artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 24. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Vaníliás almaleves

Szezámmagos rántott jércemell zelleres burgonyapürével, balzsamos jégsalátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Fotó: Kari Sándor

A kupagyőztes MVFC Berettyóújfalu nyerte a futsal NB I-et, miután csütörtökön 5–1-re legyőzte a Haladást a döntő ötödik meccsén. A berettyóújfalui csapat története negyedik bajnoki címét szerezte. Mezei Józseffel, a klub elnökével készült korábbi interjúnkat IDE kattintva olvashatja. KÉPGALÉRIA

Fotó: Kari Sándor

mvfcbajnok02A Berettyóújfalu egészen a döntő párharcig veretlenül menetelt a bajnoki cím felé vezető úton, ám a Haladás elleni fináléban nem tudta megőrizni veretlenségét. A három nyert meccsig tartó döntő a lehető legszorosabban alakult, négy meccs után 2–2 volt a párharc állása, és csütörtökön este az ötödik találkozó döntött a bajnoki aranyéremről.

A Pálfi István rendezvénycsarnok zsúfolásig telt szurkolókkal, akik fantasztikus hangulaltot teremtve segítették a csapatot az újabb bajnoki győzelemhez.

Az MVFC a párharc eddigi hazai meccsein nehezen gyűrte le riválisát, az első találkozón 2-1-re, majd hosszabbítás után 6-4-re. A szombathelyi meccseket a Haladás nyerte, előbb egy 3-1-es sikerrel egyenlített, majd a negyedik találkozón döntetlen utáni büntetőrúgásokkal múlta felül riválisát.

A Berettyóújfalu esélyeit nagyban növelte, hogy Haladás a párharc negyedik meccsén több kulcsemberét is elvesztette: Milos Simic és Henrique Pocaia egyaránt piros lapot kapott, Dróth Zoltán pedig begyűjtötte ötödik sárga lapját, így egyikük sem lehetett ott a mindent eldöntő összecsapáson.

A mérkőzés első félidejében a tartalékos szombathelyiek jól tartották magukat, 1–1 után a vezetést is megszerezhették volna, ez nem sikerült, de a szünetig a Berettyóújfalu csak egygólos előnyt tudott szerezni. A fordulás után a hazaiak nagyobb fölényt tudtak kiharcolni, megszerezték harmadik góljukat is, majd miután a Haladás kockáztatni kezdett, és átállt az öt a négy elleni játékra támadásban, két további találattal biztossá tette győzelmét.

Az MVFC Berettyóújfalu története negyedik bajnoki címét szerezte, míg a Haladás a második hellyel is eddigi legjobb helyezését érte el a bajnokságban.

A mérkőzés utáni értékelésekről készült videó IDE kattintva látható az M4 SPORT weboldalán.

 

mvfcbajnok

Fotó: Kari Sándor

You have no rights to post comments