artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2023. december 1. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Tárkonyos csirkeraguleves

Rántott tengeri halfilé párolt rizzsel, remulád mártással

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A margittai művelődési házban tartották a város ifjúsági nagykövetének a megválasztását.

A választott személy a júniusi helyhatósági választásokat követően fogja képviselni a Berettyó-parti város magyar fiatalságát a helyi tanácsban, ugyanis a margittai RMDSZ befutó helyet biztosít az ifjúsági nagykövetnek, a szervezet önkormányzati képviselői listáján.
 
A választást a Margittai Ifjak Köre (MIK) bonyolította le, 18 és 35 év közöttiek részvételével. Elsőként Botos Sándor a MIK elnöke köszöntötte a jelenlévőket, majd a tisztségre egyedüliként pályázó jelölt, Kotlár Norbert, a MIK alelnöke mutatkozott be a fiataloknak. A margittai fiatalok tanácsosjelöltje 27 éves, egy helyi vállalat ügyintézőjeként dolgozik, két éve tölti be a MIK alelnöki posztját.
 
Őt követően Demián Zsolt a MIK ügyvezető elnöke kérte a fiatalok támogatását, majd Árkosi Antal a helyi RMDSZ elnöke és Pocsaly Zoltán alpolgármester, az RMDSZ margittai polgármesterjelöltje szólt a fiatalokhoz, hangsúlyozva a választások fontosságát valamint a fiatalok képviseletét az önkormányzatokban.
 
Mivel Kotlár egyedül jelentkezett a tisztségre, a jelenlévő 48 fiatal egyhangúlag megszavazta őt, így lehetősége nyílik arra, hogy képviselhesse a margittai fiatalságot a helyi tanácsban.
 
Utolsóként Debreczeni Sándor a Bihar megyei Területi Ifjúsági Egyeztető Tanács (BTIET) elnöke szólalt fel és gratulált a jelöltséghez.
 

You have no rights to post comments