artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 19. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Frankfurti leves

Pulled pork karika burgonyával, friss salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Csalódott csapatok randevúztak pénteken este Berettyóújfaluban. Az elmúlt fordulóban a Berettyó az Aramistól, míg a veszprémiek a Dunaújvárostól szenvedtek vereséget hazai pályán. Érthető módon mindkét gárdának jól jött volna a három pont, de még inkább egy magabiztos győzelem, mely némi gyógyírt jelenthetett volna a friss sebekre.

Nem indult hatalmas irammal a találkozó. A Mezei-Vill komótosan szövögette az akciókat, míg a vendégek inkább a kontrákra hagyatkoztak. A kapuk csak elvétve kerültek helyzetbe, azonban Ráblnak a 14. percben a ritka helyzetekből sikerült egyet gólra váltania (1-0).

A második játékrész kezdetben nem hozott lényeges változást, egészen a Mezei-Vill második góljáig. A 25. percben Magyar Szabolcs lábáról szerencsésen pattant a labda, így az Schmidmajer kapujában kötött ki (2-0). Az újabb bekapott találat után a veszprémieknek valahogy sietősebb lett a játék, az addig kocogós futsalról egy fokozattal gyorsabbra váltottak. A Mezei azonban nem igazán engedte kibontakozni Tataiékat, így Madi mester hamarosan hadrendet váltott és a továbbiakban már öt a négy elleni játékkal igyekezett feltörni a hazaiak védelmét.

 16

A 31. percben Bognár Péter révén sikerült bevenniük László kapuját és ezzel újra szorosabbá vált a találkozó (2-1). A mérkőzés utolsó hat-nyolc perce már valóban izgalmasan alakult. A sötétkék mezes dunántúliak mindent egy lapra feltéve, öt mezőnyjátékossal küzdöttek az egyenlítésért, az MVFC pedig szívósan védekezett. A hajrában ugyan a vendégek is egyszer-egyszer közel kerültek a gólhoz, a legjobb lehetőségek mégis a hazaiak előtt adódtak. A megszerzett labdákból jó néhányszor meg volt a sanszuk a mérkőzés eldöntésére, ám a félpályán túlról felívelt lövéseik, ha centiméterekre is, de mindig elkerülték az üresen hagyott veszprémi kaput, így maradt az egygólos különbség.

A Mezei-Villnek, ha nehezen is, de sikerült begyűjtenie pénteken este a három pontot a Veszprém ellen. A mutatott játék most éppen elég volt, a következő fordulóban a Győr ellen – pusztán egy szoros meccshez is - ennél biztosan sokkal többre lesz szükség.

 78

MVFC-Berettyóújfalu–1. Futsal Club Veszprém 2-1 (1-0)

Berettyóújfalu, vezette: Veres (Viczián, Flinta).

Berettyóújfalu: László – Magyar, Gál, Trencsényi, Szabó P.

Csere: Tihanyi (kapus), Mezei, Nagy B., Takács Z., Kovács I., Rábl, Nagy I., Harmati, Kondás

Edző: Flavius Móga Lóránt.

 912

Veszprém: Schmidmajer – Tatai, Tar, Boromisza G., Boromisza D.

Csere: Spandler (kapus), Hoffer, Petróczi, Gulyás, Püspök, Bognár P.

Edző: Madarász János.

Gólszerzők: Rábl (14.), Magyar (25.), ill. Bognár P. (31.)

Flavius Móga Lóránt (MVFC) nyilatkozata

Madarász János (Veszprém) nyilatkozata

You have no rights to post comments