artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2023. szeptember 23. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A VÁMOS ÉPKER KFT. Hajdú-Bihar vármegye egyik legnagyobb építő- és burkolóanyag forgalmazójaként a régió meghatározó kereskedelmi szereplője. A közel 30 éves tapasztalattal rendelkező cég mind méretéből, mind széles termékkínálatából adódóan alkalmas az igények színvonalas és folyamatos kielégítésére. Építőanyagok, fürdőszoba berendezések és felszerelések, kül- és beltéri burkolóanyagok, víz-, gáz- és központifűtés-szerelési eszközök széles palettájával és kedvező árakkal, akciókkal várjuk vásárlóinkat Berettyóújfaluban, a Puskin u. 32-34. szám alatt.

Váltás vagy újrakezdés?

Nem ritka, hogy elérkezik az ember életében egy pillanat, amikor úgy érzi, a korábbi munkáját nem tudja vagy nem akarja tovább csinálni, valami másra vágyik. Akár karrierváltásról van szó, akár egy álom megvalósításáról, a legfontosabb, hogy ne hirtelen felindulásból döntsünk róla.

KINEK AJÁNLJUK ELSŐSORBAN?

Azoknak a szülőknek, családoknak, akik szeretnének balesetbiztosítási védelmet gyermekük számára.

MIK AZ ELŐNYEI?

A nap 24 órájában, érvényes: otthon, az iskolában, kirándulás közben, nyaraláskor, bel- és külföldön bekövetkezett balesetekre egyaránt.
4 csomag közül választhatja ki, hogy gyermekének mire van szüksége.

Széles áruválasztékkal, kedvező árakkal és a Tőle megszokott kedves kiszolgálással nyitotta meg újabb vegyesboltját ma Bíró Marika, ezúttal Berettyószentmártonban, a Puskin u. 60. szám alatt. Marikát sokan ismerik már Berettyóújfaluban, hiszen közel húsz éve üzemelteti a Lenkei utcán, a kórház sürgősségi bejáratával szemben található Marika ABC-t.  Számára a vevők igényeinek kielégítése elsődleges szempont, ezért a hét MINDEN napján, már reggel 5 órától friss kávéval és helyben sütött meleg pékáruval várja vásárlóit. KÉPGALÉRIA

Aki nap mint nap vezet, tudja, milyen fontos a megfelelő CASCO. Baleset sajnos bármikor történhet, de egy pusztító vihar vagy egy dühítő autólopás is könnyen keresztülhúzhatja a számításainkat. A Komplett CASCO biztosítás csomagjait úgy állítottuk össze, hogy egyéni igényei szerint választhatja ki, amire az autózás során csak szüksége lehet.

Az izgalmas és szórakoztató tevékenységek keresése gyakran kihívást jelenthet a szülők számára, különösen, ha a cél az, hogy ezek a tevékenységek érdekesek legyenek, és ne csak az online fogadás vagy a kaszinó legyen az alternatíva. Egy ilyen alternatívát kínál a magyar online poker. Ez a játék remek szórakozást nyújthat, hiszen fejleszti a stratégiai gondolkodást, a türelmet és a döntéshozatali képességeket. Nem beszélve arról, hogy egy izgalmas póker-estét lehet akár ezzel biztosítani, ahol a verseny szellemét is megőrizhetjük.

Fedezze fel a család a magyar tájat

Magyarország vadonjainak felfedezése családjával egy igazán kalandos tevékenység lehet. Az ország gazdag természeti kincsei, erdei ösvényei és nemzeti parkjai számtalan lehetőséget kínálnak a szülőknek és gyerekeiknek egyaránt. 

Érettségi akár 1-2-3 év alatt* A beiratkozás már elkezdődött! Várjuk minden kedves új diákunkat!

Megkezdődtek az EFOP-4.1.12-22-2023-00046 azonosítószámú, Villamos hálózat fejlesztése a Berettyóújfalui Tankerületi Központ intézményeiben című projekt kivitelezési munkálatai. A pályázat 259,71 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével valósul meg.

A Nyugalom Plusz rendszeres díjas életbiztosítás a jövő egy elkerülhetetlen állomására, annak anyagi gondjára kínál megoldást. Kisebb összegű rendszeres befizetésekkel biztosíthatja időskori nyugalmát: mentesítheti gyermekeit, rokonait szerettük elvesztésekor a hirtelen rájuk szakadó anyagi gondok alól.

A Vidékfejlesztési Program támogatási lehetőségének köszönhetően a VP6-19.2.1.-11-6-20 kódszámú, Bihar-Sárrét Vidékfejlesztési Egyesület – Mikrovállalkozások eszközbeszerzésének támogatása című felhíváson Balázsi Imre egyéni vállalkozó 4 634 075 Ft támogatásban részesült. A projekt címe: „Zöldterület-kezelés tevékenységi kör beindítása és fejlesztése Balázsi Imre egyéni vállalkozónál.”

Faragó-Flaskay Nándor egyéni vállalkozó vagyok, tevékenységem 2018 végén kezdtem. Vállalkozóként a Bihar-Sárréti térségben végzek lakóházakkal és vállalkozási telephelyekkel kapcsolatos villanyszerelési munkálatokat. Kezdetben a kisebb villanyszerelési feladatokat láttam el, majd később komplett villamoshálózatok és vezetékeléseket is. Ezek mellett vállalom napelemes rendszerek telepítését és villamos biztonsági felülvizsgálatát. A végzett tevékenységeimhez megfelelően villanyszerelői és értintésvédelmi felülvizsgálati végzettséggel rendelkezem. Továbbá vállalom klíma (hőszivattyú) rendszerek telepítését.

vsz1vsz2

Így a villanyszerelési, napelemtelepítési, klímatelepítési és felülvizsgálati tevékenységeimmel egy olyan komplex villamos és gépészeti szolgáltatást hozok létre, amellyel ügyfeleim minden igényét ki tudom elégíteni.

Amennyiben szolgáltatásaim felkeltettél érdeklődését, keressen az alábbi elérhetőségeimen:

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 30 316 3680

Honlap: https://faragovill.hu/

vsz0

Színvonalas környezetben, professzionális termékekkel, tapasztalt szakember "kezei között" szépülhetnek nők és férfiak egyaránt az újonnan megnyílt All in One Beautybar szépségszalonban Berettyóújfaluban, a Mártírok u. 1. szám alatt. Arra kértük az üzlet tulajdonosát Szabó Mezei Orsolyát, hogy mutatkozzon be néhány szóban Olvasóinknak.

Ahogy az néhány hete kiderült, a 2023. július 1. után kötött megtakarítási formák egy részénél - aláírás dátuma alapján - az adóköteles kamatjövedelmet 13% szociális hozzájárulási adó is terheli. 

Az adó alapja a kamatadó alapjával megegyező, azaz a kedvezmények is érvényesek, így rendszeres díjakból származó kifizetés esetén 6 év elteltével a kamatjövedelem 50%-ával, 10 év elteltével annak 100%-ával csökken az adó alapja, míg egyszeri és eseti befizetésekből származó kifizetés esetén 3 év után 50%, 5 év után 100% kedvezmény érvényesíthető.

A nyugdíjszolgáltatás és a haláleseti szolgáltatás továbbra is adómentes.

A megbízási szerződés minta felhasználható egy jól körül határolt, egyértelmű feladat vagy feladatok ellátására szóló megbízás, akár idény jellegű feladatvégzés szerződéséhez. Kereset kiegészítésként is szokták emlegetni a megbízási szerződést, mivel a megbízott emellett lehet teljes munkaidőben alkalmazott, lehet nyugdíjas, lehet leszázalékolt vagy akár tanuló is. Kettejük szerződése minél egyértelműbb, ezzel együtt minél részletesebb, annál biztosabb keretet jelent. Bárhonnan is nézzük, a megbízott köteles az általa írásban elfogadott, a megbízó által egyértelműen megadott feladatot elvégezni, melyért cserébe a megállapodásban rögzített megbízási díj illeti meg.

Önkormányzatunk a Bihar-Sárrét Vidékfejlesztési Egyesület működési területén támogatást nyert el VP6-19.2.1.-11-7-20 – Helyi életminőség javítását célzó fejlesztések támogatása felhíváson, meglévő kamerarendszer fejlesztésére a településen.

A lengéscsillapítók az autók felfüggesztésének nélkülözhetetlen elemei, amelyek befolyásolják az autó kényelmét és biztonságát. Ebben a cikkben a lengéscsillapítók jelentőségét és statisztikai adatokat fogunk bemutatni, amelyek kiemelik szerepüket az autók optimális teljesítményének biztosításában.

A futball a verseny és a bajtársiasság szellemében hozza össze az embereket. Akár játékos vagy, akár szenvedélyes szurkoló, vagy csak azért látogatsz el egy meccsre, hogy magadba szívd a hangulatot, az alkalomhoz illő öltözködés hozzájárul az általános élményhez. Ebben a cikkben meghatározzuk a focihoz ideális ruházatot, a kényelemre, a stílusra és a csapatszellemre összpontosítva.

A nyári meleg beköszöntével ismét egyre többen választják úticélnak a külföldi nyaralóhelyeket. A naptej és a fürdőruha mellett nem szabad megfeledkeznünk az utasbiztosításról sem, ami napi párszáz forintért akár több milliós segítséget is nyújthat. Legyen szó nyaralásról, munkavégzésről, kirándulásról, családlátogatásról, síelésről vagy akár üzleti útról, válassza mindig a legjobbat!

A Generali partnere a kizárólag utasbiztosításokra szakosodott Európai Utazási Biztosító Zrt., amely az elmúlt években is a legmagasabb összesített ügyfél-elégedettségi pontszámot érte el a Biztositas.hu által életre hívott szavazások során.

Részletes tájékoztatásért és díjmentes kalkulációért forduljon hozzám bizalommal!

Generali Biztosító Berettyóújfalui Képviselet
4100 Berettyóújfalu, Oláh Zsigmond u. 4.

Gáthi Tamás
06304220579
06204799170
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.gathitamas.hu