artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

viktoriatours

20ulius

egeszsegesvaros

tavaszbanner2020

eszakiipar

gazdatavasz

iparterulet

helyijárat

aurabannermedium2

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

zoldvaros

2020. szeptember 28. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Magyaros borsóleves nokedlivel

Roston jércemell sajttal grillezve, carbonara spagettivel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

A heti desszert: Somlói galuska 500 Ft/adag

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Karfiolleves

Rizses hús

"B" menü:

Hamis gulyásleves

Rántott szelet rizzsel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


stopmenu
Stop Vendéglő

Berettyóújfalu, Keresztesi út 1.

06 (54) 402-218

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Májgaluskaleves

Ropogós kacsacomb hagymás tört burgonyával, párolt káposztával

Állandó "B" menü:

Húsleves

Rántott sertésborda sült burgonyával, csemege uborka

Állandó "C" menü:

Erdei gyümölcsleves

Rántott sajt sült burgonyával, tartármártással

HETI MENÜ

ÉTLAP

veradas

ZöldVáros Szerelempark

koboreb

 ilonatavasz2020

2020. április 1-től a koronavírus-járvány hatására jelentősen mérséklődött utasforgalom miatt csökkentett járatszámmal közlekedik Berettyóújfaluban a helyi járat. 

Berettyószentmárton, Aradi utcai megállóból indul:

- 7.10 perckor

- 9.10 perckor

- 14.55 perckor

TESCO megállóból indul

- 7.55 perckor

- 14.30 perckor

- 15.30 perckor

A berettyószentmártoni városrészen a kerékpárút felújítása mellett zajlik a főút felújítása is, és mivel több helyen csak szakaszosan lehet haladni a főúton, ez a menetrend betartását tovább nehezíti, kérjük a lakosság türelmét és megértését.


Mint arról már beszámoltunk, 2018. január 1-től újra jár a helyi járat, aminek a menetrendjét a rövid határidő miatt a régi, megszűnés előtti menetrend képezte. Az Önkormányzat tisztában volt azzal, hogy ez a menetrend arra jó, hogy a buszjárat elinduljon, arra viszont nem, hogy a lakosság igényeit teljes mértékben figyelembe vegye. A beindulás előtti lakossági fórumon jelezésre került, hogy az első hónap tapasztalata alapján új menetrendet kerül kidolgozni, ami január közepén már össze is állt.

Az Önkormányzat 2018. január 30-án a Berettyóújfalui Idősek Klubjában, Berettyószentmártonba ismét lakossági fórumot tartott, amin többen is részt vettek és megismerkedhettek az új menetrenddel. Itt lehetőség volt a használók oldaláról is meghallgatni a tapasztalatokat, véleményeket, amit az új menetrend kidolgozásánál  már figyelembe is vettek.

Miben is változott az új menetrend?

Mindenben, szinte csak a megállók maradtak ugyanazok. Ez alapján Berettyóújfalu két vége között (Aradi utca - TESCO) fog közlekedni, szinte minden megállónál megáll a helyi járat.

Egy útvonal lesz, ami egyes időpontokba a Vasútállomást is érinti. Sikerült a TESCO áruházzal is megegyezni, hogy az ottani megálló is használható legyen, így a helyi járat egyben a bevásárlást is segíteni fogja.

Figyelembe lett véve az is, hogy szombaton a piacra sokan nehezen tudnak eljutni a város távolabbi pontjáról, így ezen a napon délelőtt több járat is fog közlekedni. Figyeltek továbbá arra is, hogy az iskoláknál az utolsó órák környékén a diákoknak ne kelljen sokat várni a helyi járatra.

A menetrend elkészítésében segítséget nyújtott a Debreceni Regionális Közlekedési Egyesület, akik egyben a mobiltelefonos applikáció kidolgozását is elvégezték, így a QR kód segítségével a menetrend azonnal letölthető.

Sajnos azt nem lehet megígérni, hogy mindenki igénye beépüljön a helyi járat menetrendjébe, de azt igen, hogy mindenki igényét megvizsgálják, és ha indokolt, akkor évente felülvizsgálatra kerül az érvényes menetrendet.

Az új menetrend 2018. február 10-től lesz érvényben, amit már szombaton ki is lehet próbálni. Az Önkormányzat bízik abban, hogy ezzel megkönnyítik a menetrend értelmezését és a helyi járat jobb kihasználtsága is megoldódik.

Felhívják az autóvezetők figyelmét, hogy a DM-nél, a Városháza előtt és a TESCO-nál található buszmegállók ismét megállóként funkcionálnak, így itt már nem lehet megállni! Sajnos sokan még mindig megszokásból vezetnek, így a megállókban történő parkolásukkal akadályozzák a helyi járat közlekedést.

Menetrend mindkét írány 2018.02.10.

Vonalhálózati térkép

Szóljon hozzá!