artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

My message for Day 21

A Magyar Református Szeretetszolgálat ebben az esztendőben is megszervezi a Szeretetdoboz élelmiszergyűjtési programot azzal a céllal, hogy segítséget nyújtsanak az arra leginkább rászorultaknak, tartós élelmiszerek kiosztásával. Töltsünk együtt reményt SZERETETDOBOZOKBA. Szeretetdobozba a következő élelmiszerek tehetőek: rizs, olaj, száraztészta, cukor, konzervek, instant ételek, keksz, fűszerek, teafilter, édesség, alapvető higiéniai eszközök (tusfürdő, szappan, sampon, fogkefe, fogkrém). Az üres dobozok átvehetőek a Berettyóújfalui Református Egyházközség hivatali helyiségében 8:00-12:00 óra között, a Kálvin tér 3. szám alatt, vagy Istentiszteleteinken. December 12. hétfőig kérjük szeretettel azokat megtöltve visszahozni.

Mindezek mellett szeretettel várjuk a Nyilas Misi Pakkokat is, melyekkel a nélkülöző gyermekek karácsonyát tehetjük szebbé. A cipősdobozokba édességeket, játékokat, írószereket, gyermekkönyveket, sapkát, sálat, kesztyűt lehet elhelyezni. Kérjük, a dobozokon tüntessék fel, hogy milyen életkorú és nemű gyermek számára rejt ajándékot. Ezeket az ajándékokat is december 12. hétfőig kérjük szeretettel behozni a Kálvin tér 3. szám alatti hivatali helyiségünkbe.

Lehetőség nyílik pénzügyi felajánlással is segíteni a Felebarát programot: a 1358-as adományvonal hívása 500 forint támogatást jelent. Isten iránti hálaadással köszönjük.

Köszönettel és áldáskívánással: A Berettyóújfalui Református Egyházközség

You have no rights to post comments