artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2023. december 7. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Húsleves

Fehérboros-rozmaringos csirkecomb bulgurral, káposzta salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Lencsefőzelék fokhagymás sült tarjával

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás palacsinta erdei gyümölcs öntettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Ismételten nemzetközi kungfu szeminárium zajlott városunkban, a Pálfi István rendezvény csarnokban, Sijo Bagoly Tibor H.W.T.C.A elnök Magyar és európai főinstruktor, 9. fokozatú nagymester, Wah Ngai Wing Chun Kuen tengerentúli biztos vezetésével.

Ezúttal Olaszországból érkeztek tanítványok Sifu Luigi De Leo vezetésével. Stílszerűen a helyi Maurizio Pizzériában találkoztunk a csapattal, ahol az olasz vendégek kérésére aznap este olasz menüt kaptak, amely nagyon ízlett nekik. Sifu Luigi három tanítványával érkezett a többnapos szemináriumra. Itt ismerhették meg mélyebben a Wah Ngai Wing Chun Kuen rejtelmeit.

kungfu3kungfu1

A szemináriumot Sijo Leung Kwok Wah (Hong Kong) nyitotta meg, aki már több alkalommal volt a városunk vendége Sijo Bagoly Tibor meghívására. A rendezvényt ezúttal mint vendég, előzetes regisztráció után bárki megtekinthette. Ezzel a lehetőséggel sokan éltek, városunkból és más településekről egyaránt.

kungfu2

Egy nagyon eredményes szemináriumon vagyunk túl - meséli Sijo Tibor, amely végén a vendégek a helyi központi kungfu teremben vizsgát tettek. Sifu Luigi de Leonak 4 mesterfokozatot adományoztam, tanítványai pedig egy tanulófokozattal léphettek feljebb - mondta a helyi nagymester. A szeminárium egy közös bankettel zárult. Az olasz csapat meghívására jövő év májusában náluk kerül megrendezésre a szeminárium Sijo Bagoly Tibor vezetésével. Eredményes munkát kívánunk ezúton is nekik!

You have no rights to post comments