artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2023. június 2. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Magyaros gombaleves csipetkével

Hortobágyi húsos palacsinta rántva, párolt rizzsel, remulád mártással

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Gundel palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a Bihar Termálliget Strandfürdője 2023. május elsején újabb medencéket nyit meg a nagyközönség számára. A már nyitva tartó gyógyvizes medencék mellett a termálvizes "Levente medencét" és a jacuzzit is igénybe lehet venni hétfőtől.

Költözés, névváltoztatás, tizenötszörös gázszámla, folyamatos problémamegoldás - többek között ezek jellemezték a Herpály Vagyonkezelő Kft. enyhén szólva is akadályokkal teletűzdelt évét. Zámbori Péter, a társaság ügyvezetője beszélt lapunknak a kinevezése óta eltelt egy esztendő már-már szürreális kihívásairól, illetve azt is megtudhattuk mindezek ellenére miért látja pozitívan a jövőt a szakember. 

A berettyóújfalui Bihar Termálliget 2023. március 3-án részlegesen újra kinyitja kapuját. Péntektől minden nap 10.00 – 18.00 óra között kültéri gyógyvizes termálmedencével várjuk az érdeklődőket. A fedett fürdő használatbavételi engedélyeztetési eljárása folyamatban van, a várható nyitásról a későbbiekben tájékoztatással leszünk.

Berettyóújfalu, 2023. február 28.

Kedves Vendégeink!
 
A Bihar Termálliget az idei évben 2022. december 11-én (vasárnap) 18 óráig lesz nyitva! 2022. december 12-től (hétfőtől) a strand zárva tart! Mindaddig várunk mindenkit szeretettel!
 
Megértésüket köszönjük!

Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves megye néhány fürdőjét tekintették meg a Bihar Termálliget munkatársai az elmút hét folyamán, az így szerzett tapasztalataikról Zámbori Péter, a Herpály Team Kft. ügyvezető igazgatója mesélt nekünk.

Szeptember 30-án a Bihar Termálligetben járt Kántás Zoltán, a Magyar Fürdőszövetség elnöke, aki Zámbori Péter meghívására érkezett városunkba.

Új vezetővel kezdte meg az idei strandszezont a Bihar Termálliget, amelynek területén továbbra is zajlanak a fedett uszoda és gyógyászati központ építkezési munkálatai. Zámbori Péter, a Herpály Team Kft. márciusban kinevezett ügyvezető igazgatója értékelte lapunknak az elmúlt három hónapot, illetve beszámolt a folyamatban lévő beruházásokról és a tervezett fejlesztésekről.

Ahogy azt már múlt héten is olvashatták, 2022. augusztus 29-től már csak a termálvizes medencéink üzemelnek! A 95 éves levente-medence szeptember 5-én nyit ki utoljára. Ennek megfelelően a belépőjegy árak mától egységesen 1.000 Ft-ra módosulnak! Továbbra is a megszokott időben, mindennap 9.00 és 20.00 óra között várjuk kedves vendégeinket!

Kedvezményes belépőjegyekkel várja a berettyóújfalui Bihar Termálliget a nyár utolsó hétvégéjén a strandolni vágyókat. Fokozatos zárás mellett ér véget a strandszezon a határ-menti településen: augusztus 29-től a hideg vizes medencék (élménymedence, gyermekmedence, jakuzzi) kerülnek bezárásra.

A Bihar Termálliget ezúton értesíti kedves vendégeit, hogy holnap, azaz 2022. augusztus 17-én TECHNIKAI OKOK MIATT csak déli 12 órakor nyitja meg kapuit a fürdőzők előtt, illetve 17-én és 18-án a termálvizes medencék NEM üzemelnek!
 
A fent említett napokon 1000 Ft-os jegyár ellenében vehetik igénybe a strandfürdő egyéb szolgáltatásait ( jakuzzi, gyermekmedence, élménymedence.)
 
Köszönjük a megértést!

Tisztelt Fürdőzni vágyók! Értesítjük Önöket, hogy 2022. 06. 25-től 2022. 08. 21-ig minden hétvégén szombaton és vasárnap 9 órától 20 óráig megnyitjuk a Bihar Termálliget Strand és Termálfürdő hátsó bejáratát.

A pénztár a volt Titász pálya területén található, ahol mindkét pályarészen ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk.

Megközelíthetőség: A  Bajcsy Zsilinszky Endre u. 3-5. szám alatt található Elixír gyógyszertár melletti kis lejárón.

Bihar termalliget01Bihar termalliget03

A lejárón parkolni TILOS!

Várjuk szeretettel a fürdőzni vágyó Kedves Vendégeinket.

https://goo.gl/maps/AqTaLkdndAmwpeYT6

Bihar termalliget08Bihar termalliget07

 

Pontosan ma 95 éve annak, hogy megnyílt a Bihar Termálliget területén található levente medence. Ennek kapcsán ünnepi visszaemlékezést tartottak, valamint a medencéhez kapcsolódó archív felvételekből készült kiállítás megnyitójára is sor került, amely megtekinthető a medence környékén. KÉPGALÉRIA

2022. május 23-án, a város napján a Bihar Termálliget minden strandmedencéje megnyílt a vendégek előtt. A pihenésre vágyókat két gyógyvizes medence, egy termálvizes medence és a jacuzzi várja, míg az aktív kikapcsolódást az élménymedence, a gyermekmedence, a játszótér és a strandröplabda pálya biztosítja. A nyitás kapcsán Zámbori Péter, az üzemeltető Herpály Team Kft. ügyvezetője nyilatkozott lapunknak.

2022. március 1-től a Herpály-Team Kft. ügyvezető igazgatói feladatait Zámbori Péter fogja ellátni, aki közel két évtizedes tapasztalattal rendelkezik mind a turizmusfejlesztés, mind pedig a kommunikáció és stratégiai tanácsadás területén. Az interjúból megismerhetjük a szakember eddigi munkásságát, terveit, elképzeléseit, valamint azt, hogy miképp gondolkodik városunkról és a benne rejlő, eddig kiaknázatlan lehetőségekről.

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (HBKIK) és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) szervezésében immár XXIII. alkalommal nyitott meg a Bihari Számadó Napok Berettyóújfaluban 2021. október 15-én, a Kabos Endre Városi Sportcsarnokban. Az eseményre 2021. október 16-án 15:30 óráig várják az érdeklődőket. KÉPGALÉRIA

Idén kilencedik alkalommal került megrendezésre a Berettyóújfalu és Vidéke Méhészek Egyesülete és a Bihari Mézlovagrend szakmai találkozójával egybekötött méz- és eszközvásár a Nadányi Zoltán Művelődési Házban. KÉPGALÉRIA