artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 19. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Frankfurti leves

Pulled pork karika burgonyával, friss salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Dr. Vitányi István országgyűlési képviselő, a Hajdú 04-es választókerület választókerületi elnöke sajtótájékoztatót tartott a média munkatársainak, melynek központi témája a nemzeti konzultáció volt. A 2017. április 27-én elhangzott tájékoztatón az adócsökkentés és a kormány munkahelyteremtő intézkedéseiről is szólt a képviselő.

Magyarország és a magyar kormány óriási csaták, döntő ütközetek előtt áll. Brüsszel hatalmi törekvései már a nemzeti szuverenitásunkat, a családok megélhetését, a biztonságunkat veszélyeztetik. Brüsszel egyre több ügyben akar a fejünk felett dönteni. A brüsszeli bürokraták arra akarnak kényszeríteni, hogy töröljük el a rezsicsökkentést, engedjük be a migránsokat, és elvennék tőlünk azt a lehetőséget is, hogy szabadon dönthessünk az adócsökkentésekről és a munkahelyteremtés módjairól.

18195638 1523955987648665 1796165564 oMárpedig, ha Brüsszel dönthet bármiben, akkor nem a magyar emberek járnak jól. Ha Brüsszel dönthet a rezsicsökkentésről, a bevándorlásról, a bérekről és az adókról akkor csak a multik járnak jól. Ha Brüsszel dönthet a bevándorlásról, akkor Magyarország is tele lesz bevándorlóval. A Brüsszellel vívott harcokhoz a magyar emberek támogatását kérjük, mondta Dr. Vitányi István. Majd hozzátette: a Magyar Posta legkésőbb május 7-ig kézbesíti mindenhová a konzultációs íveket, melyeket május 20-ig lehet visszaküldeni, ezek kitöltésére az interneten is van lehetőség.

Tovább folytatva a nemzeti konzultáció kérdésköreit ismertette: A nemzeti konzultációban 6 kérdést teszünk fel. Mindegyik kérdés tulajdonképpen a nemzeti függetlenségről és a nemzeti szuverenitásról szól. Ezekben a kérdésekben a kormánynak és a kormánypártoknak határozott véleménye van, de szeretnénk lehetőséget adni a magyar embereknek is, hogy elmondhassák véleményüket.

  • Az 1. kérdés a rezsicsökkentésről szól. Brüsszel a hatósági energiaárak eltörlésével gyakorlatilag a rezsicsökkentés eltörlésére készül, ez a multiknak kedvezne és a magyar családok rezsidíjai így ismét az egekbe emelkedhetnek. Meg kell védenünk a rezsicsökkentést!
  • A 2. kérdés a bevándorlás politikáról szól. Brüsszel ez év közepére ki akarja kényszeríteni a betelepítési kvótát, arra akar kényszeríteni, hogy bontsuk le a fizikai és a jogi határzárat, és engedjük be a migránsokat. Nagyon fontos az emberek támogatása, hogy szembe tudjunk szállni Brüsszellel és a bevándorláspárti erőkkel.
  • A 3. és 4. kérdés azokról a migránspárti külföldről pénzelt szervezetekről szól, akik segítik az a tömeges illegális bevándorlást és még pénzt is keresnek rajta, ezért a tüntetésekkel és a sorozatos támadásokkal meg próbálnak nyomást gyakorolnak a magyar bevándorlás politikára.
  • Az 5. illetve a 6. kérdés a munkahelyteremtő intézkedésekről illetve az adócsökkentésekről szólnak. Brüsszel ezekben is el akarja venni a döntés jogát a tagállamoktól. Nem szabad engedni, hogy Brüsszel diktálja nekünk, hogy milyen gazdaságpolitikát folytassunk, és mennyi adót fizessünk. Továbbra is mi magunk akarunk dönteni a magyar gazdaság jövőjéről és az adócsökkentésekről. Amióta Magyarország saját útját járja, a gazdaság erősödik, csökkennek az adók és nőnek a bérek.

Záró gondolataiban azt kérte az emberektől: akinek fontos a nemzeti függetlenség, aki meg akarja védeni a rezsicsökkentést, aki meg akarja állítani Brüsszel elhibázott bevándorlás politikáját, az töltse ki a nemzeti konzultációs kérdőívet és ezzel támogassa a kormány küzdelmét.

You have no rights to post comments