artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Vármegyénkben több személyi sérüléses baleset is történt tegnap. Kellő körültekintéssel, a közlekedési szabályok betartásával ezek mindegyike elkerülhető lett volna.

Vármegyénk több településén is történt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset 2023. augusztus 7-én. Reggel Debrecenben, a Vágóhíd utcánál két személyautó ütközött, mindkét sofőr megsérült. Nem sokkal később egy püspökladányi balesethez érkeztek a helyszínelők, ahol egy kamion hátulról nekiütközött egy személyautónak. Itt hárman sérültek. Figyelmetlenség vezetett balesethez Létavértesen is, ahonnan egy motorost könnyű sérülésekkel szállították kórházba.

Ugyanezen a napon még több balesethez is riasztották a hajdú-bihari rendőröket. Ezek is többségében elsőbbségi szabályok, követési távolság be nem tartása miatt következtek be. Kellő körültekintéssel elkerülhető lett volna, hogy bárki is kórházba kerüljön.

Ne feledjék! A balesetek többségének hátterében súlyos szabályszegés áll, de néha egy kisebb hiba is elég ahhoz, hogy a tragédia bekövetkezzen. A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság ezúton is kéri a járművezetőket, hogy továbbra is legyenek egymással türelmesek, előzékenyek, és tartsák be a közlekedési szabályokat!

You have no rights to post comments