artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2023. december 6. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Tejszínes meggyleves

Baconnal töltött sertésborda rántva, burgonyapürével

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás palacsinta erdei gyümölcs öntettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Bihari Lövészklub 2021. augusztus 22-én, a város Szent István-napi rendezvényeihez kapcsolódóan rendezte meg a XXI. Bihari Lövészversenyt. Ebben az évben most emlékeztek meg az egyesület két egykori, legendás tagjáról, Horogh Gáborról és Papp Péterről, mert a tavaszi pandémia miatt elmaradtak az emlékversenyek. KÉPGALÉRIA

A versenyzők kiskaliberű puskával, kiskaliberű pisztollyal, valamint az általános és középiskolások a légfegyveres versenyszámokban mérhették össze tudásukat. A megyéből több településről érkeztek: Derecskéről, Debrecenből, Hosszúpályiból, Hajdúböszörményből, de legtöbben Berettyóújfaluból és környékéről.

XXI. Bihari Lövészverseny 27XXI. Bihari Lövészverseny 17

A résztvevők a lövészeten kívül különleges fegyvereket ismerhettek meg, az elsősegélybemutatón a félautomata defibrillátort próbálhatták ki, vérnyomásukat, vércukrukat ellenőrizhették és az Egészségfejlesztési Iroda munkatársaitól hasznos tanácsokat kaptak.

Nagy örömmel próbálták ki a lézer-hibrid fegyvereket kicsik és nagyok egyaránt.

XXI. Bihari Lövészverseny 03XXI. Bihari Lövészverseny 44

A Rengő Néptánc Egyesület és a Peszterce Szabadidő Néptánc Együttes hagyományőrző magyar táncokat mutattak be, melyet végül egy rögtönzött közös tánccal koronáztak meg.

Az eredményhirdetésen a díjakat, különdíjakat a rendezvény fővédnöke Dr. Vitányi István országgyűlési képviselő és Muraközi István polgármester úr adta át. Az eredményhirdetést követően a versenyzők és hozzátartozóik finom ebéddel zárták ezt a kellemesen eltöltött családi napot.

lovesz1lovesz2

You have no rights to post comments