artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2021. október 25. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Lencseleves

Csirkés tortilla tekercs hasábburgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (500 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 874-9786

06 (30) 596-1883

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Tökleves

Sült tarja borsos burgonyával

Heti "B" menü:

Paradicsomleves

Csirkemell csíkok rizzsel

HETI MENÜ

Aki nap mint nap vezet, tudja, milyen fontos a megfelelő CASCO. Baleset sajnos bármikor történhet, de egy pusztító vihar vagy egy dühítő autólopás is könnyen keresztülhúzhatja a számításainkat. A Komplett CASCO biztosítás csomagjait úgy állítottuk össze, hogy egyéni igényei szerint választhatja ki, amire az autózás során csak szüksége lehet.

A CASCO szerződések 4 legfőbb kockázati eleme az Elemi kár, a Lopáskár, a Töréskár, és az Üvegkár, melyeket igény szerint variálhatunk, valamint tucatnyi kiegészítő közül is választhatunk (Avulásmentes térítés, Baleseti asszisztencia, Hibás tankolás, Kölcsöngépjármű, stb).

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a hazai központi költségvetési előirányzatból vissza nem térítendő 340 millió Ft támogatás segítségével jött létre. Berettyóújfaluban a már megépült kerékpárutak folytatására került sor, továbbá a Péterszegi úton, valamint Berettyószentmárton Főterén nagymértékű fejlesztések valósultak meg.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a hazai központi költségvetési előirányzatból vissza nem térítendő 214,74 millió forintnyi támogatás segítségével valósult meg három településen, Berettyóújfaluban a Bihari Múzeumban, Bakonszegen a Bessenyei György Emlékházban és Zsákán a Rhédey-kastélyhoz tartozó ingatlanon. A fejlesztés eredményeként turisztikai attrakciókat összekötő tematikus út került létrehozásra a települések között.

Kérje házhoz  a 1,5 literes Szentkirályi ásványvizet (savas, enyhe, mentes), melyet 115.-/db áron, 5 zsugor csomag (30db) megrendelése esetén Berettyóújfaluban és környékén INGYENESEN házhozszállítunk!

Telefon: 06 30 399 7208 vagy 06 54 402-195

Most akár ajándék Huawei Band 6 aktivitásmérő órával!

Bár a nyugdíj távolinak tűnhet, ha szeretnénk évek-évtizedek múlva is az elképzeléseinknek megfelelő életszínvonalon élni, időben gondolnunk kell a jövőnkre.

A Generali MyLife és MyPlan termékei erre kínálnak megoldást.

Idén a többszöri emelés következtében a jegybanki alapkamat 1,65 százalékra módosult.

A nyugdíjcélú megtakarításokat az állam 20%-os adójóváírással támogatja,

akár évi 130.000 Ft-os összegig.

A különbség több mint 10-szeres. Ön melyiket preferálja?

Teljes körű tájékoztatásért és díjmentes kalkulációért fordulj(on) hozzám bizalommal!

Generali Biztosító Berettyóújfalui Képviselet
4100 Berettyóújfalu, Oláh Zsigmond u. 4.

Gáthi Tamás
06204799170
06304220579
www.gathitamas.hu
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kis létszámmal dolgozó palackozó üzem telephellyel együtt ELADÓ! Érdeklődni a +36 30 018 2255-ös telefonszámon lehet.

Az EFOP-2.4.1-16-2017-00003 számú „ÓV-LAK” című projekt megvalósítása során elkészült és a célcsoport használatába került a Csillagpont. A projekttel a mélyszegénységben élő családok társadalmi felzárkóztatását tűzte ki célul a megvalósító Sáránd Község Önkormányzata.

Sáránd Község Önkormányzata célul tűzte ki, a munkaerő-piaci szempontból hátrányos helyzetű, 16-54 év közötti, alacsony iskolai végzettségű vagy iskolai végzettséggel nem rendelkező személyek társadalmi helyzetének, foglalkoztathatóságának javítását. A célok elérése közeledni látszik köszönhető ez az EFOP-1.6.2-16-2017-000123 számú „Egy úton járunk” című projektnek.

Éljen az akár 10 féle kedvezménnyel és igazítsa igényeihez kötelező biztosítását a Generalival! A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás nem választható biztosítási forma, mindenkinek meg kell kötnie, aki valamilyen gépjárművel rendelkezik. Ez az általunk, másoknak okozott személyi sérüléses és vagyoni károkat hívatott helyettünk megtéríteni, amennyiben a kárt nem szándékosan, ittasan vagy bódult állapotban okoztuk.

Berettyóújfaluban, a Dózsa György utca 6 szám alatti üzletben bio élelmiszerek, étrendkiegészítők, vitaminok, Energy, Gál termékek, Gyuri bácsi termékei, bio kozmetikumok és tisztitószerek széles választékával várják a vásárlókat! 

Az üzletben természetgyógyász, életmód szaktanácsadás is igénybe vehető!

Az üzlet tulajdonosait arra kértük, röviden mutatkozzanak be olvasóinknak és mondják el nekünk, mi adta az indíttatást ahhoz, hogy bioboltot nyissanak városunkban.

Szülőként a gyermekeink biztonsága, fejlődése és jóléte a legfontosabb, de sajnos nem tudunk minden pillanatban ott lenni velük, mellettük. A Szimba csoportos tanulóbiztosítással azonban minden új élményt biztonságban élhetnek meg a kicsik.

Bár a nyugdíj távolinak tűnhet, ha szeretnénk évtizedek múlva is az elképzeléseinknek megfelelő életszínvonalon élni, időben gondolnunk kell a jövőnkre.

A Generali MyLife és MyPlan termékei erre kínálnak megoldást.

Idén júniusban az MNB közel 10 év után megemelte a jegybanki alapkamatot, aminek értéke így 0,9 százalékra módosult.

A nyugdíjcélú megtakarításokat az állam 20%-os adójóváírással támogatja, akár évi 130.000 Ft-os összegig.

A különbség több mint 20-szoros. Ön melyiket preferálja?

Teljes körű tájékoztatásért és díjmentes kalkulációért fordulj(on) hozzám bizalommal!

Generali Biztosító Berettyóújfalui Képviselet
4100 Berettyóújfalu, Oláh Zsigmond u. 4.

Gáthi Tamás
06204799170
06304220579
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A korlátozások feloldásának és a fokozatos enyhítéseknek köszönhetően ismét egyre többen választják úticélnak a külföldi nyaralóhelyeket. A naptej és az új fürdőruha mellett nem szabad megfeledkeznünk az utasbiztosításról sem, ami napi párszáz forintért akár több milliós segítséget is nyújthat. Legyen szó nyaralásról, munkavégzésről, kirándulásról, családlátogatásról, síelésről vagy akár üzleti útról, válassza mindig a legjobbat!

A Generali partnere a kizárólag utasbiztosításokra szakosodott Európai Utazási Biztosító Zrt., amely az elmúlt esztendőben is a legmagasabb összesített ügyfél-elégedettségi pontszámot érte el a Biztositas.hu által életre hívott szavazás során.

Részletes tájékoztatásért és díjmentes kalkulációért forduljon hozzám bizalommal!

Generali Biztosító Berettyóújfalui Képviselet

4100 Berettyóújfalu, Oláh Zsigmond u. 4.

Gáthi Tamás
06204799170
06304220579
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyugaton már jól elterjedt, kerékpárosok számára kialakított pihenőhely végre a mi térségünkben is. Bringások figyelem, ha szeretnéd felfrissíteni magad, itt a helyed! Elkerített camping, elektromos áram, ivóvíz, tusolók és WC-k.

Nem csak Berettyóújfaluban, hanem a térségben is egyedülállónak mondható szolgáltatás vált elérhetővé városunkban, hiszen megnyitotta kapuit a MINDENT "IS" kereskedés, ahol kültéri szobrok, kerti dekorációs kellékek egyre bővülő választékával várják a vásárlókat. A nyitás részleteiről Dancsházi Ivett és Haraszti Sándor tulajdonosokat kérdeztük. KÉPGALÉRIA

Oláh Enikő és Bagdi László Access Bars kezelők és Access testkezelők szeretettel várják az érdeklődők jelentkezését. A kezelésekről az alábbiakban részletes információkat olvashatnak.

Újabb értékes üzlettel gazdagodott Berettyóújfalu, hiszen a napokban megnyitott a Prophi Egészségtár, amely nem csak egészséges élelmiszerekkel, vitaminokkal, étrendkiegészítő készítményekkel és orvostechnikai eszközökkel, hanem a térségben egyedülálló tanácsadó szolgáltatással is várja vásárlóit. Két barátnő - akik az egészségügyben szereztek több évtizedes tapasztalatot - úgy döntött, tudásukat embertársaik szolgálatába állítják oly módon, hogy a termékek értékesítése mellett táplálkozási tanácsadással, egyénre szabott diétás tervvel és személyi edzéstervvel is ellátják az egészséges életmód iránt érdeklődőket. KÉPGALÉRIA

"Vagy jót adunk el, vagy semmit!"  - Ez a üzleti filozófia vezette sikerre a Fliegl Abda Kft. legnagyobb forgalomnövekedést elért kereskedőjét, a 2020-as Év Kereskedője címet elnyert Bihar-Express Kft-t. Gratulálunk!

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy a 4100 Berettyóújfalu, Oláh Zsigmond u. 4. sz. alatti képviseletünk nyitvatartása továbbra is változatlan és az ügyintézés folyamatos, természetesen kiemelt figyelmet fordítva a szabályok betartására és az egészségünk védelmére (maszk, plexi, kézfertőtlenítő, egyszerre maximum 2 ügyfél).

Hétfő: 09:00 - 17:00
Kedd: 09:00 - 14:00
Szerda: 09:00 - 17:00
Csütörtök: 09:00 - 14:00
Péntek: 09:00 - 14:00

Előzetes időpont-egyeztetés vagy telefonos ügyintézés az alábbi elérhetőségeken:

06-20-479-9170

06-30-422-0579

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Üdvözlettel és jó egészséget kívánva:

Gáthi Tamás
képviseletvezető

(A kép csak illusztráció.)

Kiváló minőségű női, férfi divatáru, valamint rövidáru folyamatosan frissülő, széles kínálatával várja vásárlóit már több mint 15 éve a Timi Divat Berettyóújfaluban, a Bajcsy Zs. u. 2. szám alatt. Az üzlet különlegessége a kizárólag magas minőségű, egyedi, magyar, lengyel és török árukészleten kívül a személyre szabott kiszolgálásban rejlik.