precizbanner

mesolaser

2016tavaszbanner2

lily

millenniumkicsi2

gazdatavasz

aurabannermedium2

arzuhanas2017

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2019. február 21. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Májgombócleves

Csülök pékné módra tepsis burgonyával, csemegeuborka

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

"C" menü:

Meggymártás pirított grízzel, főtt hússal

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Paradicsomleves

Pásztortarhonya

Heti "B" menü:

Gyümölcsleves

Natúr csirkemell csíkok rizzsel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


termalmenu
Rendelés leadás legkésőbb előző nap 10 óráig
06 (30) 963-3740

Napi menü:

Frankfurti leves

Milánói sertésborda

veradas

koboreb

telivasar 

alkusz2 

 

Valentin nap alkalmából az AURA szépségszalon tulajdonosát, Muraköziné Kiss Ildikó animi lélekkozmetikust kérdeztük a szerelem, a szeretet érzésének szívünkben betöltött fontosságáról, és arról, milyen kezelésekkel tudja ezeket az érzéseinket harmonikus szintre hozni.

A PCOS, jelentése policisztás ovárium (petefészek) szindróma, más néven Stein-Leventhal szindróma. Bár az elnevezés csak a petefészekre utal, valójában igen összetett, több szervet érintő betegségről van szó, amelynek különböző társbetegségei is lehetnek. Az alábbi tartalomban a PCOS korai tüneteit és pozitív PCOS teszt esetén a legfontosabb aranyszabályokat olvashatjátok.

Kedves (nem csak) Hölgy Olvasónk! Ha bármilyen nőgyógyászati, női egészségügyi kérdésed van, engedd meg hogy figyelmedbe ajánljam az Intima.hu-t, ahol egy helyen mindent megtalálsz tematikusan összegyűjtve, teljes mélységében, hiteles forrásból, szakértők, orvosok által lektorálva. Az Intima.hu-val kötött együttműködésünk célja, hogy térségünkben is népszerűsítsük a weboldalt, és ennek köszönhetően a vidéken élő nők is könnyen hozzájussanak az őket érintő, szakmailag alátámasztott, hiteles információkhoz. Orvoskeresőjükben már megtalálható Dr. Zákány Zsolt, a berettyóújfalui kórház szülészet-nőgyógyászati osztályának osztályvezető főorvosa is.
Tehát ha az internet segítségével szeretnél választ kapni a kérdéseidre, ne engedd, hogy a keresők mindenféle reklámokkal, bulvárhírekkel teletűzdelt, szakmaiságot nélkülöző weboldalra navigáljanak Téged, légy tudatos és keresd az Intima.hu-t!

Egy új kezdeményezéssel, lehetőséggel szeretnénk kedveskedni Olvasóinknak legújabb rovatunkban. Sokan szenvednek békétlenségtől, rossz anyagi körülményektől, munkanélküliségtől, boldogtalanságtól, céltalanságtól. Papné Bói Anna coach, mediátor és konfliktuskezelési szaktanácsadótól az élet legfontosabb területeit érintő kérdésekben kérhetnek tanácsot, segítséget ingyen. Az eddig beérkezett kérdések és válaszok a bemutatkozás után olvashatók.

Ahogy arról már egy  korábbi alkalommal is hírt adtunk minden hónap első keddjén Boldog Asszonyok Kerek Asztal kerül megrendezésre Berettyóújfaluban a Kálvin tér 8. szám alatt lévő Word Magic Coaching és Mediátor Irodában.  Ez év július 07. napján volt az első, és azóta néhány fő részvételével hónapról hónapra, jó hangulatú kötetlen beszélgetések folynak ezeken a napokon öttől hétig. A „Hogyan legyünk boldogabbak?” vonzó invitálás világunkban, az egyébként ingyenes, érdekesnek ígérkező estére, így kedden este ötkor is találkoztunk néhányan.  

Izgalmas együttléthez vízpartra megyünk. Szabadság, új helyszín és egy kis víz – csak ennyi kell a jó szexhez a Szallas.hu felmérése szerint. 

Az aktív szerelmi élet sokszor nem párosul tudatos védekezéssel. Vajon mennyire ismerik a magyar férfiak a védekezési módszereket? A cikkben szereplő vicces videókból kiderül.

Manapság talán nincs is olyan fiatal házaspár, amelyik azt az elvet vallaná, hogy az asszonynak a konyhában a helye, a férfi meg dolgozzon körömszakadtáig, hogy eltartsa mindkettőjüket.

Engem nagyon lehangol, amikor egy nő fröcsög egy másik nőre. Annyira lehangol, hogy ha ilyesmit hallok, azonnal megfogadom, hogy soha többé nem mondok rosszat egy másik csajra.

Vasárnap délután, amikor már elkészítettük a gyereket iskolába és túl vagyunk a vasárnapi ebédet követő rendrakáson, szánjunk magunkra időt!

Ezúttal öt nő mesél teljesen leplezetlenül élményeiről, félrelépés, féltékenység vagy életük legmeghatározóbb szexuális élményükről. Nyíltan beszéltek mindenről! Élvezetes kitárgyalni a titkokat. A hölgyek életkorát nem illik elárulni, de annyit megsúghatok öt ízig-vérig NŐ válaszolt.

"Velem alszol?" Ez a kérdés tíz éve még egyértelműen egy eufemisztikus kifejezés volt arra, hogy szívesen szexelnénk az illetővel az éjszaka. Ezzel szemben manapság az "együtt aludtunk tegnap" kifejezés leginkább azt jelenti, hogy egy ágyban, egymást átölelve persze, ám vélhetően talpig felöltözve aludtuk az igazak álmát. 

Mi nők, szeretjük, ha odafigyelnek ránk. Szeretjük, ha vonzónak tartanak bennünket. Szeretjük, ha megjegyzik, milyen csinosak vagyunk. Szeretjük, ha tetszünk – akár a párunknak, akár általánosságban: a férfiaknak. 

Egy barátnőm nemrég megkérdezte tőlem, szerintem mik a jelei az igazi szerelemnek. Nyilván rögtön kinevethetnénk az egész kérdést, hiszen túl naiv és alapvetően értelmetlen.

Mi okozza a hűtlenséget? Hogyan akadályozhatnánk meg egy affért, mielőtt még belemászunk? Manapság sajnos Dunát lehetne rekeszteni a megcsalásról szóló történetekkel. Nemcsak a hírességek, a politikusok, a sportolók szerelmi sztorijai borzolják a kedélyeket - hanem a hozzánk közelálló emberek, családtagok, barátok, szomszédok hűtlenkedései is.

A férfi szívéhez a gyomrán át vezet út, és a nőnek a konyhában a helye?  Megkértem három berettyóújfalui pasit, válaszoljanak néhány kérdésemre ezzel kapcsolatban.

A következő csajos filmek gátlástalanul reflektort kapcsolnak a női lélek, a női természet valamint a csajos gondolkodás színterére.

Alább egy központi problémára próbálok rávilágítani, miszerint a férfi nem gondolatolvasó.

Sokkal  alkalmasabbnak  találom  a  szeptember  elejét  az    ”újévi   fogadalmakra  ”, mint a  január  elsejét. 
Gondoltál már arra, mi lenne akkor, ha egy napra minden fordítva működne?