artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

A január 17-i regionális döntőt követően február 14-én került megrendezésre a Centrum Futsal Országos Bajnokság megyei döntője a Pálfi István Rendezvénycsarnokban. KÉPGALÉRIA

A döntőn a megye két szakképzési centrumának, a Berettyóújfalui Szakképzési Centrum és a Debreceni Szakképzési Centrum két-két csapata vett részt. A BSZC Csiha Győző Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, a BSZC Karacs Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, valamint a DSZC Mechwart András Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma és a DSZC Povolny Ferenc Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Szakiskolája.

centrumfutsaldonto 04centrumfutsaldonto 07

A döntőben körmérkőzéses rendszerben találkoztak a csapatok. Színvonalas mérkőzések, szép gólok tették emlékezetessé a napot. Az első helyezés kérdése egészen az utolsó előtti meccsig nyitott maradt, amikor is a BSZC Csiha Győző Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája találkozott az addig szintén veretlen DSZC Mechwart András Gépipari és Informatikai Szakgimnáziumával. Kiélezett küzdelmet hozott a találkozó. A mérkőzés vége előtt néhány perccel még a debreceniek vezettek, majd egyenlítettek a BSZC focistái. Végül büntetőkkel dőlt el az első hely sorsa. A BSZC Csiha Győző Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája képviselheti Hajdú-Bihar Megyét az áprilisi országos döntőn.

centrumfutsaldonto 08centrumfutsaldonto 19

Az utolsó mérkőzésen szép játékkal nyert a BSZC Karacs Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája a DSZC Povolny Ferenc Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Szakiskolája ellenében, így ők lettek a megyei harmadik helyezettek.

centrumfutsaldonto 16centrumfutsaldonto 24

A Csiha csapata sokat javult az eltelt egy hónapban, megérdemelten jutottak tovább, így szép reményekkel nézünk az országos döntő elé! Gratulálnunk kell a felkészítő tanároknak, edzőknek, akik összefogták, irányították a csapatokat. Külön köszönet illeti Szitkó Róbert játékvezető urat, aki a döntő előtt röviden felfrissítette a játékosok ismereteit a szabályokat illetően, majd következetesen, maximális profizmussal vezette a mérkőzéseket. Köszönjük a szervezők áldozatos munkáját és várjuk a híreket az áprilisi döntőről!

Fotók: Balázs-Balogh Attila

You have no rights to post comments