artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 25. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Májgombócleves

Bakonyi sertésszelet főtt tésztával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Finomfőzelék tepsis vagdalttal

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően idén is nagyszabású gálával nyitja az új évadot a Csokonai Színház társulata. Bár már megkezdődött néhány előadás, a Bonnie & Clyde, a Mintapinty és a Lear király próbája, a nagyközönség a szeptember 8-i gálán találkozhat először a színművészekkel, a következő évad műsorának alkotóival.

A Szép estéket, Debrecen! az induló évad prózai és zenés előadásaiból nyújt ízelítőt, így felcsendülnek a Figaro házassága, A padlás és a Bonnie & Clyde dallamai, rendezők mesélnek a prózai előadásokról, bemutatkoznak a frissen szerződtetett társulati tagok, sőt a gála új, Mesteremberek című részében a háttérdolgozók, a kellék-és a fodrásztár vezetői kísérik a kulisszák mögé a nézőket. Újdonság, hogy a gála előtt egész napos, sokszínű családi programmal várja az érdeklődőket a színház. 10 órától Újhelyi Kinga zenés gyerekműsorával kezdődik a vidám kavalkád, 11 órától nyitja meg kapuit a könyvklub: meséket olvas fel Krajcsi Nikolett, Mercs János és Ráckevei Anna, majd a bátor jelentkezők 12 óra 30 perctől Vranyecz Artúr és Papp István interaktív játékának részesei lehetnek.

Rövid ebédszünet után, délután fél 3-tól újra lesz felolvasószínház Mészáros Tiborral és Vranyecz Artúrral, Zeck Juli ad elő részleteket a Házimurik című darabból, majd a kortárs költők verseiből összeállított, nagy sikert aratott Szívlapát című előadásból következik némi ízelítő. Fél öttől az új évad musicale, a Bonnie & Clyde slágerei szólalnak meg, a kórustagok operett örökzöldeket énekelnek, majd Varga Klári és Dargó Gergely sanzon-estje zárja a családi napot.

Találkozások - Csokonai évadnyitó nap az Ady téren 10 órától. A programok ingyenesen látogathatók.

A Szép estéket, Debrecen! 19 órától kezdődik a Csokonai Színház Nagyszínpadán. Jegyek 1000 és 3300 forint közötti árakon vásárolhatók. A színház infósátrában a következő évad bérleteiről, előadásairól kaphatnak tájékoztatást az érdeklődők.  

You have no rights to post comments