artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

viktoriatours

20ulius

egeszsegesvaros

tavaszbanner2020

eszakiipar

gazdatavasz

iparterulet

helyijárat

aurabannermedium2

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

zoldvaros

2020. július 12. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

ZöldVáros Szerelempark

koboreb

kontrollbanner

ilonatavasz2020   

Avartüzek megyeszerte, lakástűz Berettyóújfaluban, felborult autó Magyarhomorog közelében. A hivatásos tűzoltók mellett az önkormányzati és az önkéntes tűzoltók is kivették részüket a munkában, mi a régiónkban történt eseteket gyűjtöttük össze.

Pénteken Zsáka közelében a Vasvári Pál utcában égett az avar ötszáz négyzetméteren. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet. Püspökladányban, a Zrínyi utcában is szabadtéri tűzhöz riasztották az egységeket, ezerhatszáz négyzetméteres területen lángolt a gaz. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal végezték el a beavatkozást. Délután Nádudvar külterületén a csatorna parton ötszáz méter hosszú és négy méter széles sávban égett a nádas. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. Püspökladány és Nádudvar között ezer négyzetméteren égett a száraz fű és kilenc körbála. A püspökladányi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. Mikepércsen, a Vasút utcában nyolcszáz négyzetméteren lángolt száraz avar. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal végezték az oltást. Nádudvar határában másfél hektáron égett a nádas délután. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók avatkoztak be egy vízsugárral és kéziszerszámokkal.

Szerszámok, bútorok, melléképület és családi ház is lángolt pénteken Berettyóújfaluban, a Tavasz körúton. Az esethez berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították az épületeket és két vízsugárral oltották el a tüzet. A házból a család rokonokhoz költözött ideiglenesen. A nagy füst miatt a tűzoltók megkérték a közeli óvoda dolgozóit, hogy csukják be az ablakokat a beavatkozás idejére. A tűz során nem sérült meg senki.

Körösszakál és Magyarhomorog között egy autó felborult pénteken. A komádi önkormányzati tűzoltók vonultak a helyszínre, átvizsgálták, majd áramtalanították az autót. Az autó vezetője megsérült, a mentőszolgálat őt ellátta.

Összesen tizenöt alkalommal riasztották a tűzoltókat a szombati nap folyamán, Hajdú-Bihar megye több pontján fellobbant avar- és nádas tüzek oltására. Nádudvaron a nádas égett a 3405-öszámú főút mellet. Itt a püspökladányi hivatásos tűzoltók avatkoztak be egy vízsugárral és kéziszerszámokkal. A nádas kapott lángra többek között Hajdúhadházon, Görbeházán, Debrecenben a Vekeri tónál, Biharugrán a Szilasi utcában és Balmazújváros közelében a Keleti- főcsatorna partján is. Avartűz miatt riasztották a tűzoltókat Görbeházára, Hosszúpályiba, Fülöpre, Komádiba és Hajdúszoboszló határába is. A tűzoltók vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el az égő aljnövényzetet.

Vasárnap délelőtt Püspökladányban, a Bolyai utcában ötszáz négyzetméteren égett a nádas. A püspökladányi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Kaba külterületén a 4-es számú főúton hétszáz négyzetméteren égett az árokpart. A kabai önkénteseket riasztották, akik egy vízsugárral végezték el az oltást. Bárándon, a Táncsics utca végében is égett a nádas. A püspökladányi hivatásos tűzoltók fékezték meg a lángokat. 

Szóljon hozzá!