artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 28. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Májgombócleves

Csáki tarja párolt rizzsel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott káposzta

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Coachként örömmel osztok meg ebben a rovatban is néhány coachingban használt kérdést, módszert, képzési anyagot, megfigyelést, tapasztalást, hogy több legyen köztünk a mosoly, a kedvesség és a szeretet. Az elmúlt héten arról beszéltünk, hogy érdemes találni egy olyan módszert, vagy nézőpontot, amivel újra a hála és a szeretet érzései dominálnak bennünk, még akkor is, ha egyébként valami olyan dolog történt velünk, ami számunkra kedvezőtlen. Egy mondás szerint „Azt nem tudjuk megakadályozni, hogy a szomorúság madarai röpködjenek a fejünk körül, de azt igen, hogy fészket rakjanak a fejünkre.”

Az élet olyan sokszínű, mindenkivel történnek jó, és kevésbé jó dolgok. Sőt, sajnos kifejezetten rosszak is, néha. Vannak betegségek, halálesetek, kapcsolati problémák, munkahelyi nehézségek, anyagi gondok. Ezeket persze senki sem szeretné, mégis mindannyiunk életében előfordulnak. Nem tudunk mit tenni ellenük. Egyszerűen vannak és kész. Nagyon komoly problémának tartom, hogy az emberek jelentős része úgy tölti az életét, hogy a problémáival foglalkozik, és arra figyel az életében, ami rossz. Ha ezekre a rossz dolgokra figyelünk, akkor rosszul fogjuk érezni magunkat. Ez a napnál világosabb, mert ha valaki rossz dolgokkal foglalkozik, akkor rossz dolgokat tölti meg az életét. Vannak olyanok, akik egy egyébként csekély negatív esemény bekövetkezése után is, még hosszú ideig nem tudnak megszabadulni a negatív élménytől, és akár napokon keresztül rágódnak rajta, kínozva ezzel önmagukat. Amikor a képzéseken vagy konzultációkon megkérdezem, hogy mi értelme van ennek, azt mondják, hogy semmi, de nem tudnak megszabadulni tőle. A jó hír az, hogy az általam összeállított tanfolyamokon, már néhány hét alatt képesek az emberek megérteni, hogyan működik ez a folyamat, és amikor megértik, akkor már egyre inkább tudják uralni. Semmi szükség arra, hogy heteken, hónapokon, éveken keresztül kínozzuk magunkat feleslegesen, amikor néhány hét alatt, bárki nagyon egyszerűen meg tudja érteni, és tanulni ennek a kezelési módját. Ezek a végtelenül egyszerű módszerek iskolai végzettségtől, intelligenciától függetlenül, könnyen elmagyarázhatóak, és megérthetőek. Én éveken át tanítottam gyerekeknek is, és ma is sok olyan ügyfelem van, aki nyolcosztályos végzettséggel, ugyanolyan ügyesen alkalmazza a tanultakat, mit a diplomás hallgatóink.

Mélységesen hiszek abban, és ha végig gondolják, logikus, hogy akkor fogjuk jól érezni magunkat, amikor jó dolgokon gondolkodunk, és jó dolgokról beszélünk. Ha rossz dolgokon gondolkodunk, és rossz dolgokról beszélünk, akkor rosszul érezzük magunkat. Ezek végtelenül egyszerű technikák, még tanfolyam se kellene hozzá. De, amikor én megtanultam ezeket a módszereket, nemcsak hálát adtam Istennek azért, hogy a látóképembe került, hanem azt is eldöntöttem, hogy ahány emberrel tudom, annyival osztom meg őket, az elkövetkező időben. Tudom, akinek nincs pénze rá, hogy ilyenekkel foglalkozzon, annak lenne a legnagyobb szüksége ezekre az információkra. Éppen ezért ezeket a technikákat öt ingyenes képzésen is oktatom. Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy ezek az ingyenes képzési lehetőségek mindenkinek a rendelkezésére állnak.
Az öt képzés alatt, egészen biztosan meg fogja tudni, tanulni, milyen módszereket használva tudja uralni az életében azt, hogy a jó dolgokra figyeljen, és ne a rosszakra.

boiannacoachJó hír az is, hogy minden képzésünket el lehet végezni távoktatásban is. Sokan egy telefonon olvassák el a kiküldött leckét, és ezt követően azon keresztül konzultálnak, felhasználva valamelyik ingyenes lehetőséget.

Akinek inkább egy coach támogatására lenne szüksége, bővebb információt talál IDE kattintva. Keressen bátran az alábbi elérhetőségeken: telefonon a 06 30 240 0007 - es számon, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy személyesen Berettyóújfaluban, a Kálvin tér 8. szám alatti irodámban, előre egyeztetett időpontban.

Címlapkép forrása: https://www.boldogasszonyok.hu/kepzes

You have no rights to post comments