artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

tavaszbanner2020

viktoriatours

20ulius

gazdatavasz

egeszsegesvaros

helyijárat

aurabannermedium2

LizArt Design hajas

BoPi nyito banner uj

zoldvaros

2021. július 29. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Húsleves

Mézes-fokhagymás csirkecomb bulgurral, almapaprika

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Finomfőzelék tepsis vagdalttal

Heti desszert (500 Ft):

Gundel palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Tárkonyos raguleves

Rakott káposzta

Heti "B" menü:

Gyümölcsleves

Natúr csirkemell rizzsel

HETI MENÜ

veradas

ZöldVáros Szerelempark

coaching2

koboreb

 

 ilonatavasz2020

A nyílt junior Európa-kupa döntőjével folytatódtak a Tiszaújvárosi Triatlon Napok. A férfiak versenyében Dobi Gergő remek versenyzéssel egy értékes ezüstöt zsebelhetett be. A női fináléban Kropkó Márta épphogy lecsúszott a dobogóról és legjobb magyarként lett negyedik.

A július 13-án kezdődött felkészülést már az új vezetőedzővel, Trencsényi Jánossal kezdte meg a Mezei-Vill.

2021. június 26-27-én Csongrádon országos senior úszóversenyt rendeztek. A 2 napos megmérettetésről természetesen a Berettyó Cápák sem hiányozhattak.

A sportmászás, sziklamászás népszerűsítése volt a célja annak a versenynek, melyet a Széchenyi Kupa elnyeréséért már több mint tizenöt éve rendez meg a Széchenyi István Tagiskola. - Szarka István tanár-edző beszámolója KÉPGALÉRIA

„Rajt, kettőszázötven a nagyfánál a sima jobb szoros és 50 sima bal picit levág...”. Ha ezt egy átlagos járművezető hallaná a mellette ülő utastól valószínűleg visszakérdezne. Bacsa Tamás tűzoltó törzsőrmester is biztosan meglepődne, ha ezek a szavak vonulás közben a szerparancsnok szájából hangoznának el. De nem a feladat zavarná meg, hanem az, hogy ki adja ezeket az utasításokat. Tamás pontosan tudná, hogy vezesse a több, mint tizenhat tonnás gépjárműfecskendőt egy kanyargós útszakaszon. Ő ugyanis ma Magyarországon az egyik legeredményesebb rally-versenyző és nem utolsósorban hivatásos tűzoltó.

Június első szombatján a diák I. birkózó palánták mérték össze tudásukat a nyílt szabadfogású birkózó bajnokságon. A 14 súlycsoportban összesen 223 versenyző próbált szerencsét. Vasárnap a diák II. lányok valamint a serdülő női birkózók küzdöttek meg egymással az országos bajnoki címekért. A Báránd KSE csapata mindkét nap érdekelt volt a versenyekben.

A hosszú hétvége után Bacsa Boglárka III. helyezést, Tirpák Regő V. helyezést ért el. Mindenkinek szívből gratulálunk!

ob2ob1

4 csapatbajnoki forduló után 2 győzelemmel és 2 vereséggel az 5. helyen áll a BKSK II. csapata a megyei tenisz csapatbajnokságban, miután a legutóbbi két fordulóban egyaránt 16-5 arányú vereséget szenvedtek fiaink.

Városunkban rendezték a XXVIII. Kistérségi Birkózó Gálát, a Báránd KSE szervezésében. A „hazai” csapat kivételével Szentes, Nyíregyháza és Karcag csapatának birkózói mérték össze tudásukat egymással. Szuper délelőttöt töltöttünk együtt! Köszönjük szépen a lehetőséget!

„A jó alapokkal végtelen lehetőségek nyílnak meg előtted!„

b2

Hétvégén került megrendezésre a Diák I. korcsoportnak mind a lányoknál, mind a fiúknál az Országos Magyar Bajnokság kötöttfogásból. 14 hónap kényszerpihenő után, újra gyerekzsivajjal telt meg az egri Kemény Ferenc Sportcsarnok. Mintegy 300 gyerek küzdött a bajnoki címért. A Báránd KSE csapától mindenkinek sikerült a visszatérés. A nehéz körülmények ellenére több hónap „pihenő” után is nagyon szép eredmények születtek.

2021. május. 8-án közel 200 Kadet birkózó próbálta ki magát a mindhárom szakágat felvonultató Kiskunfélegyházi válogató versenyen. A Báránd KSE birkózói közül Csávás Renáta küzdött a szőnyegen. A nap végén sikerült dobogóra állnia, bronzérmet szerzett. Reninek és edzőjének is szívből gratulálunk!

Május 9-én vasárnap, városunk teniszpályáin újra ütőt ragadott a BKSK második csapata. A vendégek ezúttal a Cívisagro - Ziccer játékosai voltak.

Hosszú idő után, 2021. május 8-án újra úszóversenyre került sor a szentesi Dr. Rébeli-Szabó József Városi Sportuszodában. Itt rendezték meg a 26. Nemzetközi Szenior úszóversenyt. A Berettyó Cápák csapatát ezúttal Csörsz Gergely képviselte, aki a családjával érkezett a versenyre.

A csepeli Kozma István Magyar Birkózó Akadémián rendezték meg az év első válogató versenyét. Május 1-jén 176 serdülő próbált szerencsét, melyet a rohamosan közeledő serdülő Európa-bajnokságra írt ki a MBSZ. Báránd KSE csapata 4 fővel vett részt ezen a versenyen (Bocsa Vivien, Kovács Petra, Kovács László és Varga Lili). Varga Lili ezüst érmet szerzett, így meghívást kapott a válogatott edzőtáborába. Minden birkózónak és edzőjüknek, Berde Lászlónak is gratulálunk!

"A siker nem egy véletlen, kemény munka, kitartás, tanulás, áldozat, de leginkább öröm meglelése abban, amit csinálsz!”

A fotó 2019-ben készült

Hétvégén megkezdődött a Hajdú-Bihar megyei Tenisz Szövetség által szervezett csapatbajnokság. Az első fordulóban városunk csapatát a debreceni Salakmenők fogadták az Oláh Gábor utcai sportkomplexumban.

A Magyar Kézilabda Szövetség Tóth Gabriella felnőtt kézilabda válogatott játékos nevelésében nyújtott kiváló nevelői edzői munkájának elismeréseként, Bencze Zoltánnak, a BMSE volt edzőjének a Jenővári István Díjat adományozta 2021. január 5-én. Ezúton is szeretettel gratulálunk Zolinak, további munkájához sok sikert és jó egészséget kívánunk! 

„Élj tovább az álmaiddal, dolgozz érte keményen!”

2020. október 24-én rendezték Karcagon a Kelet-Magyarországi Diák I. szabadfogású birkózó versenyt, amely egyben a 24. „Kurucz Testvérek” birkózó emlékverseny is volt. A Báránd KSE versenyzői ismét szép eredményeket értek el, köztük Varga Lili bajnoki címet szerzett. Mindenkinek szívből Gratulálunk!

2020. október 18-án rendezték Gyöngyösön a diák II. szabadfogású birkózó versenyt. Kalmár László, a Báránd KSE birkózója aranyérmet szerzett 26 kg-ban! Szívből gratulálunk!

„A legfontosabb, amit a győzelemből megtanulhatunk, hogy képesek vagyunk rá.”

birkozas1birkozas2

Hivatalos meghívást kaptunk a helyi nagymestertől, Sijo Bagoly Tibortól az új kínai kung-fu terembe, ahol fokozatvizsgák lebonyolításának lehettünk tanúi. Ezzel kapcsolatban kérdeztük a mestert, aki a következőket mondta el.

A Bihari Természetbarát Egyesület 2020. augusztus 29-én kerékpártúrát szervezett a még át nem adott autópályára. Több mint 100 ember indult útnak, a közel 60 km-es távnak, köztük sok nyugdíjas, de voltak debreceni sportiskolások is, illetve volt, aki görkorival érkezett a túrára. KÉPGALÉRIA

Második alkalommal rendeztünk szabadtéri nyílt kondipark edzéseket, melynek ismét nagy sikere volt. Nagyon örülünk, hogy egyre szélesedik az a kör, akik számára az edzések során lehetőséget tudunk biztosítani a szabadtéri sportoláshoz. KÉPGALÉRIA