artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Hirdessen nálunk – dolgozzunk együtt vállalkozása sikeréért!

Berettyóhír 2011 decemberében indult Berettyóújfalu független hírportáljaként, amely céljául a város lakóinak friss, színes és hiteles tájékoztatását tűzte ki. Az egyéni vállalkozásban működő website a maga nemében egyedülálló nemcsak a városban, hanem a bihari régióban is - hiszen nincs másik naponta frissülő, saját tartalommal rendelkező, online hirdetési felületet kínáló médium a megye ezen részén.

Az indulás óta eltelt idő alatt bebizonyosodott, hatalmas igény van a lakosság részéről egy naprakész, a hétköznapi élet minden területét felölelő hírforrásra, ahol az információszerzésen túl olvasóink véleményüket is megoszthatják egymással, sőt hatékony apróhirdetési lehetőséggel is szolgálunk. Büszkén mondhatjuk, ma már havonta átlagosan 30 000 oldalmegtekintést regisztrál weboldalunkon a Google hivatalos látogtáselemzője, Facebook oldalunkat pedig több mint 16 ezer ember követi, Instagram oldalunk is egyre népszerűbb olvasóink körében.

Miért hirdessen a Berettyóhír portálon?·          

·           Mert az online reklámot a hagyományos nyomtatott sajtóval szemben folyamatosan naprakészen tarthatja

·           Mert a világhálón való megjelenés időben és helyben kötetlen, hirdetése bármikor elérhető (ellentétben a nyomtatott, a rádiós és televíziós hirdetéssel)

·           Mert a hirdetése interaktív is lehet, a beépített linkek segítségével egyetlen kattintással saját weboldalára, vagy Facebook oldalára irányíthatja a célközönséget

·           Mert az online hirdetések ár-érték aránya sokkal kedvezőbb a nyomtatott médiában elhelyezett reklámokkal szemben (nálunk nincs anyag-, nyomtatási-, terjesztési költség)

·           Mert a Berettyóhír naponta frissíti tartalmát, így a látogatók nap mint nap visszajárnak az oldalra

·           Mert nem csak friss tartalmat, HATÉKONY apróhirdetési lehetőséget is kínálunk olvasóinknak

·           Mert vállalkozása népszerűsítésére mi a közösségi marketing eszközeit is bevetjük; Facebook oldalunkon keresztül már több mint 16 000 emberrel vagyunk napi kapcsolatban, de egyre népszerűbb az Instagram oldalunk is

·           Mert különféle játékokkal igyekszünk felkelteni olvasóink érdeklődését, növelve ezzel hirdetése hatékonyságát

·           Mert a helyi igényeket igyekszünk kiszolgálni – figyelembe vesszük a felvetéseket, ötleteket, javaslatokat, az építő jellegű kritikákat

·           Mert a minőségben nem ismerünk kompromisszumot (nálunk nincs homályos fotó, elmosódott, olvashatatlan szöveg)

 
A Berettyóhír az alábbi hirdetési módokat kínálja Önnek!
  • Statikus banner (állókép)

A megrendelő által rendelkezésünkre bocsájtott szöveges és képi anyagból készítjük el a hirdetését. Bannerzónáink mindegyike a látogatók által preferált helyen került kialakításra,  a bannerek szerkesztése során pedig igyekszünk annak grafikai elemeit és színvilágát úgy kialakítani, hogy olvasóink számára minél figyelmfelkeltőbb legyen. A bannerek segítségével a látogatót a vállalkozás saját weboldalára vagy közösségi oldalára irányítjuk, ha ez nincs, akkor igény szerint PR cikket készítünk Önnek, melyet a bannerhez linkelünk.

Kész hirdetési anyagot csak doc, pdf, jpg, png vagy gif formátumban tudunk fogadni !

A bannerek pozíciói és árai a következők:
 
Bannerzóna 1: 32 000.-/hó vagy 10 000.-/hét
Bannerzóna 2: 25 000.-/hó vagy 8000.-/hét
 
 
Minimum 3 hónapra vagy annál hosszabb időre történő megrendelés estén
10% kedvezményt adunk ügyfeleinknek
a fenti, alanyi adómentes árakból.
 
bannerzonak
 
  • Kiemelt PR cikk

Oldalunkon kiemelt PR cikk megjelentetésével is reklámozhatja vállalkozását! Az írást a Berettyóhír szerkesztője készíti el az Ön igényei alapján, max. 1000 karakter terjedelemben (2-3 fotó csatolása is lehetséges). A cikket a hirdetés időtartamáig folyamatosan az első oldalon tartjuk és kiemelt gyakorisággal posztoljuk.

Ára: 45 000.-/megjelenés

  • Szponzorált cikk

Oldalunkon szponzorált cikk megjelentetésével is reklámozhatja vállalkozását! Az írást a Berettyóhír szerkesztője készíti el az Ön igényei alapján, max. 1000 karakter terjedelemben (2-3 fotó csatolása is lehetséges). A cikk 1 hétig a címoldalon jelenik meg, azután automatikusan a friss hírek alá kerül, de a hirdetés időtartamáig a weboldalon, a SZPONZORÁLT CIKKEK rovatban marad! A hirdetést közösségi oldalainkon heti 2-3 alkalommal posztoljuk.

Ára: 35 000.-/megjelenés

  •  Pályázathoz kapcsolódó sajtómegjelenés, kötelező nyilvánosság biztosítása

A kész anyagot a kötelező elemekkel együtt a weboldalunkon közzétesszük és a kívánt időtartamig ott megőrizzük.

Ára: 15 000.-/megjelenés

  • Apróhirdetés

Az apróhirdetéshez statikus vagy Gif bannert készítünk igény szerint, amelyet a Címoldalunkon az Apróhirdetés modulban, a weboldalunkon a kategóriának megfelelő ( Állás, Ingatlan, Egyéb) rovatban, illetve a Facebook és Instagram oldalunkon is kiemelt pozícióban helyezünk el, és a kívánt időtartamig ott is tartjuk.

Ára: 8000.-/hét

ingatlanalaparohirdetesalapallashirdetesalap

  • Gyászhírek

A gyászhíreket, megemlékezéseket rövid formátumban a Címoldalon található Apróhirdetés modulunkban, bővebb formában a weboldalunkon a Gyászhírek rovatukban helyezzük el,  ahol igény szerint hosszabb szöveget, verset, több fotót is közölni tudunk. A gyászhíreket Facebook és Instagram oldalunkon is közzétesszük.

Ára: 3000.-/hét

gyaszhir

  • Szponzorált játék

Portálunkon szponzorált játékkkal is népszerűsítheti vállalkozását! Különféle nyereményjátékok segítségével könnyebben szerezhet követőket újonnan indult vállalkozásának, közösség oldalának, növelve ezzel annak népszerűségét. 

Ára: 25 000.-/hó

Ügyfeleinknek személyre szabottan kínáljuk a legmegfelelőbb árajánlatot, 

ezért kérdéseivel kérjük keressen
az alábbi elérhetőségek bármelyikén:
 

Gulyás Lenke
Tel: 06/30 336 2226
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Reméljük ajánlatunk elnyerte tetszését,
és hamarosan az ügyfeleink között tudhatjuk Önt is!
 

You have no rights to post comments