artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 19. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Frankfurti leves

Pulled pork karika burgonyával, friss salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Az első fordulóban „béemesés” hölgyek és a férfi juniorjaink magabiztosan győztek, míg a felnőtt férfi csapatunk vereséget szenvedett.

Szombaton délután idegenben kezdték meg bajnoki szereplésüket a BMSE férfi kézilabda csapatai. A tavaly bronzérmes fiatalok felkészüléséről és az első két pont megszerzéséről Kiss Béla edző honlapunknak nyilatkozott:

- Augusztus elején kezdtük meg a munkát, kezdetben heti öt, majd napi két-két edzéssel. A harmadik héttől a bajnoki rajtig a tréningek száma heti háromra módosult. Ami az edzéslátogatottságot illeti, az elég változó volt, de szerencsére a rajtra összekaptuk magunkat. A csapat összetételében komoly változások történtek, a két kapusunk - Cseh Imi és Csuha Pali - kiöregedett, csakúgy, mint Papp Bandi. Vezendi Peti és Pércsi Gergő Pesten tanul tovább, így a továbbiakban rájuk sem számíthatunk. A fiatalok közül új játékos a kapus Molnár Bence, valamint a serdülő csapatban is játszó Nagy Bence, Paragh Ádám, Varga Tamás és Rácz Károly Krisztofer. Szintén új emberként csatlakozott hozzánk Bíró Krisztián Biharkeresztesről, aki kapus poszton lesz bevethető. Szerencsére a csapat magja nem változott így nem kell teljesen új gárdát építenünk. A felkészülésünket két edzőmérkőzés színesítette, az első osztályú DEAC és a romániai Élesd ellen játszottunk egy-egy meccset. Mindkét találkozó fontos tapasztalatokkal szolgált a bajnoki kezdéshez.

- Füzesabonyban közepes színvonalú mérkőzést játszottunk. A formánk még erősen szezon eleji volt, de ennek ellenére egy szoros első félidő után, magabiztos győzelem lett a vége. Arra mindenképpen jó volt ez a meccs, hogy felmérjük, hol tartunk. Hosszú még a szezon, lesz lehetőség játékban előre lépni! Hajrá Fiúk! Hajrá BMSE!

Füzesabony SC - Berettyó MSE 25-37 (15-16)

Vezette: Tóth, Kozma

BMSE: Molnár – ULICS 4/2, DÁVID J. 7, FEKETE 9/3, SZATMÁRI 9, Birinyi 1, Antal L.

Csere: BÍRÓ K. (kapus), DÁVID R. 3, SZABÓ N. 2, Harmati, Tanka, Tóth Á., Tóth M.

Kiállítás: 6 ill. 2 perc

Büntető: 2/1 ill. 7/5

Sajnos, a felnőtteknek elég döcögősen ment a támadójáték, így egy meglehetősen gólszegény meccsen négy góllal alulmaradtak.

 

Füzesabonyi SC - BMSE 18-14 (9-7)

Füzesabony 80 néző Vezette:Major Gábor,Szűcs Dániel

Füzesabonyi SC: György - Molnár M. 8 (4), Nagy B. 1, Rékasi 1, Hevér, Ács 3, Csapó 1

Csere: Tamás, Mózer 1, Molnár K., Gulyás (kapus), Nagy M. 3, Benke (kapus), Szabó, Magyar, Zelei

BMSE: TÓTH G. - Buczi 4 (2), Pap T., Tahóczki, Varga 1, Papp A. 1, Katona 1

Csere: Szörnyi, Nagy K. Pardi 2, Fekete 2 (1), SZATMÁRI 2, Dávid 1,Tóth J. (kapus), Mocsári, Békési

Hétméteresek: 5/4 illetve 4/3

Kiállítások: 6 perc illetve 16 perc

Kucskár Imre (BMSE): Azt gondolom, hogy tizennégy lőtt góllal nehezen lehet meccset nyerni… A fordulópontokból is roppant balszerencsésen jöttünk ki. Jelenlegi helyzetünkben nem lesz egyszerű javítani a támadójátékon a következő mérkőzésre, azonban muszáj lesz. A védekezésünkön pedig pontosítanunk kell, akárcsak az ebből indított lerohanásainkon. A küzdőszellemünkre és a csapategységünkre viszont építenünk lehet és kell is. A következő hazai mérkőzésen csak a győzelem az elfogadható eredmény, ehhez azonban mindenkitől sokkal több kell támadásban. A Hajdúböszörmény nem lesz könnyű ellenfél, jelentősen megerősödtek a nyáron, s mivel velünk ellentétben győzelemmel rajtoltak, a szombati derbit is nyugodtabban várhatják.

Vasárnap a Nagy Krisztina vezette hölgyek is elrajtoltak és az első bajnoki mérkőzésükön, hazai pályán gólzáporos győzelmet arattak a ladányiak ellen.

BMSE – Püspökladány 32-17 (18-7)

You have no rights to post comments