én, a Nadányi Zoltán Művelődési Ház Erdélyi Gábor-termében.

A Bihari Polgári Esték vendége 2019. április 26-án Georg Spöttle biztonságpolitika szakértő, a Nézőpont Intézet elemzője volt, aki Migrációs problémák Európában címmel tartott előadást a Nadányi Zoltán Művelődési Ház színháztermében. Az est házigazdája Muraközi István, Berettyóújfalu város polgármestere volt. KÉPGALÉRIA