artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 29. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Köszöntöm a Berettyóhír Olvasóit!

Közel három éve - családi, baráti összefonódásból - alakult meg az egyesületünk. A korábbi tevékenységeket szerettük volna egyesületi keretek közé szervezni, hogy lehetővé tegyük a fejlődést mindenki számára. Fő célkitűzésünk, hogy több sportágat összefogva egy sokrétű és színes palettát nyújtsunk azoknak, akiket jelenleg és a későbbiekben remélhetően a tagjaink között tudhatunk. Az egészségmegőrzés, a tudatos életmód kialakítása és a rendszeres sportolás, a szabadidő hasznos eltöltési formáihoz kívánunk aktívan hozzájárulni Berettyóújfaluban.

 

lendulet06

Egyesületünkön belül, ahogy korábban is említettem több sportágat fogunk össze. Egyike ezeknek a jégkorong. A közös edzések tíz évvel ezelőtt indultak, azóta is töretlenül, hetente találkozunk a jégpályán, a szezon alatt. Idén rendeztük meg a X. amatőr jégkorong bajnokságot, melyről később részletesen is szeretnénk írni.

lendulet04Kiemelt területet foglal el egyesületünk működésében a hagyományőrzés is, ezen belül az íjászat. Nem csak versenyeken képviseljük az egyesületünket, de iskolai, városi rendezvényeken, táborokban is mindig szívesen színesítjük a programokat íjászattal a gyerekek és felnőttek részére egyeránt. Szeretnénk ezt a területet is tovább fejleszteni a jövőben, és még több rendezvényen bemutatni az érdeklődőknek az íjászatot.

Többen vesznek részt akadályfutó versenyeken is tagjaink közül, szép eredményekkel. Évente több megmérettetésre készülünk, melyek különböző távokat fednek le, más-más akadályokkal nehezítve. A közös felkészülések általában a szabadban történnek így bárki csatlakozhat hozzánk, ha szeretné kipróbálni magát.

Berettyóújfalu Város Önkormányzata részére köszönettel tartozunk eddigi támogatásáért is. Felújítás alatt áll az a helyiség a Civil Udvarban, melyet szintén ők biztosítottak nekünk azzal a céllal, hogy egy bázist tudjuk kialakítani a városban, és ezzel hozzásegítsenek minket a további fejlődéshez. Amint befejeződnek a munkálatot szeretnénk megnyitni azt minden sportot kedvelő előtt. Ennek részleteiről reméljük hamarosan itt is beszámolhatunk Önöknek. Szeretnénk továbbá jó és szoros kapcsolatot ápolni a város többi egyesületével, és akár közös projekteket létrehozni az itt élők egészségmegőrzéséhez hozzájárulva.

A szakmai fejlődésünket Rácz Fanni egészségfejlesztő, okleveles rehabilitációs szakember is segíti. Múlt héten szombaton egyesületünk Facebook oldalán először tartott ingyenes online edzést, melynek nagy sikerére való tekintettel a jelenlegi járványügyi helyzet alatt minden szombaton megismétlünk. Csatlakozzanak hozzánk most szombaton is, kövessék friss információkért a közösségi oldalunkat!

eni01eni02eni03

Reméljük tetszett és sokan elolvasták rövid bemutatkozónkat. Hetente jelentkezünk újabb cikkekkel, hogy még jobban megismerhessék részletesen egyesületünket.

Jó egészséget kívánunk mindenkinek!

Rácz Sándor

LSSZE Elnöke

You have no rights to post comments