artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 18. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Szárnyas raguleves

Fehérboros-mustáros szószban sült csirkecomb, zöldséges bulgurral

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott brokkoli

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Ezzel a nem mindennapi kezdeményezésükkel egyrészt a helyi és környékbeli kistermelőket szeretnék támogatni - mivel a TAMA értékrendjében fontos szerepet tölt be a közösségi szerepvállalás -, másrészt igyekeznek a vállalat dolgozóinak a húsvéti ünnepek előtt egy olyan minőségi, biztos beszerzési forrást biztosítani, amelynek köszönhetően megkönnyítik az ünnepi készülődést számukra.

tama06

A Berettyóújfaluban székelő TAMA Hungary Kft. már számos alkalommal bizonyította, mennyire fontos számukra a társadalmi felelősségvállalás; adományaikkal rendszeresen támogatják városunk intézményeit, civil szervezeteit, sportegyesületeit, miközben jelentős lépéseket tesznek a közvetlen környezetünk megóvása érdekében is. (Erről korábbi cikkünkben részletesen olvashattak.) A cég filozófiája szerint a vállalat és az őt körülvevő környezet egyetlen közösség, így kölcsönösen hatással vannak egymásra.

tama01A TAMA-ban a siker egyik jelentős eleme a vállalati kultúra, ezért nagy hangsúlyt fektetnek annak ápolására. Legfőbb értékeknek a folyamatos fejlődési törekvést, a gyakorlaton és tapasztalaton alapuló szakértelmet, a stabilitást és rugalmasságot, a csapatmunkát és csapatszellemet valamint a TAMA örökségének ápolását tartják, mindezt a helyi kultúrák tiszteletben tartása mellett.

Hisznek abban, hogy a város, a helyi intézmények, a sportélet és a kistermelők támogatásával jobbá tehetik közvetlen környezetüket, illetve honorálni tudják a közösségnek azt, hogy a sikeres cégek közé tartozhatnak. Mindig igyekeznek új és egyedi megoldásokkal, kreatív programokkal előállni, új hagyományokat teremteni, hogy ezzel is köszönetet mondjanak dolgozóiknak a kiváló munkáért.

A Tama termelői vásáron többnyire hústermékeket, füstöltárut, tejtermékeket, gyógynövényes termékeket, olajokat, savanyúságokat, lekvárokat, szörpöket és egyéb finomságokat kínálnak majd a kistermelők április 6-án és 13-án. A cég vezetése úgy gondolta, hogy az egyedülálló bevásárlási lehetőség mellé egy egyszeri, 5000 Ft-os anyagi támogatást is nyújt, melyet 500 forintos Tama-címletekben bocsájt a dolgozói részére, így mindenkinek saját döntésére bízza, hogy melyik árusnál hány darab kupont vált be, illetve saját zsebből mennyivel pótolja meg azt.

tama04tama05

A vásár másik érdekessége, hogy 2022. április 6-án délután 12-14 óráig a Best FM rádió is kitelepül a helyszínre, ahol először Győrfi Sándor, a Tama Hungary Kft. ügyvezető igazgatója köszönti a hallgatókat, röviden bemutatja a céget, majd utána a dolgozóknak exkluzív lehetőségük lesz az éteren keresztül dalokat kérni-küldeni, illetve üzenni szeretteiknek, barátaiknak. Azon a napon a rádiós nyereményjáték is a TAMA-ról fog szólni, a kvízkérdéseket helyesen megválaszolók a cég által felajánlott ajándékcsomaggal lesznek gazdagabbak.

Figyeljék a műsort, játsszanak, ismerjék meg jobban a Tama Hungary Kft.!

tama03

You have no rights to post comments