artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 26. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Tejfölös burgonyaleves csülökkel

Brassói aprópecsenye hasábburgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Berettyó Cápák Úszóegyesület megalakulása óta tervben volt, hogy a felnőttek mellett a gyerekek is szerepet kapjanak az egyesület életében. Így az idén megalakítottuk az ifjúsági úszószakosztályunkat, melynek célja, hogy a térségben lévő gyerekeknek lehetőséget biztosítsunk az úszás megszerettetésére, elsajátítására.

Oktatóink: Bede Zoltán és Deákné Erdei Lívia a nyáron elkezdik a strandon az úszásoktatást. Bizonyára már sokan ismerik őket, régóta a szakmában vannak, nagy tapasztalattal és kiváló pedagógiai érzékkel rendelkeznek. Mindketten megszerezték az úszóedzői végzettséget és folyamatos továbbképzésen vesznek részt, így rendelkeznek a megfelelő szakmai háttérrel.

Az uszoda megnyitásával további lehetőségek nyílnak a gyerekek számára az úszásoktatás mellett. A hét minden napján tervezünk edzéseket tartani a hobbi szinten úszóknak és azoknak a gyerekeknek is, akik versenyszinten akarnak úszni és képviselni akarják egyesületünket különböző versenyeken. Részt szeretnénk venni az iskolások tanterven belüli úszásoktatásában és kisebb városi versenyek szervezésében, ennek előkészületei folyamatban vannak.

A gyerekek mellett természetesen minden korosztály számára biztosítunk lehetőséget az úszás elsajátítására és edzésekre is.

A részletekkel kapcsolatban hamarosan jelentkezünk!

Csörsz Gergely

Berettyó Cápák SE elnöke

You have no rights to post comments