artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 19. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Frankfurti leves

Pulled pork karika burgonyával, friss salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Hétvégén került megrendezésre Budapesten az Országos Diákolimpiai döntő grundbirkózásból. Berettyóújfaluból a Diószegi Kis István Református Általános Iskola diákjai vehettek részt, mivel a Báránd KSE birkózó szakosztályának vezetője Berde László önzetlen munkájával, időt és energiát nem kímélve hónapokon keresztül készítette fel a gyerekeket.

A szakosztályvezető vallja, hogy a sport az egészségmegőrzés kiemelt szerepe mellett erkölcsi és nevelős hatással is bír. A sport pszichés hatásai között említhető, hogy csökkenti a belsőt feszültséget, oldja a szorongást, javítja az énképet, elősegíti a beilleszkedési készséget. Kis csapatunk büszkén húzta ki magát a Diákolimpiai Himnusz alatt. „Ha küzdesz, csak úgy tudsz majd bajnokká válni!”

A gyerekek küzdelmes meccseket vívtak, ellenfeleink között több sportiskolás csapat volt, akikkel a mi kis csapatunk felvette a harcot. Szombaton az első korcsoportos kislányok igazi harcosoknak bizonyultak, így az országos V. helyet sikerült megszerezniük.

Második nap, nem voltunk a fortuna kegyeltjei a sorsolásnál. A fiúk csoportjából került ki az első, második és harmadik helyezett is. Ennek ellenére minden tőlük telhetőt megtettek,  a napot a VIII. helyen zárták. A nagylányok is küzdelmes meccseket vívtak, nem volt senki elkeseredve, hisz mégiscsak egy országos versenyen vehettek részt.

Gratulálunk minden versenyzőnek, Berde Lászlónak, a kísérő pedagógusoknak és szülőknek! A Báránd KSE birkózó szakosztálya a jövőben is szeretettel vár minden érdeklődő fiút és lányt egyaránt.

Edzések ideje kedd és csütörtök 16-18 óráig a Diószegi Református Iskola tornatermében, hétfő-szerda-péntek pedig a Bárándi Általános Iskola birkózó termében.

Hari Andrea, szülő

grundbirkozok 01

grundbirkozok 03

grundbirkozok 02

You have no rights to post comments