artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Berettyóújfalu Város Önkormányzata és a Berettyó Kulturális Központ által meghirdetett Berettyóújfalu, mindannyiunk városa 2. városi naptárfotó pályázata lezárult, amelyre a 85 darab beérkezett fénykép szakmai előminősítése megtörtént.

A továbbjutott legjobb 29 fénykép internetes szavazásra kerül, amelyből az első 13 megjelenik a naptárban – a legtöbb szavazattal rendelkező kép a címoldalra, a további 3-3 legsikeresebb kép pedig az adott évszaknak megfelelő belső oldalakra. A közönségszavazás október 21-én (pénteken) zárul. A szavazatok leadása email címhez kötött és minden évszakból egy kép választható. A szavazat akkor érvényes, ha az Önnek legjobban tetsző kép mellett elhelyezett "Erre szavazok" jelölő négyzetre (mellette egy egyedi azonosító található) kattint és szavazása végén a Küldés gombbal elküldi részünkre szavazatát!

Az alábbi linkre kattintva elérhető a szavazási felület:

https://forms.gle/LqyoeRjsPASTsW796

Közös rajzpályázatot hirdetett a Mandala Csomagolásmentes Bolt és a Berettyóhír, amelyre óvodások illetve általános iskola alsó- és felső tagozatos diákjainak rajzát vártuk arról, hogyan óvják a környezetüket a mindennapokban, miket tesznek, vagy épp nem tesznek a bolygónk védelme érdekében. A pályázat lezárult, a nyerteseket és rajzaikat az alábbiakban tekinthetik meg.

Közös rajzpályázatot hirdet a Mandala Csomagolásmentes Bolt és a Berettyóhír, amelyre óvodások illetve általános iskola alsó- és felső tagozatos diákjainak rajzát várjuk arról, hogyan óvják a környezetüket a mindennapokban, miket tesznek vagy épp nem tesznek a bolygónk védelme érdekében.

Először is köszönjük azt a rengeteg szebbnél szebb fotót melyet pályázóinktól kaptunk, és amelyekkel egész nyáron színesíthettük weboldalunk és Facebook oldalunk képgalériáját és üzenőfalát. A SZENTMÁRTONI VIRÁGÜZLET, a GAZDAHÁZ, az ETHNA KERÉKPÁR ÜZLET és a BERETTYÓHÍR által delegált tagokból álló zsűri a fotók alapján szakmai és esztétikai szempontok szerint választotta ki a 3 legszebb kertet és a két különdíjast, akiket értékes ajándékokkal jutalmazunk.

Tudván, hogy tavasszal szinte mindenki szívesen tevékenykedik a kertjében és büszkén mutatja meg munkája gyümölcsét, újraindítjuk olvasóinknak a néhány évvel ezelőtt nagy sikernek örvendő Kertszépségversenyünket. KÉPGALÉRIA

2016. június 10-én vette kezdetét a Franciaországban megrendezésre kerülő Labdarúgó Európa Bajnokság. Ennek apropójaként egy játékra invitáljuk olvasóinkat facebook oldalunkon, melynek végén számos ajándékot sorsolunk ki a résztvevők között! Most is megéri velünk játszani!

Kedves Olvasóink! Lezárult Nyári emlék fotópályázatunk, melyre 25 nevező küldte be az általa készített fotókat. A kategóriák győztesei kiválasztásra kerültek, az eredmény az alábbiakban tekinthető meg. Mindenkinek szívből gratulálunk és köszönjük hogy velünk játszottak, megosztva legszebb nyári emlékeiket.

Az idei forró nyár is elmúlt, beköszöntött az ősz, de a nyári emlékek tovább élnek, akár egy fénykép formájában. A Berettyóhír új játékára olyan fotókat várunk, amelyek nyári emlékeket, pillanatokat, életérzéseket örökítenek meg. Nyerteseinket értékes ajándékokkal jutalmazzuk.

2014 decemberében hirdettük meg a Bringafotó pályázatot az közösen. A zsűrizés és az eredményhirdetés 2015. május 30-án volt, íme azt eredmények.

 olyan főzni, sütni szerető olvasóink ünnepi receptjeit vártuk 2014. december 24-én 17 óráig, akik szerették volna megosztani velünk ötleteiket, és ezáltal segíteni tanácstalanabb olvasóinknak.

Közeleg a Karácsony, már biztos sokan eltervezték milyen ételek kerüljenek majd az ünnepi asztalra és bizonyára sokan már a hozzávalókat is beszerezték. Lesz, aki hagyományos karácsonyi ételekkel lepi meg szeretteit, de biztosak vagyunk benne, hogy néhány bátor vállalkozó egyedi menü kiagyalásán töri a fejét. A pályázatunkra eddig beküldött receptek is megtekinthetők!

Kerékpárosok, természetbarátok figyelem! Tekerj, fotózz és nyerj értékes ajándékokat az Ethna kerékpár szaküzlet- és szerviz, valamint a Berettyóhír legújabb közös játékán!

Először is köszönjük azt a rengeteg szebbnél szebb fotót melyet pályázóinktól kaptunk, és amelyekkel június óta színesíthettük facebook oldalunk képgalériáját és üzenőfalát.

Újabb játékot hirdetünk annak apropóján, hogy hamarosan rendkívüli esemény, UEFA Futsal Kupamérkőzések helyszíne lesz városunk, melynek 2014. október 2-án, 3-án és 5-én a Pálfi István rendezvénycsarnok ad otthont.

A nagy sikerre való tekintettel idén újra meghirdetjük a Berettyóhír Kertszépségversenyt. Az érdeklődésre, és a kedvező időjárásra való tekintettel meghosszabbítjuk a nevezési határidőt szeptember 15-ig!

Épületfelismerő játékunk megfejtése: Széchenyi István Tagiskola.

Ezen a héten tovább folytatódik épületfelismerő játékunk, az alábbi két képből kell kitalálni, melyik berettyóújfalui épület részlete látható a fotón.

Épületfelismerő játékunk megfejtése: Berettyóújfalui Járási Hivatal új épületének belső részlete.

Ezen a héten tovább folytatódik épületfelismerő játékunk, az alábbi egy képből kell kitalálni, melyik berettyóújfalui épület részlete látható a fotón.

Épületfelismerő játékunk megfejtése: Katolikus plébánia (paplak), Kossuth u.