artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 28. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Májgombócleves

Csáki tarja párolt rizzsel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott káposzta

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

2019. június 29-től a Makk Kálmán Mozi udvarán megrendezésre kerülő Nyári Művészeti Fesztivál keretein belül az idén két alkalommal is volt szerencsénk a Berettyóújfaluból elszármazott Venyige Sándorunk és párja Zorgel Enikő által alapított Veres1 Színház előadásaihoz.

A tavalyi évhez hasonlóan (Anconai szerelmesek) hatalmas élményben lehetett részünk, ráadásul ez évben, már duplázva az előadások számát. Csendben szeretném megjegyezni, hogy akkor joggal reménykedhetünk, hogy a jövő évben akár három színdarabbal is kedveskednek majd városunk lakóinak.

2019. június 29-én szombaton a Csoportterápia című mjuzikelkámedit láthattuk, amelyen sokat kacagtunk, nagyokat derültünk mások problémáján, mégis kicsit elgondolkodtató volt úgy vélem mindenki számára, hisz önmagunkat is felismerhettük, saját hibáinkat, gyengeségünket egy-egy szereplő alakításában. A dalok vicces szövegén, a hatalmas poénokon, a mesterien megformált figurákon jókat szórakoztunk.

2019. július 07-én vasárnap este pedig a Ne most drágám című vígjátékot tekinthettük meg. Remek helyzetkomikumok, vicces karakterek, az ütős jelenetek tovább fokozták az amúgy is magasra pörgött hangulatot. Fordulatos cselekmények, hatalmas poénok folyamatosan mosolyt csaltak a nagyközönség arcára. Néha már csorgott a könnyünk a nevetéstől.

Tiszta szívből gratulálunk ennek a csodás CSAPATNAK a munkájához, az előadásmódjukhoz, a tökéletes átélésekhez. Úgy gondolom, a Veres1 Színház közösségét teljes mértékben megkedveltük, befogadtuk, megszerettük és természetesen visszavárjuk! Munkájukhoz további sok sikert, türelmet, kitartást, és nagyon jó egészséget, valamint ha lehetséges ezt így nevén nevezni, nagyobb támogatottságot kívánok!

 

Írta: Kucskár Éva
Fotók: Kocsis Csaba

veresegy02

You have no rights to post comments