artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 26. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Tejfölös burgonyaleves csülökkel

Brassói aprópecsenye hasábburgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Második alkalommal rendeztünk szabadtéri nyílt kondipark edzéseket, melynek ismét nagy sikere volt. Nagyon örülünk, hogy egyre szélesedik az a kör, akik számára az edzések során lehetőséget tudunk biztosítani a szabadtéri sportoláshoz. KÉPGALÉRIA

Az első alkalom tapasztalatai alapján szerettük volna most a gyermek résztvevőket is aktívan bevonni, hiszen ha a gyerekek feltalálják magukat, akkor addig a szülők is nyugodtan tudnak sportolni, kikapcsolódni. A legkisebbek megismerkedhettek egy instabil felszínű edzéseseszközzel, amely használatával nem csak a koordinációs és egyéb fizikai képességeiket tudjuk fejleszteni, de hozzájárul az idegrendszeri fejlődésükhöz is hosszútávú használattal. Különböző ügyességi feladatok mellett kipróbálhattak egy-két egyszerűbb gyakorlatot is, mint a lábemelés, húzódzkodás, ami szintén sokoldalúan fejleszti a különböző készségeket.

gyerek edzés 04gyerek edzés 30

Természetesen a hagyományos kondipark edzés kedvelői sem maradtak ki. Bemutattuk azokat a saját testsúlyos gyakorlatokat, melyek végzésével hatékonyan tudják önállóan is fejleszteni résztvevőink a kondíciójukat és izomerejüket. Átbeszéltük, hogy mely izomcsoportokat melyik gyakorlatok használatával lehet legkönnyebben erősíteni, illetve mik azok a rávezető gyakorlatok, amelyek segítenek a komplexebb feladatvégrehajtások precízebb kivitelezéséhez. Természetesen ezeket a gyakorlatban is kipróbálhatták, segítettünk kijavítani az esetleges hibákat.

kondipark edzés 31kondipark edzés 23

Két turnusban funkcionális köredzésen vehettek részt az előzetes regisztráció után résztvevőink. Kezdő csoportunkhoz két profi birkózó lány is csatlakozott, akik szerették volna a megszokott sportági edzéseiket kiegészíteni más edzésformával. Igyekeztünk olyan hasznos gyakorlatokkal és tippekkel ellátni őket, amelyeket későbbi sportpályafutásuk során is hatékonyan be tudnak építeni az edzésmunkájukba.

köredzés 11köredzés 31

Haladó csoportunk edzése 6 fő részvételével zajlott nagyon jó hangulatban és biztosan senki sem maradt szárazon. A komplex feladatokat a legváltozatosabb edzéseszközökkel egészítettük ki, hogy minél sokoldalúbb terhelést kapjanak a 60 perc alatt. Nem csak a kondicionális fejlesztés szempontjából hatékony ez az edzésforma, de igazán hatásos alakformáló is, mivel a teljes testet dolgoztatjuk szinte minden gyakorlat során. Elmélyedtünk az edzés utáni beszélgetés során a megfelelő regenerációs technikák, hatékony nyújtás és mobilizáció lehetőségeiről is. Igyekeztünk mindenki számára teljesíthető és kellően fárasztó edzést biztosítani.

Köszönjük azoknak, akik ismét velünk tartottak! Várjuk máskor is az érdeklődőket, de addig is, ha bármelyik edzésforma felkeltette érdeklődését keressen bennünket közösségi oldalunkon, illetve e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Maradjunk együtt lendületben!

Rácz Fanni

LSSZE Alelnöke

Fotók: Kari Sándor, Rácz Fanni

You have no rights to post comments