artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 28. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Májgombócleves

Csáki tarja párolt rizzsel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott káposzta

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Idén a nyári karbantartási szünet első napján a TAMA Hungary Kft. egy igazán különleges élménnyel lepte meg kollégáit és családtagjait. 2021. augusztus 7-én szombaton este naplemente körül egy fantasztikus kalandra invitált mindenkit, aki szereti a filmeket és az autósmozik hangulatát!

Tama autósmozi 12

A film kiválasztásába bevontuk kollégáinkat is. Mivel a legtöbb szavazatot a nálunk hivatalosan 2021. áprilisában bemutatott Wonder Woman 1984 című DC Comics mozi kapta, így közkívánatra szombaton este ezt néztük meg együtt. Az autósmozi több mint szórakozás, egy igazán különleges életérzést is közvetít. Ráadásul a saját járgányunkban ülve élhetünk át egyfajta időutazást, miközben a modern kor technikájának kényelmét élvezzük.

Tama autósmozi 11 Tama autósmozi 03

Képzeljük el az élményt: autóval begördülünk párunkkal, családunkkal a gyár udvarára és a raktárcsarnok előtti nagy területen már egy amerikai hangulatban feldíszített tér vár egy hatalmas, 16 méteres mozivászonnal (ami nem mellékesen Közép-Kelet Európa legnagyobb mozivászna). Leparkolunk a vászon elé, a rádió frekvenciáját a megadott sávra állítjuk és élvezzük a filmet. Az élményt fokozza, hogy görkorcsolyás hostesslányok viszik ki az autókhoz a Coca-Colát, az amerikai hot-dogot, na és az elmaradhatatlan popcornt. Mi ez, ha nem a Dolce Vita?

Tama autósmozi 04Tama autósmozi 07

Fontos volt számunkra, hogy a járványhelyzet esetleges fokozódása esetén is biztonságos tud maradni ez a szórakozási lehetőség, mivel a személyes kontaktusok száma minimális. A rendezvény sikere felülmúlta az elképzeléseinket. Azt hiszem sikerült maradandó élményt nyújtani kollégáinknak.

Mint minden évben, így idén is számíthattak kollégáink a cég által biztosított nyári ajándékra. A karbantartási szünet előtt minden kolléga kapott egy hímzett logós fekete softshell dzsekit, egy Xiaomi Mi Band 5 aktivitásmérőt és egy kulacsot. A kulacsokat névvel láttuk el, ez váltja ki az automaták mellett eddig elérhető, egyszer használatos poharakat a környezetvédelem jegyében.

Praczuné Mózes Rita - HR Manager

softshellkulacsokosora

 

You have no rights to post comments