artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 27. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Számos esetben vonultak a megye tűzoltói avartüzekhez a hétvégén. Vasárnap pedig a megye több pontjáról érkeztek riasztások égő szalmabálák miatt. Mi csak a régiónkat éritő eseményeket gyűjtöttük össze.

Pénteken délután Püspökladány külterületén egy kamion egyik kereke beizzott és a keletkezett hő a ponyvát is megolvasztotta. A püspökladányi hivatásos tűzoltók visszahűtötték a kereket és a ponyvát egy vízsugárral. A kamion bútorlapokat szállított, vezetője nem sérült meg.

Péntek este Derecskén, a Gábor Áron utcában egy vasúti talpfa égett. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók puttonyfecskendővel oltották el a lángokat.

Szombat délután szemét égett Berettyóújfalu és Furta között. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak, akik három vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a tűz továbbterjedését.

Mezősas és Körösszegapáti között gaz és bozótos égett szombaton. A komádi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Az M35-ös autópályán Derecske és Mikepércs között egy személyautó az árokba hajtott. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik átvizsgálták az autót majd áramtalanították azt. A jármű vezetője nem sérült meg.

Vasárnap késő este Hajdúszováton gyulladt ki két utcában is körbála. A Rózsakert utcában a lángokat már eloltották, a Vargakert utcában azonban még hétfőn reggel is a tűz eloltásán dolgoznak a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók. A bálákat kéziszerszámokkal forgatják át, majd a még füstölő, parázsló részeket vízsugarakkal fojtják el.

katved03katved02

You have no rights to post comments