artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 28. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Májgombócleves

Csáki tarja párolt rizzsel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott káposzta

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Március 8-án ünnepelte megalakulásának egy éves évfordulóját az Albis-Bogyoszlói Ifjúsági Szövetség (ABISZ). Szombat délután az Érbogyoszlói Polgármesteri Hivatal gyűléstermében ünnepeltek a szervezet tagjai.

 

 

 

A vezetőség évértékelő beszámolót tartott az elmúlt egy év tevékenységéről. Fiatal, kicsi szervezetről van szó, de az elmúlt egy évben tucatnyi rendezvényük volt. Több alkalommal volt szelektívhulladékgyűjtési-akciójuk, temetőt takarítottak, filmmaratont szerveztek, de emellett gondoltak a település szépítésre is. Kalákában templomkerítést festettek és autóbusz megállót újítottak. Fiatalokról lévén szó pedig nem maradhatott el az ABISZ-buli sem, ami a sok település-szépítő munka után megérdemelt kikapcsolódást biztosított a szervezet tagjainak.

A szervezet az önkormányzat jóvoltából egy székházzal is gazdagodott, amelynek a fiatalok már elkezdték a rendbe tételét, önerőből. Hamarosan a székház hivataélos felavatására is sor kerül. Az ünnepségen részt vett Vékony Mihály polgármester, Oláh Éva alpolgármester, valamint Kun Attila iskolaigazgató, akik eddig is mentorálták a szervezetet, és a továbbiakban is támogatásukról biztosították a fiatalokat.

A jövőbeli terveket illetően döntés született arról, hogy a szervezet jogilag is bejegyzésre kerül. Folytatódni fognak az eddig sikerként elkönyvelt rendezvények, valamint elkészítésre került egy éves eseménynaptár is.

A Vidéki Ifjúsági Szövetség (VIDIFISZ) részéről Tőtős Norbert regionális alelnök volt jelen, aki elismerését fejezte ki a szervezet aktivitását illetően, valamint tolmácsolta Bántó Norbert VIDIFISZ elnök jókívánságait. Az alelnök egy születésnapi tortával lepte meg a szervezet tagjait, amelyet a jelenlévők együtt fogyasztottak el.

VIDIFISZ sajtószolgálat

You have no rights to post comments