artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2021. december 1. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Karfiolleves

Magyaróvári sertésszelet bulgurral, savanyúság

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (500 Ft):

Vaníliakrémes palacsinta gyümölcsöntettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 874-9786

06 (30) 596-1883

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Gyümölcsleves

Hortobágyi húsos palacsinta

Heti "B" menü:

Köménymagleves

Toroskáposzta

HETI MENÜ

Az Igazgyöngy Alapítvány által működtetett  Keleti Gyöngyöcskék hastánccsoport  a VI. Országos Minősítő Orientális táncversenyen - március 25-én - első osztályú minősítést kapott - Pappné Vajda Erika Éva beszámolóját olvashatják.

Gyermek kategória, harmadik helyezett: Juhász Bogi
 
Junior kategória, első helyezett és különdíjjas: Nagy Mónika; harmadik helyezett: Nagy Csilla, negyedik helyezett: Pálfi Viki
 
Csoportos kategóriában: első helyen végeztünk, különdíjat nyertünk! Második lett és különdíjat kapott a csillag duónk, harmadik helyen végzett és különdíjban részesült a happy duó.
 
Köszönet mindenkinek, aki szurkolt nekünk és szeret minket - én pedig köszönöm a szülők támogatását, a gyerekeknek az utolsó pillanatokig tartó rengeteg gyakorlást!
 
Nagyon szép teljesítmény ez a gyerekektől. Nagyon sok munka, elszántság és még rengeteg dolog kellett ahhoz, hogy idáig eljussanak. A Keleti Gyöngyöcskék hastánccsoport 2006 óta működik. Ekkor kezdte meg 12 fővel működését L.Ritók Nóra jóvoltából. A kezdő csoportból mára már csak egy fő táncol, a többi tag az évek során csatlakozott. Az érdekes az, hogy nem ez a kislány a legidősebb tagja a csoportnak. Nagyon sok versenyen vettek már részt, s minden verseny eredményesen eredményesen szerepeltek. Ezek az eredmények az Igazgyöngy Alapítvány honlapján vannak dokumentálva. A fenti a legfrissebb eredményünk.
 
Most egy nemzetközi versenyre készülünk Liptovba, majd Kecskemétre és Gyöngyösre. Utóbbiakra szeretném a többi csoportot is elvinni. Sokan nem tudják, hogy valójában négy csoport működik az Alapítvány gondozásában,  a legkisebbek 4 évesek - mindegyik csoport egy-egy  csücske a szívemnek!
 
Igyekszünk minden felkérést teljesíteni, de sajnos az összes csoportot nagyon nehéz együtt mozgatni. Az egyik közös fellépés, ami sokak számára nagyon emlékezetes, a tavalyi évben megrendezett budapesti Orient Expo-s kirándulásunk volt, ahol mindegyik csoport nagy sikerrel lépett fel.
 
Nem merek előre tervezni nagyon, mert sajnos a pénz, ami elengedhetetlen  része az életünknek, mindenhol nagyon kevés. A hastáncszakkör térítés ellenében nyújtott tevékenység. A ruhák és az utazások, a nevezések költségei mind a szülőket terheli. Az eredmények növekedésével egyre több meghívást kapunk versenyekre, fesztiválokra, így örömmel veszünk minden támogatást, ami az útiköltségekhez, nevezésekhez hozzájárul.
 
Néhány napja mondta nekem egy szülő, hogy merni kell nagyot álmodni - már merek álmodni, de csak kicsiket.
 
Amennyiben többet szeretne tudni az Igazgyöngy Alapítványról, akkor kattintva olvashatja az L.Ritók Nórával készült beszélgetésünket.