artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Gyermeknappal és 50 éves születésnappal egybekötött családi délutánt tartottak 2015. május 22-én a berettyószentmártoni Gyermekkert Tagóvodában.

 

 

 

Az ünnepségen a helyi óvónők, dajkák, óvodavezetők mellett több képviselő is részt vett a rendezvényen. Dr. Vitányi István országgyűlési képviselő köszöntőjében elmondta, hogy minden adott ahhoz, hogy ebbe az óvodába járók is a modern és hangulatos termekben jól érezzék magukat. Hozzátette, hogy a kormány a következő években is támogatni fogja a nagycsaládosokat és a hátrányos helyzetű térségeket, ezzel segítve, hogy minden feltétel adott legyen az óvodai és iskolai étkezéshez és megélhetéshez egyaránt.

Ezt követően Muraközi István városvezető tolmácsolta a gondolatait. Az óvodába lépés az a pillanat a szülőknek, amikor a gyerekeik először hagyják el a gyerekszobát, hálószobát. A szülő pedig annak a tudatában hozza el gyermekét, hogy itt jó kezekben, jó helyen van.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gálné Szabó Mária, a Gyermekkert Tagóvoda vezetője elmondta, hogy az elmúlt évek sikeres pályázatainak köszönhetően folyamatosan szépül gazdagszik az óvoda. Az óvodáról, történetéről, életéről az tudhatnak meg többet.

Az ünnepi műsor után többek között születésnapi tortával, játszóházzal, arcfestéssel, népi játékokkal és frissen sült kenyérlángossal is várták a család apraját-nagyját a szervezők. Az ünnepség végén a tombolasorsolás izgalmai is fokozták a hangulatot.

A jubileumi ünnepségről készült fotókat tekinthetik meg.

You have no rights to post comments