artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

A 2013-14-es tanév az Igazgyöngy Alapfokú Művészeti Iskolában újra szép eredményeket hozott.

 

 

 

 

Mutatták ezt a tanítványok pályázati sikerei, hiszen ebben a tanévben 552 alkalommal kaptak valamilyen elismerést a gyerekek a pályamunkákért. 152 nemzetközi elismerés érkezett 12 országból, 325 díj, oklevél országos gyermekrajzpályázatokról, és 72 megyei, városi versenyen is sikerrel szerepeltek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Három esetben az iskola kapott díjat kimagasló művészetoktatási munkájáért. Több kiállításon mutathattuk be munkáinkat az országban, hazai és nemzetközi pályázati zsűrikbe is meghívást kaptunk. Festettünk egy falfestményt Bódvalenkén is. Újabb könyvek borítóját díszítették az idén is igazgyöngyös gyerekrajzok, és kulturális folyóiratokat is illusztráltunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekapcsolódtunk az idén is oktatási és integrációs fejlesztésekbe, szakpolitikai egyeztetésekbe. A gyermek és élményközpontú vizuális nevelésünknek pedig egyre több híve van itthon, a határon túli magyaroknál, és Európában is. A továbbképzések folyamatosak, és örömtelibbé teszik az alkotást pedagógusnak és gyereknek egyaránt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nehéz válogatni a sok tündéri gyerekrajzból, alig bírtam abbahagyni, de néhányat szeretnék itt megmutatni, hogy örömteli perceket szerezzenek kedves és tiszta üzenetükkel másoknak is. A többit hamarosan feltöltjük a is.

You have no rights to post comments