artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

helyijárat

2021. április 13. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Magyaros borsóleves

Baconnal töltött csirkemell rántva, krumplipürével

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (500 Ft):

Vaníliakrémmel töltött palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Paradicsomleves

Rántott hal tört burgonyával

Heti "B" menü:

Hamis gulyásleves

Csirkemell csíkok rizzsel

HETI MENÜ


termalligetbanner

Telefon: +36 30 963 3740

Napi menü:

Zöldborsóleves

Savanyú burgonyafőzelék sertésvagdalttal

HETI MENÜ

A Twist Büfé újra vár mindenkit sok szeretettel 2021. április 10-én szombaton, 9:30-19 óra között, facebook-nyereményjátékkal egybekötött húsvét utáni kürtőskalács sütésére a megszokott helyen (a Bíbor Kávézó mellett).

Oláh Enikő és Bagdi László Access Bars kezelők és Access testkezelők szeretettel várják az érdeklődők jelentkezését. A kezelésekről az alábbiakban részletes információkat olvashatnak.

Berettyóújfaluban, a Dózsa György utca 6 szám alatti üzletünkben bio élelmiszerek, étrendkiegészítők, vitaminok, Energy, Gál termékek, Gyuri bácsi termékei, bio kozmetikumok és tisztitószerek széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat!

Az üzletben természetgyógyász, életmód szaktanácsadás is igénybe vehető!

Újabb értékes üzlettel gazdagodott Berettyóújfalu, hiszen a napokban megnyitott a Prophi Egészségtár, amely nem csak egészséges élelmiszerekkel, vitaminokkal, étrendkiegészítő készítményekkel és orvostechnikai eszközökkel, hanem a térségben egyedülálló tanácsadó szolgáltatással is várja vásárlóit. Két barátnő - akik az egészségügyben szereztek több évtizedes tapasztalatot - úgy döntött, tudásukat embertársaik szolgálatába állítják oly módon, hogy a termékek értékesítése mellett táplálkozási tanácsadással, egyénre szabott diétás tervvel és személyi edzéstervvel is ellátják az egészséges életmód iránt érdeklődőket. KÉPGALÉRIA

4 féle biztosítás és számos választható kiegészítő szolgáltatás minden élethelyzetre:

- Kertes ház csomag, Kisállat-biztosítás, Okos eszközök biztosítása, Baleset csomag, Egészség csomag, stb.

Mire jó az otthon szenzor?

A ház vagy lakás kívánt pontján elhelyezve az ingatlant fenyegető víz, tűz, esetleg fagyveszély esetén küld riasztást ügyfeleinknek a Generali Ügyfélpont alkalmazás segítségével, megelőzve a nagyobb bajt.

Kedvezmények:

- Könnyen elérhető 37% alapdíj kedvezmény összeadódó kedvezményeink révén
- 5% többszerződéses díjkedvezmény
- 5% díjkedvezmény 50 évnél, 10% díjkedvezmény 65 évesnél idősebbeknek
- 20% hűséges ügyfeleinknek
- 4% ügyintézési módhoz kapcsolódó díjkedvezmény

Kényelmi szolgáltatások:

- Időjárási vészhelyzet előrejelző szolgáltatás
- Kényelmes kárbejelentés telefonon, online, applikáción keresztül
- Rugalmas kárrendezés iparos-ajánlással, real time kárrendezéssel
- Egyszerű díjfizetés akár online

"Vagy jót adunk el, vagy semmit!"  - Ez a üzleti filozófia vezette sikerre a Fliegl Abda Kft. legnagyobb forgalomnövekedést elért kereskedőjét, a 2020-as Év Kereskedője címet elnyert Bihar-Express Kft-t. Gratulálunk!

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy a 4100 Berettyóújfalu, Oláh Zsigmond u. 4. sz. alatti képviseletünk nyitvatartása továbbra is változatlan és az ügyintézés folyamatos, természetesen kiemelt figyelmet fordítva a szabályok betartására és az egészségünk védelmére (maszk, plexi, kézfertőtlenítő, egyszerre maximum 2 ügyfél).

Hétfő: 09:00 - 17:00
Kedd: 09:00 - 14:00
Szerda: 09:00 - 17:00
Csütörtök: 09:00 - 14:00
Péntek: 09:00 - 14:00

Előzetes időpont-egyeztetés vagy telefonos ügyintézés az alábbi elérhetőségeken:

06-20-479-9170

06-30-422-0579

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Üdvözlettel és jó egészséget kívánva:

Gáthi Tamás
képviseletvezető

(A kép csak illusztráció.)

Azt tapasztaljuk, napról napra egyre több ember érzi felelősségének, hogy vigyázzon a bolygónkra, lehetőségei szerint növelje, gondozza a közvetlen környezetében található zöldfelületeket és minél kevesebb hulladékot termeljen, egyszóval csökkentse az ökológiai lábnyomát. Szerencsére a „zero waste” filozófia elérte városunkat is, melynek ékes példája a Berettyóújfaluban nemrég megnyílt Mandala Csomagolásmentes Bolt. Ellátogattunk az üzletbe és megkértük Tímár Krisztina tulajdonost, mutassa be a boltot, és árulja el nekünk mi adta az indíttatást ahhoz, hogy a koronavírus-válság kellős közepén ilyen vállalkozásba kezdjen.

Mint arról korábban már beszámoltunk, 8 lakásos társasház épül egy 1080 m2-es telken Berettyóújfaluban, a Madách Imre u. 8. szám alatt, az autóbusz-állomás közelében. A lakások megfelelnek a legkorszerűbb energetikai szabványnak, napelemmel, padló-, fal- és mennyezetfűtéssel valamint riasztórendszerrel felszereltek. Az épületben már csak 3 LAKÁS és egy tágas ÜZLETHELYISÉG várja tulajdonosát.

Madách utcai társasház 07Madách utcai társasház 03

Vállalkozóként, cégvezetőként nem szabad megfeledkezni árukészletünk, épületeink, vagyontárgyaink, szállítóeszközeink, műszaki berendezéseink, és egyéb céges tulajdonaink, valamint természetesen munkavállalóink védelméről sem.

Érdemes számba venni a vállalkozás legfontosabb értékeit, vagyontárgyait és gondosan mérlegelni a vállalkozást leginkább fenyegető veszélyeket.

Vállalati vagyonbiztosításunk megkötésekor saját szempontjai szerint választhatja ki azokat a különböző kockázatokat, amelyekre fedezetet szeretne.

Lehet ez egy vihar, egy vezetékes vízkár, betörés, a szállítójármű kirablása, egy súlyosabb üzemi baleset, tűzkár, de talán előfordulhat az is, hogy munkavállalói kárt okoznak másnak, és vállalkozóként jogi tanácsadásra lehet szüksége.

Teljes körű tájékoztatásért és díjmentes kalkulációért fordulj(on) hozzám bizalommal!

Gáthi Tamás

Generali Biztosító Berettyóújfalui Képviselet

4100 Berettyóújfalu, Oláh Zsigmond u. 4.

06 20 479 9170

06 30 422 0579

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Általános- és szakmai felelősségbiztosítások, jogvédelmi biztosítás és munkavállalói felelősségbiztosítás munkáltatóknak és szakszervezeteknek egyaránt. A felelősségbiztosítás feladata, hogy abban az esetben, ha Ön vagy a cége kárt okoz másnak, az okozott kárt megtérítse, amennyiben a jogszabály erre kötelezi; valamint segítséget nyújtson az Önnel vagy cégével szemben fellépő, alaptalan kártérítési igények elhárításában.

Kiváló minőségű női, férfi divatáru, valamint rövidáru folyamatosan frissülő, széles kínálatával várja vásárlóit már több mint 15 éve a Timi Divat Berettyóújfaluban, a Bajcsy Zs. u. 2. szám alatt. Az üzlet különlegessége a kizárólag magas minőségű, egyedi, magyar, lengyel és török árukészleten kívül a személyre szabott kiszolgálásban rejlik.

KARÁCSONYI NYEREMÉNYJÁTÉK!
Biztosan tudjátok, hogy a virus helyzet miatt a Morotva Műjégpálya sem tud kinyitni. Ennek ellenére úgy döntöttönk, hogy a CHRISTMAS SURPRISE eseményünket mégis megtartjuk.

2020. decemebr 10-én megnyitott Berettyóújfalu egyetlen halsütője a Dózsa György u 88. szám alatt. Street food jellegű büfé halételekkel, hamburgerekkel, kebabbal, szendvicsekkel és egyéb finomságokkal... TELEFONON rendeld meg előre, vagy kérd HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Ön gondoskodott már élete leghosszabb szabadságának anyagi biztonságáról?

2020. június 23-án a jegybank a korábbi 0,9-ről 0,75 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot, ami rekordalacsony szintet jelent.

A nyugdíjbiztosításokra az éves díj 20%-a, maximum évi 130.000 Ft adójóváírás igényelhető vissza az SZJA-ból, azaz ennyi pénzt kapunk "ajándékba" évente.

A különbség több mint 25-szörös. Ön melyiket preferálja?

Részletes és díjmentes tájékoztatásért forduljon hozzám bizalommal!

Gáthi Tamás

Generali Biztosító Berettyóújfalui Képviselet
4100 Berettyóújfalu, Oláh Zsigmond u. 4.

06-20-479-9170
06-54-404-676
06-30-422-0579

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

„Szeretni valakit az több, mint egy erős érzés: az döntés, ítélet és ígéret.” Erich Fromm

A történetetek, a szerelmetek egyedi és megismételhetetlen, legyen az esküvőtök is különleges!

Nincs két egyforma pár, miért kellene a sablonos szövegekhez ragaszkodni?

Legyen az eskü a Tiétek és csak a Tiétek!

Személyes beszélgetés során együtt álmodjuk meg az esküvőtöket, amely örök emlék marad nem csak nektek, hanem a vendégeiteknek, családotoknak is.

Berettyóújfaluban, a Bajcsy Zs. utcán épülő 13 lakásos társasházban MÁR CSAK 3 LAKÁS LEKÖTHETŐ! A lakások 44-69 négyzetméter közöttiek. Érdeklődni a +36 30/654-8552-es telefonszámon lehet.

A TAMA Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (Konzorciumvezető) és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (Konzorciumi tag) konzorcium keretében támogatási kérelmet nyújtott be a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által meghirdetett 2019-1.1.1-PIACI KFI kódszámú, „Piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása” című pályázati felhívásra. A „Megnövelt teherbírású polipropilén és környezetbarát alapanyagú bálakötöző zsinegek kifejlesztése” című, 2019-1.1.1-PIACI-KFI-2019-00335 azonosító számú támogatási kérelmet a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásra érdemesnek minősítette. A projekt összköltsége 1.325.027.141, - Ft, melyből a vissza nem térítendő támogatás összege 705.718.613, - Ft.

Kiknek ajánljuk?

- Azoknak a 40 és 80 év közötti ügyfeleinknek, akik racionálisan gondolnak a jövőre, és előrelátóan olyan költségekkel is terveznek, mint például a temetés.

- Akik egy váratlan szerencsétlenség esetén gondoskodni szeretnének családjuk anyagi biztonságáról, levéve a vállukról egy hirtelen szükségessé vált nagyobb kiadás terhét.

"Mindenhol jó, de legjobb biztonságban." 4 féle biztosítás és számos választható kiegészítő szolgáltatás minden élethelyzetre.

- Kertes ház csomag, Kisállat-biztosítás, Okos eszközök biztosítása, Baleset csomag, Egészség csomag, stb.

Kedvezmények:
- Könnyen elérhető 37% alapdíj kedvezmény összeadódó kedvezményeink révén
- 5% többszerződéses díjkedvezmény
- 5% díjkedvezmény 50 évnél, 10% díjkedvezmény 65 évesnél idősebbeknek
- 20% hűséges ügyfeleinknek
- 4% ügyintézési módhoz kapcsolódó díjkedvezmény

Kényelmi szolgáltatások:
- Időjárási vészhelyzet előrejelző szolgáltatás
- Kényelmes kárbejelentés telefonon, online, applikáción keresztül
- Rugalmas kárrendezés iparos-ajánlással, real time kárrendezéssel
- Egyszerű díjfizetés akár online