artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. június 30-án a Divinus Hotelben került megrendezésre a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Hajdú-Bihar Vármegyei Területi Szervezetének Semmelweis napi rendezvénye. Ezen alkalomból a Vármegye Kiváló Szakdolgozója Oklevél és a Semmelweis napi Elismerő Oklevél kitüntetések átadása történt.

A DE KK Gróf Tisza István Campusról az alábbi szakdolgozók részesültek elismerésben, akiknek ezúton is szívből gratulálunk!

 

Csapóné Szekeres Katalin – Vármegye Kiváló Szakdolgozója Oklevél

1997. óta dolgozik ápolóként, majd rátermettségének köszönhetően 2013. áprilisától részlegvezető főnővéri megbízást kapott. Feladatát nagy precizitással, gondossággal végzi, szükség esetén helyettesíti az osztályvezető főnővért. Empatikus magatartása, emberszeretete nem csak a betegekkel való bánásmódjában, hanem kollegái irányába is megnyilvánul. Felelősségtudata, tettrekészsége révén méltán vívja ki munkatársai, a betegek és hozzátartozóik elismerését és szeretetét.
Munkája mellett nagy hangsúlyt fektet a fiatal ápolói generáció tanítására is, melyet példamutató igényességgel végez. Munkatársai emberileg és szakmailag is számíthatnak rá, példát mutat elkötelezettségből és hivatáshoz való hűségből. Szabadidejét gyakran áldozza fel kamarai ügyek intézésére, szívesen vállal és lát el feladatokat a MESZK küldötteként.
E jeles napon Csapóné Szekeres Katalin a MESZK Hajdú-Bihar Vármegye Kiváló Szakdolgozója Oklevélben részesült.

 

Szatmári Csaba – Vármegye Kiváló Szakdolgozója Oklevél

1993. szeptembere óta dolgozik ápolóként a pszichiátria osztályon. Munka mellett 1997-ben pszichiátriai ápoló és gondozó, majd 2008-ban Ápoló (54) végzettséget szerzett.
Kimagasló szakmai tevékenységgel, hihetetlen munkabírással végzi feladatait, és munkája mellett rendszeresen részt vesz és színvonalas előadásokkal is készül szakdolgozói konferenciákra. Rendkívül lelkiismeretes, precíz, felelősségtudata, munkafegyelme példamutató. Mind a betegekkel, mind a munkatársaival segítőkész. Munkáját nagy empátiával, alázattal, magas fokú szakmai hivatással végzi.
Semmelweis Nap alkalmából Szatmári Csaba a MESZK Hajdú-Bihar Vármegye Kiváló Szakdolgozója Oklevélben részesült.

 

Gálné Verő Judit – Semmelweis napi Elismerő Oklevél

1994. augusztusa óta dolgozik a Radiológiai Osztályon, 1996-ban röntgenasszisztensi végzettséget szerzett. 2023. szeptember 1-től a Radiológiai Osztály vezető asszisztensi teendőit látja el.
Kiemelkedő szaktudással, rátermettséggel, empátiával rendelkező munkatárs, akinek tevékenységét a hivatásszeretet, a közösség iránti igazi elkötelezettség vezérli. A Radiológiai Osztály hatékony működéséért példaértékű vezetői munkát végez. Kiváló kommunikációs és szervezőképességgel rendelkezik. Munkájában lelkiismeretes, precíz, korrekt, megbízható.
Megnyerő, emberséges, kifogástalan személyisége, jó szakmai érzéke és etikus magatartása segíti a mindennapi vezetői teendőit. A Röntgen Osztály stabilitásának egyik pillére.
Kiváló szakmai munkája elismeréséül Gálné Verő Judit a MESZK Semmelweis napi Elismerő Oklevelében részesült.

You have no rights to post comments