artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. június 18. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Karalábéleves

Sajttal-baconnal grillezett jércemell zöldborsópürével, karika burgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A nyári meleg beköszöntével ismét egyre többen választják úticélnak a külföldi nyaralóhelyeket, (vagy kísérik el a magyar válogatottat Németországba). A naptej és a fürdőruha (valamint a mez) mellett nem szabad megfeledkeznünk az utasbiztosításról sem, ami napi párszáz forintért akár több milliós segítséget is nyújthat. 

Legyen szó nyaralásról, (focimeccsről), munkavégzésről, kirándulásról, családlátogatásról, síelésről vagy akár üzleti útról, válassza mindig a legjobbat!

A Generali partnere a kizárólag utasbiztosításokra szakosodott Európai Utazási Biztosító Zrt., amely az elmúlt években is a legmagasabb ügyfél-elégedettségi pontszámot érte el a Biztositas.hu által életre hívott szavazások során. 

Részletes tájékoztatásért és díjmentes kalkulációért forduljon hozzám bizalommal! 

Generali Biztosító Berettyóújfalui Képviselet 

4100 Berettyóújfalu, Oláh Zsigmond utca 4.

Gáthi Tamás
messenger
06304220579
06204799170
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hajrá Magyarok!

Barta Ferencné egyéni vállalkozó a GINOP Plusz-1.2.2-22 Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program című felhívásra GINOP Plusz 1.2.2-22-2022-00432 azonosítószámon támogatási kérelmet nyújtott be, melyet a program irányító hatósága támogatásra alkalmasnak minősített, így Magyarország Kormánya és az Európai Unió támogatásával 7,33 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült.

Eladásra kínálom ezt a kiváló állapotban lévő, 46 négyzetméter alapterületű lakást, Berettyóújfalu központjában, a Szent István téren.

Berettyóújfalu központjában a Bocskai utcán kb. 110 m2 üzlethelyiség kiadó.

Az ingatlanban több raktár/szoba található, wc-vel, zuhanyzóval ellátott.

A belső kialakítás - tulajdonossal egyeztetve - tovább fejleszthető, igényeknek megfelelően.

Szolgáltatási tevékenység folytatására kiválóan alkalmas, számos üzlet közelségében nagyon jó választás vállalkozás kezdéséhez.

Érdeklődni: +36 30 999 3965

Kedves Berettyóújfalu!

Dr. Zsiros István vagyok. 2023. január 02-án vettem át a Pethouse Állatorvosi Rendelőt és Kézipatikát Hudák Viktória doktornőtől.
Ígéretemhez híven itt vagyok és gyógyítom kedvenceiket.

Berettyóújfalu Dózsa György út 45. 

(Az Autómosó udvarában a szokott helyen.)

Várom Önöket szeretettel és akciókkal,

bővebb információért keressen fel személyesen, vagy kövesse Facebook oldalunkat!

Nem csak Berettyóújfaluban, hanem a térségben is egyedülállónak mondható szolgáltatás érhető el városunkban: a MINDENT "IS" kereskedés kültéri szobrok, kerti dekorációs kellékek folyamatosan frissülő kínálatával várja vásárlóit. A részletekről Dancsházi Ivett és Haraszti Sándor tulajdonosokat kérdeztük. KÉPGALÉRIA

„A legrövidebb út a joghoz” - ezentúl városunkban is elérhető az a hiánypótló szolgáltatás, melyet a D.A.S Jogszerviz nyújt ügyfeleinek. Újhelyi Edit, a cég helyi képviselője működésük részletes bemutatása közben többek között arról is beszélt, miért hat varázsigeként a cég neve, hogyan lehetséges akár a havi presszókávénk áráért minőségi szolgáltatásban részesülni, illetve azt is megtudtuk, miben rejlik a sikerük titka.

A Vidékfejlesztési Program keretén belül a Bihar-Sárrét Vidékfejlesztési Egyesület működési területére meghirdetett, VP6-19.2.1.-11-8-23 kódszámú, Bihar-Sárrét Vidékfejlesztési Egyesület - Helyi fejlesztések támogatása című felhívás alapján Hencida Község Önkormányzata, mint támogatást igénylő 3444027611 iratazonosító számú támogatási kérelmet nyújtott be. A pályázatunkat az irányító hatóság támogatta, melynek tényéről 3484052628 iratazonosító számon, támogatói okirat készült. A projektnek köszönhetően, 2024. május 11-én Pünkösdölő elnevezésű rendezvény valósult meg. A rendezvény, mindenki számára ingyenes volt.

Félrideg bértartási lehetőséget kínálunk Berettyóújfaluban,

ideális környezetben, a Berettyó folyó mellett!

Az ő dolguk a játék, a miénk a gondoskodás.

Minden család számára a gyermekek biztonsága és jóléte a legfontosabb, hogy olyan útravalóval indítsuk el őket a nagybetűs élet felé, amely megalapozza boldogulásukat. Ön mit preferál? Apránként összegyűjteni vagy egy összegben kiadni több milliót a kitűzött célok megvalósításához?

 
 
AKCIÓS műanyag bejárati ajtók, ablakok széles típus és méretválasztékban,
a környék legjobb árain rendelhetők!
 
Viszonteladók jelentkezését is várjuk!

A divat világában a női táskák jóval többek, mint szimpla használati tárgyak, sokkal inkább a stílusunk alapkövei, amelyek képesek megváltoztatni és felfrissíteni a megjelenésünket. Ebben a szezonban a CCC széles választékával, amely mind az üzletekben, mind online elérhető, a trendi színek skáláját kínálja, hogy mindenki megtalálhassa azt a tökéletes darabot, amely kifejezi egyéni stílusát és hangulatát.

A Vidékfejlesztési Program, támogatási lehetőségének köszönhetően a VP6-19.2.1.-11-7-20 kódszámú, Bihar-Sárrét Vidékfejlesztési Egyesület – Helyi életminőség javítását célzó fejlesztések című felhívás alapján  Bakonszeg Községi Önkormányzat 7 999 984 Forint összegű támogatásban részesült. A projekt elszámolható költségei összesen 8 421 046 Forint. A Támogatás intenzitása: 95%

A Bihar Termálliget vállalja családi összejövetelekre, névnapokra, születésnapokra, ballagásra és céges rendezvényekre hidegtálak készítését.

Rendeljen tőlünk bizalommal!

Rendelését a 06 30 728 7733-as telefonszámon, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen adhatja le!

Széleskörű kedvezmények, díjtámogatott növénybiztosítás akár 70%-ig (aszálykárra is), és időjárási vészhelyzet-előrejelzés.

Minden gazda álma, hogy a befektetett munka meghozza a gyümölcsét. Ehhez nyújtunk biztos hátteret Önnek mezőgazdasági biztosításainkkal.

Gazdaságának megfelelően összeállítható biztosítási védelem: növénybiztosítások, állatbiztosítások, mezőgazdasági vagyontárgyak biztosítása.

Ma már egyre többen döntenek a lézeres szemműtétek mellett, hiszen szeretnék magukat megkímélni a szemüveg, illetve a kontaktlencse viselésétől. A fiatalok mellett az idősebb korosztály is egyre többször dönt a kényelmi szempontokat is nyújtó műtéti megoldások mellett. Nézzük meg, hogy milyen árakkal találkozhatunk a fővárosban.

"Programja van és nem szeretne bajlódni a főzéssel?

A Bihar Termálliget vállalja családi összejövetelekre, névnapokra,

születésnapokra, céges rendezvényekre, fogadásokra, ballagásra tálak készítését.

Rendelje meg nálunk az ünnepi tálakat, hogy Önnek semmi másra ne legyen gondja.

Árajánlat kéréssel forduljon bizalommal munkatársunkhoz:

Szűcs Irén

Telefonszám: 06 30 728 7733

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Bihar Termálliget vállalja hidegtálak készítését a húsvéti ünnepekre.

Rendelését 2024. március 26-án délután 17 óráig adhatja le a 06 30 728 7733-as telefonszámon!

 

hidegtalrendeles

A Vidékfejlesztési Program, támogatási lehetőségének köszönhetően a VP6-19.2.1.-11-7-20 kódszámú, Bihar-Sárrét Vidékfejlesztési Egyesület – Helyi életminőség javítását célzó fejlesztések című felhívás alapján Sáp Községi Önkormányzat 7 995 466 Forint összegű támogatásban részesült. A projekt elszámolható költségei összesen 8 416 281 Forint. A Támogatás intenzitása: 95%