artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

„Leszel a barátom?” Ez a kérdés szerintem sokunk száját hagyta el gyerekkorunkban. Senkit ne tévesszen meg a plakáton szereplő plüss maci. Ez nem gyerek film. Nem hiába a 16-os karika.

 

Hogy miről is szól a film? Sablonos örök barátság téma, megspékelve egy beszélő plüss macival, akinek be nem áll a szája és dől belőle a poén.  John (Mark Wahlberg) és Ted (akit maga Seth MacFarlane játszik, és nem csak a hangját kölcsönzi, hanem valóban ott volt, és Motion-Capture technikával formálták át plüssmackóvá) mint két nagy gyerek együtt mulatják az időt.

 

 

 

 

 

 

 

De mint minden férfi életében el kell, hogy jöjjön a férfivá válás ideje, el kell hagyni a gyerekes dolgokat. Belép a képbe egy csinos hölgy Lori (Mila Kunis). Lori eleinte jól tűri a két nagy gyerek viselkedését… De döntés elé álltja a nagy mamlaszt.

 

 

 

 

 

 

 

A filmben feltűnik egy apa a fiával, akinek borzasztóan fáj a foga Ted-re. Nekik fontos szerepük van abban, hogy kiderüljön mennyire erős az a gyerekkori fogadalom Ted és John között.

Összefoglalva: Sok poén, érzelem és happy end.

Ajánlom mindenkinek, aki szereti a fordulatos vígjátékokat és a sorozat mozifilmeket. Mert lesz folytatása!

Aki szeretné megnézni a filmet, még épp elcsípheti Debrecenben, a Cinema City-ben, de hamarosan megjelenik DVD-n is.

A film hivatalos honlapja:

 

 

 

 

You have no rights to post comments