artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2023. december 1. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Tárkonyos csirkeraguleves

Rántott tengeri halfilé párolt rizzsel, remulád mártással

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Fotó: Balogh Attila

Ebben az évben immár harmadjára kerül megrendezésre a Centrum Futsal Országos Bajnokság. A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal szervezésében létrejött bajnokság egyik célja a magyar futsal labdarúgás utánpótlás bázis szélesítése, a futsal népszerűsítése. Kiemelt célok között szerepel még a sportbaráti kapcsolatok ápolása, a Fair Play szellemiség és magatartásforma népszerűsítése, érvényre juttatása. A körzeti alaptornákat, a megyei és az országos döntőket a Szakképzési Centrumok felelősei szervezik. KÉPGALÉRIA

A 2018/2019-es tanévben fiú torna került megrendezésre. A Berettyóújfalui Szakképzési Centrum iskoláiból 8 csapata jelentkezett. Északi és déli csoportban körmérkőzések zajlottak 2018 decemberében zajlott a hajdúsági és a bihari döntő, ahonnan 2-2 csapat jutott a területi döntőbe. Ez 2019. január 9-én került lebonyolításra Berettyóújfaluban a Pálfi István Rendezvénycsarnokban. Sportszerű összecsapásokat, látványos gólokat láthattak a megjelent érdeklődők.

A kora délután kihirdetett helyezettek a következők:

  1. BSZC Csiha Győző Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, ’CSIHA GYŐZŐ’ csapata Hajdúnánás;
  2. BSZC Veress Ferenc Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája ’VerSC’ csapata, Hajdúböszörmény;
  3. BSZC Eötvös József Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Szakiskolája ’ELŐREHANYATLÁS’ csapata, Berettyóújfalu;
  4. BSZC Karacs Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája ’KARACS FUTSAL’ csapata, Püspökladány;

A döntő legjobb mezőnyjátékosa Gurbai Tamás, a legjobb kapus pedig Tuza Norbert lett, mindketten hajdúnánási játékosok. Az okleveleket, érmeket Papp Gábor szakmai főigazgató-helyettes adta át.

A megyei döntőt január végéig bonyolítják le Debrecenben, ahova az első két BSZC-s csapat jutott be. A Berettyóújfalui és a Debreceni Szakképzési Centrum legjobbjai közül egy kerül majd az országos döntőbe, ami április elején kerül megrendezésre, és ahol 12 csapat méri össze erejét. Tavaly a BSZC Csiha Győző Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, ’CSIHA GYŐZŐ’ csapata jutott tovább Hajdú-Bihar megyéből, és ért el igen előkelő, 8. helyezést az országos döntőben.

CEFU Területi Döntő 35

You have no rights to post comments