artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2022. szeptember 25. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Az elmúlt hétvégén a margittai RMDSZ szervezésében hetedik alkalommal került megrendezésre a szervezet farsangi bálja, melynek helyszíne ezúttal a Margaréta vendéglő volt.

 

 

 

Elsőként Bradács Alíz a körzeti RMDSZ elnöke szólt a jelenlévőkhöz, köszöntve a mintegy másfélszáz résztvevőt, majd a bál fővédnöke a város szülötte, Cseke Attila parlamenti képviselő köszöntötte a farsangolókat. A honatya beszédében fontosnak nevezte az eseményt, hiszen véleménye szerint összehozza az embereket. Pocsaly Zoltán polgármester és Árkosi Antal helyi RMDSZ elnök beszéde után a nyitótáncra került sor, melyet a polgármester és párja járták el.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A báli zenét Tivadar József szolgáltatta, valamint egy könnyűzenei produkcióval fellépett Bodor Edina is. Az est folyamán, 61. születésnapja alkalmából köszöntötték Pocsaly Zoltán polgármestert, aki egy az önkormányzat épületét ábrázoló ízletes tortát kapott ajándékba, amelyet együtt fogyasztott el a báli társasággal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az ízletes vacsora elfogyasztása után, melyen vadhúsból készített étkek is fogyaszthatóak voltak, szinte kötelező volt egy jó pohár vörösbor, amely megadta a hangulatot a hajnalig tartó táncos mulatsághoz. Politikai nézetektől, vallástól, illetve nemzeti hovatartozástól függetlenül mindenki jól érezte magát, s bebizonyosodott, igenis van igény az RMDSZ által szervezett összejövetelekre.

You have no rights to post comments