artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2023. február 1. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Vegyes gyümölcsleves

Füstölt csülökkel - lilahagymával tötltött sertéskaraj hasábburgonyával, balzsamos jégsalátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Meggyes-mákos krémmel töltött palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Imádja a téli sportokat és idén is azt tervezi, hogy meghódítja a jeges csúcsokat? Ne csak a tökéletes helyszín kiválasztására koncentráljon, hanem a megfelelő biztosítás megkötésére is!

Télisport utasbiztosításunk:

- Érvényes a népszerű téli sportokra, így többek között síelésre, snowboardozásra, korcsolyázásra is.
- Téli sporteszköz-fedezetként felhasználható pl. sí- és snowboard felszerelésre, korcsolyára vagy szánkóra.
- Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás is egyben.

A Generali partnere a hosszú évek óta kizárólag utasbiztosításokkal foglalkozó Európai Utazási Biztosító Zrt.

Teljes körű tájékoztatásért és díjmentes kalkulációért forduljon hozzám bizalommal!

Gáthi Tamás

Generali Biztosító Berettyóújfalui Képviselet
4100 Berettyóújfalu, Oláh Zsigmond utca 4.

06304220579
06204799170
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.gathitamas.hu

„Az Express Hűtéstechnikai Kft. technológiai fejlődést eredményező beruházása” (GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00301) című projekt sajtótájékoztatóval egybekötött záró ünnepségére 2023. január 27-én került sor Berettyóújfaluban, a Vágóhíd utca 7. szám alatt, a beruházás helyszínén. A rendezvényen többek között részt vett Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Vármegyei Közgyűlés és a MÖOSZ elnöke, Bulcsu László, a Hajdú-Bihar Vármegyei Közgyűlés alelnöke, Muraközi István, Berettyóújfalu város polgármestere, a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság képviselői: Gulyás-Béky Ágnes, Kiss Hermina és Gurdon Ferenc, Várkonyi Nándor a Hűtő- és Klímatechnikai Vállalkozások Szövetségének főtitkára, Dr. Maiyaleh Tarek, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Energetikai Gépek és Rendszerek Tanszékének egyetemi docense, valamint Tóth László, az Express Hűtéstechnikai Kft. ügyvezető igazgatója. KÉPGALÉRIA

 
ELADÓ Berettyóújfaluban a 42-es főútvonal mellett a Gabona Központ Kft. tulajdonát képező per és tehermentes mezőgazdasági telephely (volt Berettyóújfalui Búzakalász Mg.Szöv.) 42.877 négyzetméter összterületen, melyen terménytárolók, műhely, szárító, irodaház, mérlegház stb. található.
 
 
Az ajánlatokat 2023. február 15-ig a
Gabona Központ Kft  4100 Berettyóújfalu  Pf:3. 
címre várjuk.
 
A telephely bejárásának lehetősége egyeztetés után lehetséges.
 
Elérhetőségek 06 30 742 16 29
                          06 30 269 27 23

A Generali Biztosító Berettyóújfalui Képviselete 2023-ban is a korábban megszokott nyitvatartási időben áll ügyfelei szíves rendelkezésére:


Hétfő: 09:00 - 17:00
Kedd: 09:00 - 16:00
Szerda: 09:00 - 17:00
Csütörtök: 09:00 - 16:00
Péntek: időpont-egyeztetés alapján 


A hideg idő beköszöntével aktuálissá vált a téli ruhadarabok beszerzése, amit legkönnyebben a ruha webáruházakon keresztül szerezhetsz be. Kötött pulóver? Téli kabát? Bakancs? Nézz körül a budmil ruha webáruházában, ahol garantáltan megtalálsz minden fontos ruhadarabot!

Van néhány dolog, amit biztosan tudunk, és kiindulóalapot jelenthetnek a magyar csapat jövőbeni esélyeinek latolgatásához a 2024-ben Németország által rendezendő következő futball Európa-bajnokságon. Tudjuk például, hogy idén októberben, Frankfurtban, a Festhalléban az Európai Labdarúgó Szövetség kisorsolta a selejtező csoportbeosztását, összesen 53 ország válogatottját osztották ki 7 öt- és 3 hatcsapatos csoportba. Az utóbbi időben kifejezetten jól sikerült meccsekkel lendületbe hozott magyar válogatott, többek között a hihetetlenül sikeres Nemzetek Ligája fellépés okán, a magyar futball történetében először, a legerősebb csapatokat rejtő első kalapból húzták ki. Így kerültünk a G csoportba, olyan nem feltétlenül a legijesztőbbnek tartott csapatok mellé mint Montenegró, Szerbia, Bulgária és Litvánia.

Az egyik leggyönyörűbb dolog az ember életében, amikor kimondhatja választottjának a boldogító igent – sok magyar pár esetében azonban nem ennyire egyszerű a történet, különösen, ha a piszkos anyagiakról van szó. Ekkor jön képbe a házassági vagyonjogi szerződés – mi a lényege és miért szokták megkötni? Milyen előnyei és hátrányai vannak? A kérdésről Dr. Andirkó Balázs debreceni ügyvéddel beszélgettünk.

A kulcsátadás pillanatában elöntött az eufória. A szomorú valóság csak másnap ért utol. A lakásban, amiről annyit álmodoztam, mindössze egy beépített konyhabútor, a matracom és egy hatalmas gardróbszekrény árválkodott. Az első reggelimet a paplanomon kuporogva fogyasztottam el.

Alapozza meg kiszámítható nyugdíjas éveit Generali nyugdíjbiztosítással, hogy ez az időszak csak az igazán fontos dolgokról szóljon. Most akár ajándék magánorvosi vizsgálattal és évente akár 130 ezer forintos adójóváírással.

Teljes körű tájékoztatásért forduljon hozzám bizalommal!

Gáthi Tamás

Generali Biztosító Berettyóújfalui Képviselet
4100 Berettyóújfalu, Oláh Zsigmond u. 4.

06304220579
06204799170
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.gathitamas.hu

Sokan úgy vélik, a padlófűtés drága és kevésbé hatékony, mint más rendszerek. Ez azonban nem is állhatna távolabb az igazságtól. Szakértőink segítségével utánajártunk, mi az, amit valóban érdemes tudni erről a technológiáról.

A Vidékfejlesztési Program pályázati lehetőségének köszönhetően a VP6-19.2.1.-11-6-20 kódszámú, Bihar-Sárrét Vidékfejlesztési Egyesület – Mikrovállalkozások eszközbeszerzésének támogatása című felhívás alapján Szatmáriné Fülöp Anett e.v. támogatásban részesültem.

mandelay

A pályázatnak köszönhetően beszereztem egy Mandelay QUEST 9 biorezonanciás készüléket, amellyel lehetőségem van biorezonanciás állapofelmérésre és kezelésre. A pályázat segítségével megnyitottam „Lotus Health Care” Természetgyógyászati rendelőmet Földesen, ezzel teljesen új szolgáltatást hoztam létre a településen és térségében.

Az utóbbi időben az emberek egyre nyitottabbak a természetes gyógymódok irányába és keresik ezeket a lehetőségeket. Az eszközbeszerzésnek köszönhetően lehetőséget biztosítok erre a térségben élőknek, ezzel hozzájárulva az egészségmegőrzésük támogatásához.

logo01

Ha belföldi turizmusról esik szó, akkor manapság sajnos elég kevesen asszociálnak kis hazánk keleti régióira. Pedig itt is akad bőven elég látnivaló, erre pedig Szarvas városa kitűnő példaként szolgál. Itt a körösök közvetlen közelében valóban pihentető kikapcsolódás vár ránk – feltéve, ha a megfelelő szálláshelyet sikerül kifognunk.

A Vidékfejlesztési Program, támogatási lehetőségének köszönhetően a VP6-19.2.1.-11-6-20 kódszámú, Bihar-Sárrét Vidékfejlesztési Egyesület – Mikrovállalkozások eszközbeszerzésének támogatása című felhívás alapján Gácsi József egyéni vállalkozó 7 999 084 Forint összegű támogatásban részesült.

A Polis76-Sec Kft, 2018. októberében alakult. Fő tevékenységei közé tartozik a villanyszerelés, a biztonsági rendszer szolgáltatás, az elektromos, híradástechnikai célú közmű építése. A támogatási kérelem benyújtása előtt, és azt követően nyújtott szolgáltatások: vagyonvédelmi kamera-riasztó rendszerek kiépítése, karbantartása, napelemes rendszerek kiépítése, villanyszerelés, optikai távközlési hálózatok építése, SIP projekt keretien belül.

Manapság a melegítőnadrágoknak egyáltalán nem kell kizárólag a sportos, ám stílust mellőző kinézettel rendelkeznie. Sőt komplett kollekciók jöttek létre arra, hogyan lehetünk elegánsak egy jól megtervezett melegítőben is. Az ilyen laza, és mégis nőies stílus az „It girls” trendre jellemző igazán.

A mellimplantátum behelyezését követő gyógyulási periódus kiemelt jelentőséggel bír a végeredmény szempontjából, ezért nagyon fontos betartanunk a plasztikai sebész által javasolt teendőket.

Az iskola már bőven elkezdődött, azonban sosem késő az aktuális iskolai trendekről beszélni. Az ősz és a tél ugyanis sokáig tart, ezért még mindig megéri beújítani egy-egy cipőt a gyerkőcünknek. Milyen kislány cipő modellt válasszunk egy hercegnő számára, hogy trendi és praktikus is legyen?

A Tanyi Medical - Magán Egészségügyi Centrum munkatársaként Dr. Simkovics Enikő belgyógyász, reumatológus, mozgásszervi rehabilitációs szakorvos szakorvosi vizsgálat, gyógyszeres és konzervatív terápiás tanácsadás mellett komplex, egyénre szabott infúziós kezelésekkel várja a hozzá fordulókat. Keressék bizalommal!

A legtrendibb minőségi olasz és magyar női divatáru, cipő, táska és egyéb kiegészítő változatos kínálatával várja minden kedves meglévő és leendő vásárlóját az idén 10 éves Mona Paris divatüzlet Berettyóújfaluban, a Piac tér 1/a. szám alatt.

Kedves Ügyfeleim! 2022. 10. 01-től a Generali Biztosító Berettyóújfalui Képviseletének nyitvatartási ideje az alábbiak szerint változik:

Hétfő: 09:00 - 17:00
Kedd: 09:00 - 16:00
Szerda: 09:00 - 17:00
Csütörtök: 09:00 - 16:00
Péntek: Időpont egyeztetés alapján
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Számos termék (KGFB, lakásbiztosítás, utasbiztosítás, stb.) esetében a szerződéskötés-, valamint a kárbejelentések és egyéb módosítások is megoldhatóak személyes ügyintézés nélkül, mobiltelefonszám és e-mail cím megadásával.

Ezáltal a pénteki napokon munkaidőben továbbra is állok ügyfeleim rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken, a személyes találkozókhoz pedig időpont egyeztetés szükséges.

Generali Biztosító Berettyóújfalui Képviselet
4100 Berettyóújfalu, Oláh Zsigmond u. 4.

Gáthi Tamás
06304220579
06204799170
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.gathitamas.hu