artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2017-ben volt 80 éve, hogy Szent-Györgyi Albert kutatásainak elismeréseképp átvehette az orvosi és fiziológiai Nobel-díjat. Az évforduló alkalmából a Goodwill Pharma az Egészségért Közhasznú Alapítvány hagyományteremtő szándékkal létrehozta a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat, amelyet minden évben munkájuk elismeréseként olyan orvosoknak szeretne adományozni, akiket a szakmai zsűri és a páciensek is érdemesnek tartanak arra. A díjra olyan szakembereket lehet jelölni, akik cselekedetükkel megmentették betegük életét, vagy a mindennapi orvosi munkájuk során olyan elhivatottsággal praktizálnak, melyben rendkívüli odaadással, tudományos igényességgel és humanitárius szemlélettel segítenek a hozzájuk fordulókon. Berettyóújfaluból öten is jelölve lettek, akikre 2024. február 19-től - 2024. március 19. éjfélig lehet szavazatot leadni a http://szentgyorgyialbertorvosidij.hu/szavazas/ hivatkozáson keresztül.

Dr. Baglé Magdolna - háziorvos (Szentmártoni háziorvosi rendelő, Berettyóújfalu)

baglem

Dr. Hodosi Julianna - gyermekorvos (Orbán Balázs téri orvosi rendelő, Berettyóújfalu)

hodosij

Dr. Molnár István - szülész-nőgyógyász rezidens (Berettyó Szülészet - Gróf Tiszta István Campus Szülészeti és Nőgyógyászati Osztály, Berettyóújfalu)

molnari

Dr. Papp Anikó - kardiológus, főorvos (Gróf Tisza István Campus, Berettyóújfalu)

pappa

Dr. Simkovics Enikő - reumatológus, belgyógyász, mozgásszervi rehabilitációs szakorvos, általános igazgatóhelyettes (Gróf Tisza István Campus, Berettyóújfalu)

simkovics

You have no rights to post comments