artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

A Bihari Sebészet Alapítványa a tavalyi évhez hasonlóan idén is megrendezte jótékonysági foci tornáját 2018. április 7-én, a Kabos Endre Városi Sportcsarnokban. Az adományokat betegátemelő tálcák vásárlására fogják fordítani.

A tornán a Bíróság, Székelyhíd, Mentők, Kormányhivatal, LAB-ert, Berettyóújfalui Hivatásos Tűzoltó Parancsnokság, Kórház, Sápia és Élesd csapatai mérték össze technikai tudásukat, gyorsaságukat. Mindegyik csapat saját mezben lépett pályára, ezzel is bizonyítva, hogy készültek a mérkőzésekre és komolyan vették a jótékonysági tornát.

Focitorna 08Focitorna 06

A jó hangulatú, de néha parázs küzdelmeket is hozó csoportmérkőzéseket követően, immár a legszerencsésebb négy csapatnak szurkolhattunk (Lab-Ert, Kórház, Élesd, Mentők). Mind a játékosok, mind a szurkolók izgalmas pillanatokat élhettek át, a szebbnél szebb cselek és bombagólok láttán.

Focitorna 01Focitorna 05

A dobogó harmadik fokára két csapat is pályázott a Mentők és Kórház. Végül a Mentők játékosai bizonyultak jobbnak, ezzel biztosítva maguknak a torna harmadik helyéért járó kupát.

Focitorna 04Focitorna 03Focitorna 07

Az első helyért folytatott küzdelemben – melyet a Lab-Ert és az élesdiek vívtak egymással – az Élesd csapata került ki győztesként. Így az második alkalommal megrendezésre kerülő jótékonysági foci torna kupáját is ők emelhették a magasba.

A torna gólkirályának járó kupát Szabó Gábor (Lab-Ert játékosa) szerezte meg.

You have no rights to post comments