artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 19. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Frankfurti leves

Pulled pork karika burgonyával, friss salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Szerdán kora este több, mint százan gyülekeztek az Országos Lakásügynökség (ANL) által építtetett margittai lakónegyedben. Ünnepélyes keretek között adtak át két újonnan épített lépcsőházat, 32 lakással. Így Margittán immár összesen 384 ANL lakás ad otthont fiatal családoknak. Az eseményt megtisztelte jelenlétével Korodi Attila környezetvédelmi miniszter, Cseke Attila RMDSZ-es parlamenti képviselő, valamint a város vezetősége, a helyi tanács tagjai is.

Korodi Attila környezetvédelmi miniszter elismerését fejezte ki a kivitelezett munkáért, gratulált a városvezetésnek a fejlődésért. „Sok településen megfordultam az elmúlt években, de nem sok olyan van amelyben ilyen mértékű lakásépítési programot sikerült megvalósítani és ezáltal otthont teremteni a fiataloknak. Csak gratulálni tudok a közösségnek és az önkormányzat vezetőinek egyaránt.” - mondta beszédében a miniszter.

Cseke Attila parlamenti képviselő, örömét fejezte ki, hogy szülővárosa nem állt meg az építkezésben. „Amikor néhány évvel ezelőtt az első lakásokat avattuk, senki nem gondolta, hogy az építkezés folytatódni fog. A mai nap, viszont ennek ellenkezőjét bizonyítja.  Most két új lépcsőházat adhatunk át Önöknek, így Margittán már 384 lakás áll a fiatalok rendelkezésére. Ez is bizonyítja azt, hogy fontos jelen lennünk az önkormányzatokban, fontos képviseltetnünk magunkat országos vagy akár európai uniós szinten.” – mondta Cseke Attila képviselő.

Pocsaly Zoltán, Margitta polgármestere köszöntőjében elmondta, hogy a városvezetés mindig készen áll a város fejlesztésére, igyekeznek a lehető legtöbb projekt megvalósítására, mivel ezzel a város lakosságát szolgálják.

A két lépcsőház avatószalagját Korodi Attila környezetvédelmi miniszter, Cseke Attila parlamenti képviselő, Pocsaly Zoltán polgármester, és helyettese Lazăr Ioan vágták át, majd Korodi miniszter valamint a polgármester és az alpolgármester adták át a lakáskulcsokat az új lakóknak, akik örömmel, mosolyogva fogadták jövőbeli otthonuk kulcsait.

You have no rights to post comments