artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

BOLDOG KARÁCSONYT!

Lakatos Marcell
7 éves
Igazgyöngy Alapfokú Művészeti Iskola Berettyóújfalu

2022. december 7. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Vaníliás almaleves

Szezámmagos rántott jércemell tejszínes gombás pennével

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (650 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

 

Berettyóújfaluban 2011. október 6-án, délután 3 órakor nyitotta meg kapuit az Arany János Gimnázium Iskolatörténeti Kiállítása, amelynek a nemrég felépült Rendezvényház adott otthont.
 
A kiállítás megnyitójának oka az volt, hogy az intézmény 65 éves múltra tekint vissza. A rendezvény számos érdeklődőt vonzott, így megjelentek az iskola volt és jelenlegi dolgozói, diákjai és helyi lakosok is.
Az ünnepséget Domján János Igazgató Úr nyitotta meg beszédével, amelyben az elmúlt évek eseményeiről számolt be. Ezután Muraközi István Polgármester Úr méltatta az iskola eddigi eredményeit, fejlődését, fontosságát a város életében és az ifjúság oktatásában, nevelésében.
A megnyitót követően a résztvevők megtekinthették a tárlatot. A terem falain régi és új fényképeket, tablókat láthattunk, melyekről sok ismerős arc tekintett vissza ránk. Ezen kívül megnézhettük a régmúlt időkből származó bizonyítványokat, tantárgyi versenyek eredményéről szóló okleveleket, tanulmányi kirándulások emlékeit megörökítő képeket, az intézmény mozgalmas életét bemutató felvételeket, a diákok ünnepi öltözetét is. Képet kaptunk arról, hogy a 65 év folyamán mennyit változott az intézmény, honnan indult, milyen volt az épület kezdetben és milyen a mai formája. Látványos ez az átalakulás, hiszen a mostani diákok egy korszerű iskolában folytathatják tanulmányaikat. A kiállítás végén a jelenlevők hangulatos vendéglátásban részesültek. 
A 2016-ig tartó tárlaton a látogatók bepillantást nyerhetnek a tanintézet eseményekben gazdag múltjába és jelenébe, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.
 
Máté Dorina 13.A osztályos tanuló  
 

 

You have no rights to post comments