artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 26. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Tejfölös burgonyaleves csülökkel

Brassói aprópecsenye hasábburgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Berettyó Cápák SE versenyzői nagyszerű sikereket értek el. A közelmúltban öt úszóversenyen is részt vettek.

A Szentesen megrendezésre került nemzetközi szenior és családi úszóversenyen több érmes hely és remek helyezések születtek. Nagy Fanni csapatunk legfiatalabb versenyzője (a 18-25 közötti versenyzők) 3 aranyérmet szerzett. A férfi vegyes váltóval Vigh András, Molnár István, Csörsz Gergely és Mészáros András bronzérmet szerzett, nagy csatában. Vigh András városunk régi úszója, 10 év után újra medencébe ugrott, remek úszással háromszor is, éppen hogy pár másodperccel lemaradt a dobogóról. Mészáros András és Molnár István csapatunk veterán tagjai szép helyezéseket értek el korosztályukban és a váltóban ahol egyéni csúcsokat úsztak. Csörszné Török Anita ezüstérmet szerzett. Csörsz Gergely 7 egyéni számban indul ebből 6-ban érmet szerezett 1 ezüstöt és 5 bronzot. A családok közötti versenyben a Csörsz Család apraja és nagyja 2 versenyszámban mérettette meg magát egy második és egy harmadik helyet szerezve.

1

A júniusban megrendezett csongrádi szenior és családi úszóversenyen Veres Gyöngyi élete első versenyén, ami igazán izgalmasra sikerült, remekül teljesített, egy arany, egy ezüst és egy bronzérmet szerzett. Csörszné Török Anita 100 mellúszásban első lett. Vigh András 4 egyéni számban indult, három arany és egy ezüstérmet gyűjtött be. Csörsz Gergely 5 számban végezett az első helyen, és egyben második lett. A családok között megrendezett versenyszámban a Csörsz család felállt a dobogó felső fokára.

23

A Tótkomlóson megrendezett XIV. nemzetközi szenior úszóverseny sem múlt sikerek nélkül. Vegyes váltóban 4. helyezést ért el a Csörsz Gergely, Vad Péter, Mészáros András és Molnár István összeállítású váltó. Tímár Krisztina, Lili és Sári családi váltóban 5., Csörsz Gergely, Balázs és Ági 6.-ok lettek 12 csapat közül.  Mészáros András, Vad Péter és Molnár István egyéni számokban szép eredményeket értek el nem sokkal lemaradva a dobogóról. Tímár Krisztina 4 ezüst és 1 bronzéremmel lett gazdagabb. Csörsz Gergelynek szintén 4 ezüst és 1 bronzérem került nyakába.

4

Két úszónk egyénileg is rajtkőre állt az elmúlt hetekben, a Berettyó Cápák SE csapatából.

Csörsz Gergely a Torinóban megrendezett European Masters Games úszóversenyen vett részt, ahová családja is elkísérte. Ezt a versenysorozatot, minden negyedik évben, Európában rendezik meg. Ezen versenyen a 25 évnél idősebb amatőr sportolók mérhetik össze erejüket számos spotágban.  A világ minden részéről érkeztek részvevők, ezért is volt különleges ez a verseny. Gergely 5 úszószámban állt rajthoz, ebből kettőből sikerült az első 10-ben végeznie. Ami igazán szép eredmény.

5

Vigh András, az idén 32. alkalommal megrendezésre került Tisza-tó átúszáson, első helyezést ért el a 19-35 évesek közötti korosztályban a 2 km-es távon. 112 induló összesen 2 távon (2 és 4 km-en) mérettette meg magát. A rövidebbik távon abszolút 6. helyezést ért el az egész mezőnyből. Az idő nem volt kegyes a versenyzőkhöz kisebb hullámok és erős szél volt egész nap, ennek ellenére András remekül teljesítette a távot.

6

Úszóegyesületünknek a Berettyó Cápák SE-nek, jelenleg 14 tagja van. Csapatunkban vannak lelkes amatőrök és úszómúlttal rendelkező versenyzők is. Bizonyítva ezzel, hogy mindenki megtalálhatja az örömét és a célokat ebben a szép sportban. Ami a legfontosabb, sohasem késő elkezdeni!  25 éves kortól lehet indulni a szenior versenyeken különböző korcsoportokban, de rendeznek olyan versenyeket is ahol már 18 éves kortól lelet versenyezni, illetve családi versenyek is vannak.  Aki szeretne csatlakozni, azt szertettel várjuk!

Érdeklődni lehet, Csörsz Gergelynél (tel: 06 70/311-5793, email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

A szenior versenyekről információk találhatók a Magyar Szenior Úszók Országos Szövetsége honlapján: www.mszuosz.hu

Berettyó Cápák SE

You have no rights to post comments