artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 16. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Sárgaborsóleves pirított hagymával

Mediterrán csirkemell párolt rizzsel, wok zöldséggel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Tíz éves munkáját gyűjtötte össze és szerkesztette egybe Faragó Maia, bemutatkozó könyvében, A Lélek szirmaiban, melynek bemutatója 2021. szeptember 7-én volt a berettyóújfalui Sinka István Városi Könyvtárban.

A berettyóújfalui születésű szerzőnő első könyvének hat fejezete – történetekkel és versekkel (szám szerint 52-vel) – mesél a ciklikusan ismétlődő lélekszirmok útjáról, melyek Életünkben végig mennek Bennünk: amikor még remélünk, amikor csalódunk, amikor újra kell kezdenünk, és amikor megérthetjük, hogy értünk volt minden, és elérhetjük a harmonikus boldogság lebegő állapotát.

A személyes ihletésű verseskötet, mely prózai műveket is magába foglal, azért hiteles, mert szerzője személyes tapasztalatként írta le minden alkotását a könyvnek, egyedi írói stílusában. Mindenen keresztül ment, amiről ír, és most érte el annak az állapotnak a megélését is, mely a könyv végén van, s ahová reméli minden Olvasó eljut az életében.

A kötet idén nyáron jelent meg, két hónapos kivitelezési folyamat után - magánkiadásban. Hogy mit jelent ez? Erre nyújt választ bővebben a szerző blogsorozata, melyet saját művészeti Otthonában osztott meg a könyv keletkezésének körülményeiről, hátteréről és a magánkiadás lépéseiről: https://lelekszirmok.hu/category/konyvet-irok-irtam-es-kiadom-c-blogsorozatom/

A Lélek szirmai példányaiban már 17 különböző településen hullajtotta el szirmait Magyarországon, bemutatásra került a Magyar Katolikus Rádió- Meghívó c. műsorában, valamint Berettyóújfalu könyvtárában, a Sinka István Városi Könyvtárban, szeptember 7-én.

„Meghaltam és újjászülettem.
Darabjaimat összeszedtem.”
Ismerős?

Időnként az igaz változáshoz támogatásra van szükségünk, és nincs ezzel semmi baj.

Ha te is így érzed, akkor ez a könyv Neked szól.

A Lélek szirmai megrendelhető ezen a linken: https://lelekszirmok.hu/termek/a-lelek-szirmai/

IMG 0549IMG 0551

You have no rights to post comments