precizbanner

virag

millenniumkicsi2

LizArt Design hajas

gazdatél

aurabannermedium2

Berettyó Kártya 2017 borító

lily

ilonatavasz18

tavasz18.01

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2018. november 14. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Fahéjas szilvaleves

Sajttal töltött sertésborda rántva, petrezselymes-vajas burgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Tarhonyaleves

Lencsefőzelék sertéspörkölttel

"B" menü:

Gyümölcsleves

Rántott szelet rizzsel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

  viastein

 precizbannerkicsionkentesseg

SZERZŐI JOGOK (Copyright)

Azzal, hogy belép a  weboldal bármely oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket.

A Szolgáltatás, valamint a Weboldalon Szolgáltató által elérhetővé tett tartalom szerzői jogi védelem alatt áll. A szerzői jogok összessége és az adatbázis előállítójának védelmét szolgáló jogok a Szolgáltatót illetik meg, és a Szolgáltatás rendeltetésszerű használatával velejáró olvasáson, képernyőn történő megjelenítésen és az ehhez szükséges ideiglenes többszörözésen, továbbá a személyes, nem-kereskedelmi célból történő merevlemezre történő lementésen és kinyomtatáson túl semmilyen egyéb formában nem használható fel vagy hasznosítható a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélyének hiányában.

I. Tartalom:

A jelen felhasználási feltételekben a „Tartalom” megjelölés alatt a honlapon található összes szöveges, grafikai, álló-és mozgóképes híranyag értendő, függetlenül annak letölthetőségétől, vagy kizárólag a honlapon történő elérhetőségétől.

II. A tartalom felhasználása:

II/1. Médiafelhasználás:

  1. A www.berettyohir.hu weblapon (továbbiakban: lap) található tartalom a Berettyóhír (továbbiakban: Kiadó) szellemi tulajdona.
  1. Az Berettyóhír fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.
  1. Kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.
  1. A lap oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig a nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a Kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát szoftveres, vagy egyéb úton történő automatikus, válogatás nélküli átvenni, az oldalt tükrözni, azaz technikai művelet segítségével a nyilvánossághoz újraközvetíteni még változatlan formában sem.
  1. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Berettyóhír követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.
  1. Amennyiben Ön a saját weboldalán a Weboldalra (vagy bármelyik elemére) mutató linket, vagyis hiperhivatkozást (Link) kíván elhelyezni, azt kizárólag a következő módon teheti meg: „Berettyóhír + az aloldal közvetlen (deep) linkje”
  1. Amennyiben Ön a saját weboldalára tartalmat kíván átvenni a Berettyohir.hu oldaláról, azt kizárólag oly módon teheti meg, hogy a cikk címét és tartalmának rövid összefoglalóját (leadet) a képi elemek nélkül, változatlan tartalommal és hiánytalanul átveszi a Weboldalról, és a forrást megjelölve a cikk teljes tartalmára mutató hiperhivatkozást (közvetlen linket) helyez el a címben vagy a lead alá:

"120 éve született a „bihari trubadúr” – Nadányi Zoltánra emlékeztek
(közvetlen link)

A tősgyökeres bihari családból származó Nadányi Zoltán költő, író 1892. október 9-én látta meg a napvilágot Feketegyőrösön. Születése napján a Bihari Múzeumban – ahol a kéziratainak egy részét őrzik – emlékeztek meg a költőről rendhagyó kiállítással és emlékműsorral.

Forrás: Berettyohir.hu

Vagy:

"Berettyohir.hu

120 éve született a „bihari trubadúr” – Nadányi Zoltánra emlékeztek

A tősgyökeres bihari családból származó Nadányi Zoltán költő, író 1892. október 9-én látta meg a napvilágot Feketegyőrösön. Születése napján a Bihari Múzeumban – ahol a kéziratainak egy részét őrzik – emlékeztek meg a költőről rendhagyó kiállítással és emlékműsorral.

Forrás:

Azon Tartalmakra, amelyek külön szabályozás alá esnek - pl. exkluzív Tartalom - a Tartalom közvetlen oldalán feltüntetett szabályok vonatkoznak!

 

II/2. Saját célú, otthoni, felhasználás:

Felhasználó jogosult továbbá a Tartalomnak a médiaszolgáltatás célján kívüli, a szerzői jogról szóló törvény szerinti szabad felhasználásnak minősülő felhasználásra. Ide értendő különösen: a természetes személy által magáncélra készített másolat, feltéve, hogy a forrást és a szerző nevét feltüntetik és az átvételek jövedelemszerzés célját közvetve sem szolgálják.
Kiadó e körben is szigorúan tiltja a hírügynökségi szolgáltatáshoz köthető közvetlen, vagy közvetett felhasználást, így az ilyen szolgáltatásban akkor sem járul hozzá a Tartalom közléséhez, ha az a jövedelemszerzést közvetve sem szolgálja.
Kiadó kifejezetten tiltja a Tartalom szoftveres, vagy egyéb úton történő automatikus, válogatás nélküli átvételét.

II/3. A holnaptartalmak felhasználásának közvetlen üzletszerzésre irányuló korlátozása:

A Tartalmat Kiadó ellenszolgáltatás nélkül teszi elérhetővé. Ezért Kiadó kifejezetten tiltja, hogy a honlap tartalmaiból Felhasználó hírügynökségi szolgáltatást, vagy jellegében azzal hasonló, vagy azzal azonos tevékenységet végezzen, ide értve a Tartalom részben, vagy egészben történő értékesítését, és hírügynökségi szolgáltatásba történő beépítését is.

 

III. Védjegyek és logók használata:

  1. Az berettyohir.hu domainnév, a "berettyohir.hu" név, valamint a honlapon található mindennemű logó, védjegy, grafikai elem szerzői jogi védelmet élvez, oltalom alatt áll. Szolgáltató kifejezetten nem engedélyezi, és tiltja a honlap grafikai elemeinek, védjegyeinek másolását, tükrözését, felhasználását. Ez kizárólag - a hivatkozás kivételével - a Berettyóhír.hu előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.
  1. Az MTI hírügynökség honlapunkon felhasznált hírei és fotói, grafikái szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen más médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a Weboldal tartalmának ettől eltérő módon vagy mértékben történő átvétele tilos és szerzői jogot sért -  tehát ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) bekezdésében foglaltak szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül - , és a Kiadó minden esetben jogi lépéseket tesz a jogsértés megszüntetésére.

 

Berettyóújfalu, 2012. október 14.

Szóljon hozzá!