artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 19. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Frankfurti leves

Pulled pork karika burgonyával, friss salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Rendkívüli viharos időjárás sújtotta 2019. június 27-én Hajdú-Bihar megyét is. Fákat döntött ki, tetőket rongált meg, vezetékekben, áramszolgáltatásban tett kárt. Folyamatosan vonultak a hivatásos tűzoltók mellett az önkormányzati és az önkéntes egységek is.

A szomszédos Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét a vihar még súlyosabban érintette. A Hajdú-Bihar megyei tűzoltókra ott is lehetett számítani.Dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója a vihar okozta károk felszámolása során végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként ajándéktárgyat adományozott Csatári Gergő tűzoltó főtörzsőrmesternek, a Berettyóújfalui Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltójának, valamint Kujbus Ferenc tűzoltó törzsőrmesternek, a Nyíradonyi Katasztrófavédelmi Őrs szerparancsnokának.

Az átadásra a múlthéten Budapesten került sor. A viharkárok felszámolásában végzett kiemelkedő munkájuk elismeréseként dr. Góra Zoltán tű. vezérőrnagy, főigazgató emléklapot adományozott a Hajdú-Bihar megye illetékességi területén működő Kabai Önkéntes Tűzoltó Egyesület és a Hajdú Speciális Kutató-mentő Egyesület részére valamint a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságnak.

Kovács Ferenc tűzoltó dandártábornok, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója az állományból kilencvenkilenc tűzoltónak valamint a Létavértes Önkormányzati Tűzoltóságnak emléklappal köszönte meg a kárfelszámolásokban végzett munkájukat.

You have no rights to post comments