artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 19. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Frankfurti leves

Pulled pork karika burgonyával, friss salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Haladás sem tudta megállítani a berettyóújfalui gárdát.

Annak ellenére, hogy nem a megszokott péntek este, hanem egy nappal korábban, csütörtökön rendezték meg a Mezei-Vill FC-Swietelsky-Haladás VSE futsal mérkőzést, mégis szép számmal látogattak ki nézők a berettyószentmártoni Morotva-Ligetbe. Jól tették, akik esti programjuknak a forduló rangadóját választották, mert ha egy nem is túl szép, de izgalmas, remek meccset láthattak.

15

A Haladás kezdte nyugodtabban az első félidőt, rövid kapkodás után azonban a Berettyó is hamar magára talált, sőt a hatodik percben egy labdaszerzést követően meg is szerezték a vezetést Amilcar révén (1-0). A gólt követően is kiegyenlített maradt a találkozó, nem véletlen, hogy Mullor mester nem kockáztatott és a fiataloknak ezúttal kevesebb játéklehetőséget szavazott meg. Hogy a rutinosabbak is hibáznak néha, az a tizenkettedik percben bebizonyosodott: Javi Sanchez rossz passza után Horváth Péter jobbszélről passzolt a középen érkező Leo Mendes elé, aki közelről nem hibázott (1-1). A tizenhetedik percben Javi helyrehozta hibáját: Bencsik mellett játszotta tisztára magát, majd 10 méterről Sásdi kapujába bombázott (2-1).

A féildő lefújásáig már nem változott az eredmény, így egygólos Mezei vezetéssel mehettek szünetre a csapatok.

67

A második félidőben az iram maradt ugyan, a kapuk mégis kevesebbet forogtak veszélyben. A Haladás magasabb sebességre kapcsolt és többet kockáztatott, a Berettyó viszont végig kézben tudta tartani a meccset. Bár Turzó mester néhány perccel a lefújás előtt vészkapus játékra váltott, igazi helyzetet így sem sikerült kidolgozniuk. Ám a végén mégis ott lehetett volna a csattanó, csupán hat másodperc volt hátra és már valószínűleg senki sem hitt a Haladás pontszerzésében, amikor Gyurcsányi került hatalmas ziccerbe, de a technikás játékos ezúttal kihagyta a kihagyhatatlant.

Így aztán némi szerencsével is, de megérdemelten győzte le a Mezei-Vill a jóformában lévő Haladást és ezzel továbbra is – pontveszteség nélkül – őrzi vezető helyét a tabella élén.

810

MVFC-Berettyóújfalu - Swietelsky Haladás VSE 2-1 (2-1)

Berettyóújfalu, Pálfy István Rendezvénycsarnok - 2017.10.26 - 18:30

Vezette: Flinta Zoltán, Belicza Bence Péter, Viczián Mátyás

MVFC: Mezei Dávid - Rábl János, Gál István, Harmati Tamás, Szabó Péter

Csere: Tihanyi Csaba, Sanchez Barrena Francisco Javier, Magyar Szabolcs, Daróczi Dávid, Da Silva Gomes Ricardo Amílcar, Trencsényi János, Nagy Dániel, Takács Zoltán, Henrique Da Silva Rafael

Vezetőedző: Mullor Cabrera Sergio

1112

Haladás: Sásdi Bálint - Öreglaki Norbert, Horváth Péter, Hajmási Milán, Da Silva Mendes Leonardo

Csere: Matyi Benjámin, Sipos Gergő, Gyurcsányi Zsolt, Márkus Gábor, Melo José Michel, Vidák Balázs, Bencsik Roland

Vezetőedző: Turzó József

Gólszerzők: Da Silva Gomes Ricardo Amílcar és Sanchez Barrena Francisco Javier illetve Da Silva Mendes Leonardo

Mullor Cabrera Sergio (MVFC) nyilatkozata /mp3/

Turzó József (Haladás) nyilatkozata /mp3/

You have no rights to post comments