artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 22. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Lencseleves virslivel

Gyrostál

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Habár véget ért a nyári strandszezon, azonban a magyarországi fürdők ősszel is számos lehetőséget biztosítanak a kikapcsolódásra vágyóknak. A kültéri strandmedencék bár bezártak, a legtöbb fürdőben a termálvizes medencék és a fedett részlegek továbbra is várják a fürdőzés szerelmeseit. Ahogy egyre jobban mordul el az időjárás, úgy növekszik a szaunavilágok népszerűsége, mely nem csak kikapcsolódást nyújt, hanem az egészségre is jótékony hatással van a hűvös őszi időkben.

A házirendben vannak népszerűtlen szabályok, de ezek nélkül nem lehet színvonalas szolgáltatást nyújtani – ilyen és ehhez hasonló vitatémákról is kendőzetlenül fejtette ki a véleményét Zámbori Péter, a Herpály Vagyonkezelő Kft. igazgatója, aki a strandszezont értékelve azt is elmondta, az ideihez hasonló időjárás esetén miért számít különösen nagy előnynek, ha egy fürdőlétesítmény fedett részleggel is rendelkezik. Szó esett még többek között arról, miért létfontosságú a szálláskérdés rendezése és a hatékony marketing, hogyan jelenthet egyszerre szintlépést és kihívást a gyógyászati részleg elindulása. Mindezek mellett néhány félreértés, tévhit és városi „beszédtéma” is tisztázásra került.

A Magyar Fürdőszövetség sajtónyilvános elnökségi ülést tartott 2023. szeptember 11-én Berettyóújfaluban, a Nyíri István Vállalkozók Háza rendezvénytermében. A sajtótájékoztatót Zámbori Péter, a Herpály Vagyonkezelő Kft. ügyvezető igazgatója a Magyar Fürdőszövetség alelnöke, Muraközi István, Berettyóújfalu város polgármestere és Kántás Zoltán, a Magyar Fürdőszövetség elnöke tartotta, témája Berettyóújfalu turisztikai lehetőségei, és a hazai fürdők helyzete volt.

Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére idén már 14. alkalommal kerül megrendezésre a Strandok Éjszakája. Az eseményre minden év július utolsó szombatján kerül sor. 2023. július 29-én a berettyóújfalui strandon hosszított nyitva tartással és érdekes programokkal várják a strandolni vágyókat.

Gasztronómiai élvezetekkel „fűszerezett” kulturális rendezvényre hívja az érdeklődőket a Bihar Termálliget 2023. július 8-án, melynek részleteiről Zámbori Pétert, a Herpály Vagyonkezelő Kft. ügyvezetőjét kérdeztük.

2023. május 22-től került bevezetésre Berettyóújfalu hivatalos turisztikai kártyája,

melynek megvásárlásával számos előnyhöz juthatnak a Berettyóújfaluba érkező vendégek is! 

A TURIZMUS 2023 BERETTYÓ KÁRTYA érvényességi ideje egy naptári év!  

Az ára idén 6350 Ft.

A korábban kiadott, állandó berettyóújfalui lakcímmel rendelkező lakosok Berettyó Kártyái továbbra is, folyamatosan érvényesek! Aki még nem váltotta ki, az díjtalanul megteheti a Zsinagóga Kultúrtérben.

A TURIZMUS 2023 BERETTYÓ KÁRTYA is, csakúgy mint a helyi lakosoknak díjtalanul kiadott Berettyó Kártya a Magyar Kedvezményhálózat +Discount Közösségi Kedvezménykártya család tagja. A kártya tulajdonosa azonnali vásárlási kedvezményeket tud igénybe venni a Magyar Kedvezményhálózattal szerződött kártyaelfogadó helyeken.

A BIHAR TERMÁLLIGET, MAKK KÁLMÁN MOZI, BIHARI MÚZEUM és a ZSINAGÓGA KULTÚRTÉR mellett

a helyi kedvezményeket adó partnerek száma is folyamatosan bővül!

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a Bihar Termálliget Strandfürdője 2023. május elsején újabb medencéket nyit meg a nagyközönség számára. A már nyitva tartó gyógyvizes medencék mellett a termálvizes "Levente medencét" és a jacuzzit is igénybe lehet venni hétfőtől.

Költözés, névváltoztatás, tizenötszörös gázszámla, folyamatos problémamegoldás - többek között ezek jellemezték a Herpály Vagyonkezelő Kft. enyhén szólva is akadályokkal teletűzdelt évét. Zámbori Péter, a társaság ügyvezetője beszélt lapunknak a kinevezése óta eltelt egy esztendő már-már szürreális kihívásairól, illetve azt is megtudhattuk mindezek ellenére miért látja pozitívan a jövőt a szakember. 

A berettyóújfalui Bihar Termálliget 2023. március 3-án részlegesen újra kinyitja kapuját. Péntektől minden nap 10.00 – 18.00 óra között kültéri gyógyvizes termálmedencével várjuk az érdeklődőket. A fedett fürdő használatbavételi engedélyeztetési eljárása folyamatban van, a várható nyitásról a későbbiekben tájékoztatással leszünk.

Berettyóújfalu, 2023. február 28.

Kedves Vendégeink!
 
A Bihar Termálliget az idei évben 2022. december 11-én (vasárnap) 18 óráig lesz nyitva! 2022. december 12-től (hétfőtől) a strand zárva tart! Mindaddig várunk mindenkit szeretettel!
 
Megértésüket köszönjük!

Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves megye néhány fürdőjét tekintették meg a Bihar Termálliget munkatársai az elmút hét folyamán, az így szerzett tapasztalataikról Zámbori Péter, a Herpály Team Kft. ügyvezető igazgatója mesélt nekünk.

Szeptember 30-án a Bihar Termálligetben járt Kántás Zoltán, a Magyar Fürdőszövetség elnöke, aki Zámbori Péter meghívására érkezett városunkba.

Új vezetővel kezdte meg az idei strandszezont a Bihar Termálliget, amelynek területén továbbra is zajlanak a fedett uszoda és gyógyászati központ építkezési munkálatai. Zámbori Péter, a Herpály Team Kft. márciusban kinevezett ügyvezető igazgatója értékelte lapunknak az elmúlt három hónapot, illetve beszámolt a folyamatban lévő beruházásokról és a tervezett fejlesztésekről.

Ahogy azt már múlt héten is olvashatták, 2022. augusztus 29-től már csak a termálvizes medencéink üzemelnek! A 95 éves levente-medence szeptember 5-én nyit ki utoljára. Ennek megfelelően a belépőjegy árak mától egységesen 1.000 Ft-ra módosulnak! Továbbra is a megszokott időben, mindennap 9.00 és 20.00 óra között várjuk kedves vendégeinket!

Kedvezményes belépőjegyekkel várja a berettyóújfalui Bihar Termálliget a nyár utolsó hétvégéjén a strandolni vágyókat. Fokozatos zárás mellett ér véget a strandszezon a határ-menti településen: augusztus 29-től a hideg vizes medencék (élménymedence, gyermekmedence, jakuzzi) kerülnek bezárásra.

A Bihar Termálliget ezúton értesíti kedves vendégeit, hogy holnap, azaz 2022. augusztus 17-én TECHNIKAI OKOK MIATT csak déli 12 órakor nyitja meg kapuit a fürdőzők előtt, illetve 17-én és 18-án a termálvizes medencék NEM üzemelnek!
 
A fent említett napokon 1000 Ft-os jegyár ellenében vehetik igénybe a strandfürdő egyéb szolgáltatásait ( jakuzzi, gyermekmedence, élménymedence.)
 
Köszönjük a megértést!

Tisztelt Fürdőzni vágyók! Értesítjük Önöket, hogy 2022. 06. 25-től 2022. 08. 21-ig minden hétvégén szombaton és vasárnap 9 órától 20 óráig megnyitjuk a Bihar Termálliget Strand és Termálfürdő hátsó bejáratát.

A pénztár a volt Titász pálya területén található, ahol mindkét pályarészen ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk.

Megközelíthetőség: A  Bajcsy Zsilinszky Endre u. 3-5. szám alatt található Elixír gyógyszertár melletti kis lejárón.

Bihar termalliget01Bihar termalliget03

A lejárón parkolni TILOS!

Várjuk szeretettel a fürdőzni vágyó Kedves Vendégeinket.

https://goo.gl/maps/AqTaLkdndAmwpeYT6

Bihar termalliget08Bihar termalliget07

 

Pontosan ma 95 éve annak, hogy megnyílt a Bihar Termálliget területén található levente medence. Ennek kapcsán ünnepi visszaemlékezést tartottak, valamint a medencéhez kapcsolódó archív felvételekből készült kiállítás megnyitójára is sor került, amely megtekinthető a medence környékén. KÉPGALÉRIA

2022. május 23-án, a város napján a Bihar Termálliget minden strandmedencéje megnyílt a vendégek előtt. A pihenésre vágyókat két gyógyvizes medence, egy termálvizes medence és a jacuzzi várja, míg az aktív kikapcsolódást az élménymedence, a gyermekmedence, a játszótér és a strandröplabda pálya biztosítja. A nyitás kapcsán Zámbori Péter, az üzemeltető Herpály Team Kft. ügyvezetője nyilatkozott lapunknak.

2022. március 1-től a Herpály-Team Kft. ügyvezető igazgatói feladatait Zámbori Péter fogja ellátni, aki közel két évtizedes tapasztalattal rendelkezik mind a turizmusfejlesztés, mind pedig a kommunikáció és stratégiai tanácsadás területén. Az interjúból megismerhetjük a szakember eddigi munkásságát, terveit, elképzeléseit, valamint azt, hogy miképp gondolkodik városunkról és a benne rejlő, eddig kiaknázatlan lehetőségekről.