artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2023. március 21. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Meggyleves

Bakonyi sertésszelet főtt tésztával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Magyar Ápolási Egyesület kezdeményezésére február 19-ét Kossuth Zsuzsanna az első magyar főápolónő születésnapját a Magyar Ápolók Napjaként 2014. februárjában a Magyar Országgyűlés közjogilag is elismerte. Ezt követően minden év februárjában a Magyar Ápolók Napja alkalmából rendezett Országos Ünnepségen kitüntetések átadására kerül sor.

2023. február 16-án a Magyar Ápolók Napja Országos Ünnepségén a Vakok Iskolájának Nádor Termében a Magyar Ápolási Egyesület Díszoklevelét Juhászné Ungvári Ilona a Gróf Tisza István Kórház Krónikus Belgyógyászat „A” osztályának részlegvezető főnővére vehette át.

Rászorulók részére szervezett ruhagyűjtést az Egészségfejlesztési Iroda a Bihari Szociális Szolgáltató Központtal együttműködve. KÉPGALÉRIA

A Gróf Tisza István Kórházban működő Egészségfejlesztési Iroda ruhaadomány gyűjtést szervez 2023. január 16. és február 10. között. Az adomány kiosztásáról a Bihari Szociális Szolgáltató Központ gondoskodik majd. Segítsünk!

ruhaadomany

A Magyar Református Szeretetszolgálat ebben az esztendőben is megszervezte a Szeretetdoboz élelmiszergyűjtési programot azzal a céllal, hogy segítséget nyújtsanak az arra leginkább rászorultaknak, tartós élelmiszerek kiosztásával. A Berettyóújfalui Református Egyházközséghez csatlakozva az Egészségfejlesztési Iroda idén is aktívan részt vett a programban.

A berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház, az INTERREG V-A Románia-Magyarország Program ROHU357 kódszámú "Együttműködés a magas szintű egészségügyi ellátás érdekében a betegségek megelőzésében, a korai felismerésben és hatékony kezelésben a Bihor - Hajdú-Bihar Eurórégióban" elnevezésű pályázata támogatást nyert és sikeresen megvalósult, a zárórendezvényt 2022. október 26-án tartották a Gróf Tisza István Kórház Dr. Böszörményi Nagy Géza termében.

A berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház, az INTERREG V-A Románia-Magyarország Program ROHU357 kódszámú "Együttműködés a magas szintű egészségügyi ellátás érdekében a betegségek megelőzésében, a korai felismerésben és hatékony kezelésben a Bihor - Hajdú-Bihar Eurórégióban" elnevezésű pályázata támogatást nyert és sikeresen megvalósult. A projekt célja a Gróf Tisza István Kórház esetében, hogy az elnyert támogatásból a Központi Labor, a Központi Gyógyszertár, a Szülészet- Nőgyógyászati Osztály és a Sürgősségi Osztály tekintetében a szükséges modern orvosi eszközök beszerzésre kerüljenek, illetve a magas gyakoriságú betegségek megelőzésének, korai azonosításának fontosságára való figyelemfelkeltés és tájékoztatás.

A Magyar Országgyűlés 5/2014(2.07.) OGY.sz határozatával február 19-ét, Kossuth Zsuzsanna születésnek évfordulóját, a Magyar Ápolók Napjává nyilvánította. Idén, a járványhelyzet miatt az átadó Ünnepséget a Magyar Ápolási Egyesület, - rendhagyó módon - október 04-én tartotta meg Visegrádon.

Nagyon büszkék vagyunk, hogy a Gróf Tisza István kórház egyik nagyszerű munkatársa lehetett az ünnepeltek között:

Asztalosné Szilágyi Gizella

Keressük azt a személyt (hölgyet), aki 2022. október 13-án 12 óra 53 perckor a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház szakrendelő folyosóján elhelyezett OTP automatából készpénzt vett fel. A videofelvételt megtekintve megállapítottuk, hogy a pénz megszámolása után földre ejtett egy bankjegyet, viszont azt a helyszínen nem vette észre. Amennyiben jelentkezik nálunk a felvétel alapján beazonosítható hölgy, az elvesztett bankjegyet visszaadnánk részére. Az üggyel kapcsolatban kérjük, keressenek minket a 06-54/507-530-os telefonszámon.

A Berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórházban a sokéves hagyománynak megfelelően 2022. július 4-én, Semmelweis Ignác emlékére megtartott rendezvényen került sor az orvosi előléptetésekre, a kiváló dolgozói kitüntetések, igazgatói dicséretek, elismerések átadására. KÉPGALÉRIA

A berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház igényeit figyelembe véve, 4 millió Ft értékben vásárolt eszközöket az OTP Bank. Az adományból hang- és fényjelzéses nővérhívó rendszert építettek ki a kórház több emeletén, illetve egyéb, az intenzív ellátást segítő eszközöket is kapott a kórház.

A bihari Tiszák – Egy különleges középnemesi család története címmel tartott előadást Petró Leonárd, a Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár mb. közönségkapcsolati főigazgató-helyettese 2022. május 25-én a Gróf Tisza István Kórház Dr. Böszörményi Nagy Géza termében. KÉPGALÉRIA

A berettyóújfalui Egészségfejlesztési Iroda klubfoglalkozást indít diabétesszel élők számára. A klubfoglalkozások időpontja minden hónap első szerdája 15:30 órától. Első alkalom 2022. május 4.

Újabb jótékony kezdeményezést köszönhetünk a berettyóújfalui Egészségfejlesztési Irodának, ezúttal műanyag kupakgyűjtő szív átadására kerülhetett sor 2022. április 7-én a Gróf Tisza István kórházban található irodájuk előtt. A kupakgyűjtéssel a Rett-szindrómában szenvedő Meike támogatását tűzték ki célul. KÉPGALÉRIA

A berettyóújfalui Egészségfejlesztési Iroda 60 év feletti nők számára csoportos senior tornát indít. Első alkalom: 2022. április 21. 13:30 óra. A gyógytornákon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Érdeklődni és jelentkezni Bondár-Gargya Ágnes gyógytornásznál lehet a +36 30 579 29 86-os telefonszámon.

A berettyóújfalui Egészségfejlesztési Iroda 2022. április 25-én 13:30 órától alakreformáló gyógytornát indít 18 és 60 év közötti nők számára. A gyógytornákon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Érdeklődni és jelentkezni Gyökös Andrea gyógytornásznál lehet a +36 30 667 92 28-as telefonszámon.

A Gróf Tisza István Kórház új MRI-készülékének ünnepélyes átadására sajtótájékoztató keretén belül került sor 2022. március 28-án a kórház Dr. Böszörményi Nagy Géza-termében. KÉPGALÉRIA

A Gróf Tisza István Kórház a KözépFölde Egyesülettel, valamint az Egészségfejlesztési Irodával együttműködve adománygyűjtést szervez az orosz-ukrán katonai konfliktus miatt Magyarországra érkező rászoruló családok számára.

A berettyóújfalui Egészségfejlesztési Iroda 10 alkalmas gerinc kondicionáló gyógytorna sorozatot indít, melynek jelentkezési célcsoportja a 18 és 55 év közötti nők. Az első alkalom tervezett időpontja: 2022. március 17. 13:30 óra.

Tisztelt Látogatók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az elrendelt látogatási tilalom a Nemzeti Népegészségügyi Központ határozata alapján 2022. március 3-től visszavonásra kerül. A kórházban bentfekvő betegek látogatásával kapcsolatos előírásokat, feltételeit az Emberi Erőforrások Miniszterének 5/2022. (III.03.) számú egyedi utasítása határozza meg, az alábbiak alapján:

Tisztelt Látogatók! Tájékoztatjuk Önöket, hogy az elrendelt látogatási tilalom a Nemzeti Népegészségügyi Központ határozata alapján 2022. március 3-tól visszavonásra került. A kórházban bentfekvő betegek látogatásával kapcsolatos előírásokat, feltételeit az Emberi Erőforrások Miniszterének 5/2022. (III.03.) számú egyedi utasítása határozza meg, az alábbiak alapján: