artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

A „Berettyóújfalu, mindannyiunk városa” fotópályázat eredményhirdetésére és az elkészült fotókból rendezett kiállítás megnyitójára a magyar kultúra napján, 2022. január 21-én került sor a Makk Kálmán Mozi Galériában. A rendezvényen köszöntőt mondott Muraközi István, Berettyóújfalu város polgármestere, a kiállítást Tóth István fotóművész nyitotta meg. Közreműködött Herczegfalvi Zoltán hegedűn és Gulyás Szabó Szilveszter zongorán. A kiállítás megtekinthető 2022. április 30-ig. KÉPGALÉRIA

Berettyóújfalu Város Önkormányzata és a Berettyóújfalui Települési Értéktár Bizottság tavaly szeptemberben naptárfotó pályázatot hirdetett "Berettyóújfalu, mindannyiunk városa" címmel, melynek célja a városunk természeti és épített, valamint kulturális örökségét, turisztikai célpontjait, látványosságait bemutató naptár készítése volt.

A beérkezett fotókat évszakonként kategorizálták, minden kategóriában választottak első, második illetve harmadik helyezettet, a legtöbb lájkot begyűjtő fotó pedig a címlapra került. A díjazottak egységesen nettó 100.000 forint összegű pénzdíjazásban részesültek. Minden pályázónak emléklappal köszönték meg, hogy részt vettek a pályázaton, amelyet a következő években is terveznek megrendezni.

Naptárfotó pályázat   eredményhirdetés és kiállítás 29Naptárfotó pályázat   eredményhirdetés és kiállítás 33

A fotópályázat eredményhirdetésére és a fotókból készült kiállítás megnyitójára 2022. január 21-én, pénteken 16 órakor került sor a Makk Kálmán Moziban, ahol köszöntőt mondott Muraközi István polgármester, majd a kiállítást megnyitotta Tóth István nagyváradi fotóművész. Az eseményen közreműködött Herczegfalvi Zoltán hegedűn és Gulyás Szabó Szilveszter zongorán.

A naptár megvásárolható Berettyóújfaluban a Zsinagógában található Tourinform Irodában, Berettyó Kártya tulajdonosoknak 1000 Ft, másoknak 2000 Ft-os áron.

You have no rights to post comments