artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2022. május 22. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A július 13-án kezdődött felkészülést már az új vezetőedzővel, Trencsényi Jánossal kezdte meg a Mezei-Vill.

Játékosként tizenhat éven át szerepelt az MVFC-ben, ahol bajnok és kupagyőztes is lett a csapattal, a Bajnokok Ligájában a legjobb 16 között csapatkapitányként vezette az MVFC-t. Játékos pályafutása alatt már képezte magát, tudatosan készült az edzői pályára. Dolgozott már trénerként az MVFC női együttesénél, majd az MVFC NBII-es csapatának is vezetőedzője volt, s ezzel párhuzamosan Sergio Mullor Cabrera segítőjeként tevékenykedett az NBI-ben.

Trencsényi János a következőket nyilatkozta az előtte álló feladatról és jövőre vonatkozó terveiről:
 - Sergio távozása után a vezetőség úgy gondolta, hogy házon belül oldja meg az edzőkérdést, így esett rám a választás. Először meglepett a felkérés, de megbarátkoztam a gondolattal és elfogadtam az ajánlatot és az új kihívást.
Az új stáb felállt, Tihanyi Csaba lesz a másod- és kapusedző, Daróczi Dávid az erőnléti edző, Derzsi Zoltán pedig a fizioterapeuta. A keretben is lesz változás, Diece, Sid és Alvarito távoztak, a külföldiek közül csak Rafinha marad. Egy érkező van, Tóth Attila a DEAC-ból igazolt hozzánk. Látható, hogy a magyar játékosok kerülnek előtérbe, a válogatott szempontjából is fontos lehet, hogy kulcsjátékosaink több szereplési és bizonyítási lehetőséget kaphatnak, valamint a fiataljainkra - akik már eddig is a felnőtt csapat tagjai voltak - is több szerep hárul.
Célom egy olyan Mezei-Villt kialakítani és felépíteni, ahol a csapategység jelenti az igazi erőt.

Sok sikert Trenyó! Hajrá Mezei- Vill!

You have no rights to post comments